Instruktør-tøj 2021/2022
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Kære Instruktører, Hjælpeinstruktører & Minihjælpere

Til den kommende sæson kan I vælge om I ønsker en hoodie eller en Nike t-shirt. Begge dele får Farum Gymnastikforenings logo på ryggen. På brystet vil der stå jeres fornavn + forbogstav i efternavn samt "Instruktør". Ligeledes kommer der til at være Sport24 logo på armen.

I skal bestille via dette event, hvor I skal angive om det skal være hoodie eller t-shirt, hvilken størrelse samt hvilket navn der skal trykkes på.

Det er vigtigt at I tilmelder jer inden 30. juni 2021, således de kan blive klar til Kick-Off.

Såfremt I ønsker begge dele, kan vi tilbyde I kan købe enten hoodie eller t-shirt for 190 kr. - klik her for købe

Kontakt Anne på admin@fgf.dk, hvis der er spørgsmål
30.06.2021
14.08.2021 kl. 00.00 - 14.08.2021 kl. 00.05