(035) Teendance
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Danse- og rytmeglade t(w)eens fra 10-15 år. Vi skal danse HIP-HOP, House og MTV, lave en rytmisk serie og måske når vi også at arbejde med et håndredskab. Kontingentet indkluderer en t-shirt. Indtil efterårsferien træner vi i Tumlesalen på Stavnsholtskolen, da Marie Kruses gymnastiksale er under renovering. Efter efterårferien træner vi på Marie Kruses Skole.
Du er ved at tilmelde
Torsdag: 18:00-18:50
05.09.2019
Plads på venteliste
Du bliver nummer 1 af 3 pladser
0,00 kr.

Regler for ventelisten
Du betaler 0,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 3 på venteliste til HOLD Teendance ( 035 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 36 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 108 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 2 gange.

Pengene refunderes ikke.