(074) Coretræning Mænd & Kvinder
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
BEMÆRK - TIDLIG HOLDSTART PGA. AFLYSNINGER I SEPTEMBER

Holdet starter allerede mandag den 24/8. Dette skyldes at Dorthe Østergaard desværre ikke kan undervise i uge 39, 40 og 41 samt evt. uge 43. Vi arbejder på højtryk for at finde vikarer.

Vi træner vores Core* og funktionalitet til inspirerende musik, så vi er i godt humør, mens vi træner. Vi arbej-der med kroppens kernemuskler, vi styrker musklerne i både mave, ryg, lår og balder. Vi træner også ledmo-bilisering og afslutter med udstrækning og afslapning.

Brug en time på selvforkælelse, hvor din hjerne får en velfortjent pause og din krop bliver udfordret med styr-keøvelser. Vi går også op i at have det sjovt, mens vi træner og der er også plads til hygge på holdet f.eks. op til jul.

Vi laver funktionel træning, hvor vi arbejder med sammensatte og naturlige bevægelser (bøje, strække, dreje, række, trække, løfte) i modsætning til isoleret træning, hvor man arbejder med en enkelt mu-skel/muskelgruppe ad gangen i simple bevægelser.

Formålet med træningen er at forbedre kropsholdningen og muskelfunktionen, så rygproblemer forebygges eller afhjælpes samt forbedre koordinationen mellem kropsdelene, så man bevæger sig mere hensigtsmæssigt.

*core-musklerne er kroppens kernemuskalatur, f.eks. de store rygmuskler og mavemusklerne. Alle bevægel-ser udgår fra core og er de muskler, der holder sammen på hele kroppen.

Bemærk at der ikke er undervisning i uge 43. Instruktør Dorthe Østergaard kan kontaktes på mail d.c.oestergaard@gmail.com for afklaring af eventuelle spørgsmål.
24.08.2020
Slutdato