Klubmodul henter siden
(081) Zumba
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Zumba Fitness blev skabt i midten af 90erne af sydamerikaneren Alberto “Beto” Perez, som træner berømtheder, og som er koreograf for internationale popstjerner.

En dag - i en undervisningstime - gik det op for Beto, at han havde glemt sin aerobicmusik, og den eneste mulighed var at snubbe ét af de bånd, han havde i bilen. Betos bånd bestod af hans foretrukne sange, den traditionelle latinamerikanske salsa- og merenguemusik, som han var vokset op med. Men det var en udfordring straks at skulle improvisere i en hel time med ikke-traditionel aerobicmusik. Beto voksede med udfordringen, og fra denne spontane improvisation skabte han et revolutionært fitnessprogram - Zumba Fitness! Klassen blev hurtigt én af de mest populære klasser i hans fitnessfaciliteter.

Inspireret af den traditionelle cumbia-, salsa-, samba- og merengue-musik, som han voksede op med, kombinerede Beto sine foretrukne latinamerikanske rytmer med sine hotte internationale dansetrin, som hans elever elskede, - og Zumba Fitness blev skabt!

I dag findes der zumbaprogrammer i alle sværhedsgrader og til alle aldre fra 5-100 år. 

Læs mere
Bemærk at første træningsgang er mandag den 14. september 2020
Startdato
14.09.2020
Slutdato
05.04.2021
Tid/Sted
Mandag 18:30-19:30 Solvangsskolen, Gymnastiksalen
Pris
1350,00 kr.

Kalender