Idrætsgymnastik (Spring- og Redskabsgymnastik) 

IDRÆTSGYMNASTIK FOR PIGER Idrætsgymnastik 5-7 år og 8-10 år

Spring og Redskabsgymnastik (Hed tidligere Idrætsgymnastik - OL mandags- og onsdagsholdet)

Dette er holdet for friske piger i alderen 5-7 år, der både ønsker udfordringer inden for springgymnastikken, men også ønsker at prøve at svinge i en redskabsbarre og balancere på en bom.

Vi vil træne de grundlæggende motoriske øvelser, og vi vil træne spring som vejrmøller, kolbøtter og araber samt spring over hest.

Så har du lyst til at have det sjovt, men samtidig lære de grundlæggende øvelser inden for spring og redskabsgymnastik er dette holdet for dig.

Er der nogen spørgsmål, må du endelig kontakte os.

 

 
IDRÆTSGYMNASTIK FOR DRENGE Idrætsgymnastik 6-15 år

Holdet er for dig der har lyst til at træne idrætsgymnastisk, styrke og kontrol.
Vi arbejder med øvelser der øger kropskontrol og motoriske færdigheder, i redskaber som ringe, gulv, bensving, ribber, tove og reck.
Øvelserne opbygger den styrke og mobilitet som er nødvendig for at kunne lave idrætsgymnastik, f.eks. håndstand, vejrmølle, kraftsspring, håndstand til rulle, katete i ringe, sving i reck og ringe, muscle up, iron cross osv.

Træningensformen er disciplineret og koncentreret, samtidig med vi har fokus på det skal være sjovt, lærerigt og udfordrende.

Det betyder at vi bruger de første par træninger til at vurdere om drengene modenhedsmæssigt er parate til idrætsgymnastikkens disciplinerede træningsform.
Vi afholder derfor et obligatorisk fælles forældremøde, hvor vi snakker om træningsformen, hvad børnene kan forvente af os, og hvad vi forventer af drengene, og om holdet er noget for dem.

Hvis du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Aleksandr eller Jesper Raaberg (30270143, copenhagens@gmail.com)

I Farum Gymnastikforening har vi kvalitet i børnegymnastikken

Læs mere om indmeldelse

Kalender