Ryg- og Coretræning

  • Har du ondt i ryggen?
  • Ønsker du at forebygge ondt i ryggen?
  • Har du lyst til at styrke kroppens muskulatur?
  • Har du lyst til at aktivere og genoptræne mavemuskulaturen efter en fødsel eller træningspause?

Så er dette holdet for dig! Holdet trænes af en instruktør der forstår, at træne krop og ryg på en hensigtsmæssig måde, og med sans for det individuelle udgangspunkt. 

 
Holdet er både for dig, der har rygproblemer og for dig, som trænger til at komme i gang med at træne eller for dig som gerne vil holde dig FIT.

Vi vil fokusere på muskeltræning af store og mindre muskelgrupper, udstrækning samt afspænding. Ønsker du at gå på dette hold skal du være i stand at rejse/sætte dig op fra gulvniveau.

Konceptet, vi træner efter, bygger på DGI Sundhedsidræt med det formål at give deltagerne på holdet mulighed for ved egen hjælp at holde kroppen rask, nedsætte smerter og fastholde mobilitet og funktionsniveau.

På dette lille hold – max 15 deltagere - bliver du hjulpet til lave alle de rigtige øvelser i et
givende fælleskab med andre, og med god motivation og vejledning fra instruktøren. Det lave deltagerantal gør, at instruktøren kan fokusere på hver enkelt deltager.


Holdet er for ALLE uanset alder og køn, men for at få det bedste resultat, skal du stræbe efter at være der til alle træninger – og du kan med fordel træne videre hjemme.

Træningssted
Træningen foregår på Stavnsholtskolen i Tumlesalen, Stavnsholtvej 43, 3520 Farum
Vi træner hver mandag fra d. 3. september fra kl. 18.00 - 19.15.

Træningsredskaber
Der vil være måtter til alle, men du er også velkommen til at medbringe din egen. Det vil være godt, hvis medbringer et lille håndklæde/tæppe, da vi kan finde på at bruge det i øvelserne samt evt. en flaske vand. Hvis du ønsker at bruge fortøj, skal det helst være noget med en let bøjelig sål.

Har du spørgsmål, du ønsker besvaret, kan instruktør Dorthe Østergaard kontaktes på mail: d.c.oestergaard@gmail.com
 


 

I Farum Gymnastikforening har vi kvalitet i børnegymnastikken

Læs mere om indmeldelse

Kalender