Springgymnastik i Farum Gymnastikforening

For at gøre det lettere for gymnaster og forældre at vælge hold, har vi udviklet Springstigen, som viser hvilke spring man træner på de forskellige hold. Det er opdelt i niveau I, II, II, IV, V, VI og VII. Man træner de spring, der står under det enkelte niveau og for at gå videre til næste niveau, skal man kunne min. 80% af springene på det tidligere niveau. Spørg hvis I er i tvivl :-)
Springgymnastik i Farum Gymnastikforening har udviklet sig meget i de sidste år, fordi Furesø Kommune har etableret en springhal med tilhørende springgrave, to stor trampoliner og pomfritgrav. Vores springhold træner forskellige steder: Kulturhuset, Farum Arena og Springhallen i Søndersø, se mere under træningssteder.

Find beskrivelsen af holdet under tilmelding, hvor du finder alle hold. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på farumgf@gmail.com eller telefon 21365100.

Leder du efter hold til voksne - må du se under ”MOTION

Leder du efter konkurrencehold – må du se under ”KONKURRENCE

Leder du efter hold til børn eller unge – må du se under ”BØRN/UNGE

Leder du efter rytmehold – må du se under ”RYTME