M/K Core*- og funktioneltræning

lyst – er der fælleshygge i forbindelse med jul og sæsonafslutning.

komme til skade ved f.eks. rengøring, havearbejde, snerydning o.lign.
Ved funktionel træning, arbejder vi arbejder med sammensatte og naturlige bevægelser (bøje,
enkelt muskel/muskelgruppe ad gangen i simple bevægelser.

mere hensigtsmæssigt.

Vi holder først efterårsferie i uge 43.

Coretræning mænd og kvinder mandag kl. 19.30-20.50 undervises igen i år af Dorthe Østergaard.
jeg har lært på uddannelsen i DGI Sundhedstræning, Ryg.

bevægelser udgår fra core og er de muskler, der holder sammen på hele kroppen.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(074) Coretræning Mænd og Kvinder
Mandag 19:30-20:50 Farum Arena, hal 4
Instruktør: Dorthe Østergaard /
Afkrydser: Dorthe Østergaard /
03.09.2018
Slutdato
01.04.2019
Opr. Pris / Rabat
1250 kr. / 55%
Kort beskrivelse
Brug en time på selvforkælelse, hvor din hjerne får en velfortjent pause og din krop bliver udfordret med styrkeøvelser. Vi træner vores Core* og funktionalitet til inspirerende musik, så vi er i godt humør, mens vi træner. Vi arbejder med hele kroppen bl.a. kroppens kernemuskler (så vi styrker musklerne i både mave, ryg, lår og balder), ledmobilisering (så vi holder leddene smidige) og afslutter med udstrækning og afslapning. Samtidig går vi også op i hygge, og for dem – der har lyst – er der fælles hygge i forbindelse med jul og sæsonafslutning. En stærk core bidrager til din almene sundhed, og minimerer risikoen for at få ondt i ryggen eller komme til skade ved f.eks. rengøring, havearbejde, snerydning o.lign. Ved funktionel træning, arbejder vi med sammensatte og naturlige bevægelser (bøje, strække, dreje, række, trække, løfte) i modsætning til isoleret træning, hvor man arbejder med en enkelt muskel/muskelgruppe ad gangen i simple bevægelser. Formålet med træningen er at forbedre kropsholdningen og muskelfunktionen, så rygproblemer forebygges eller afhjælpes samt forbedre koordinationen mellem kropsdelene, så man bevæger sig mere hensigtsmæssigt. I træningen vil jeg bruge min erfaring fra min egen træning og krop gennem årene, men også det jeg har lært på uddannelsen i DGI Sundhedstræning, Ryg. Vi holder først efterårsferie i uge 43. *core-musklerne er kroppens kernemuskulatur, f.eks. de store rygmuskler og mavemusklerne. Alle bevægelser udgår fra core og er de muskler, der holder sammen på hele kroppen.
Pris 55% rabat fratrukket.
562 kr.