Info

På dette hold vil der være masser af bevægelse og fest. Der skal trænes HIP-HOP, Zumbatomic og MTV. Det er på den måde, at vi for forbedret vores koordinationsevne samtidig med kropsbevidsthed. Udover at få det sjovt får vi også en god kondition. Alle kan være med – vi tilpasser nemlig niveauet til dig.  Vil du være med til vores fest, så tilmeld dig dette hold,  hvis du er en pige mellem 6-8 eller 8-12 år i forårssæsonen. I vintersæsonen er aldersgrænserne anderledes og der vil også være et TeenDance hold for de lidt ældre.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(033) Dans og rytme
Torsdag 16:00-16:50 Marie Kruse Skole, Drengesalen
Hjælpeinstruktør: Amalie Holst / Sasha Rose Bruun /
Afkrydser: Amalie Holst / Sasha Rose Bruun /
06.09.2018
Slutdato
01.04.2019
Opr. Pris / Rabat
975 kr. / 55%
Kort beskrivelse
Er du en danseglad pige mellem 6 og 8 år, så er dette holdet for dig. Vi skal danse HIP-HOP, House og MTV, lave en rytmisk serie og måske når vi også at arbejde med et håndredskab. Kontingentet indkluderer en t-shirt.
Pris 55% rabat fratrukket.
439 kr.
Tilmeld venteliste