På forældre/voksen-børneholdene skal vi:

-          gennem lege og bevægelser til musik træne og styrke børnenes motorik og balance
-
          øge børnenes lyst til at bevæge sig og styrke deres kropskendskab.(motorik)
-
          klatre og lege på redskabsbaner og herigennem gøre børnene trygge ved at klatre/ springe/ hoppe/ snurre rundt osv.
          være vilde og stille
-
          have en time, hvor børn og forældre/voksne er aktive og har det sjovt sammen.

Vi har 5 hold i foreningen, der opdelt efter alder. Vær opmærksom på, at søndagsholdene kun kører fra september til december.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(F01V) forældre/voksen og barn
Søndag 10:00-10:50 Farum Arena, hal 4
Instruktør: Jonas Klinting /
Afkrydser: Jonas Klinting /
07.04.2019
Slutdato
16.06.2019
Opr. Pris / Rabat
100 kr. /
Kort beskrivelse
Her tilmelder man sig som voksen, hvis man har et barn på hold F01V. Børnene er 3-5 år. Man kan tilmelde flere voksne pr. barn. Skriv gerne navnet på barnet i notefeltet. Det koster 100 kr. pr. voksen.
100 kr.

(F01) forældre/voksen og barn
Søndag 10:00-10:50 Farum Arena, hal 4
Instruktør: Jonas Klinting /
Afkrydser: Jonas Klinting /
07.04.2019
Slutdato
16.06.2019
Opr. Pris / Rabat
200 kr. /
Kort beskrivelse
Børnene er 3-5 år. Her tilmelder man barnet. Deltagelse forudsætter at man, som voksen skal tilmelde sig på hold F01V. Det koster 100 kr. pr. voksen, der tilmelder sig. Dvs. man kan tilmelde flere voksne til et barn. Obs. det er vigtigt at der oprettes en separat profil til voksentilmeldingen.
200 kr.