Info

Senior Grand Prix starter op igen i sæsonen 2018-19. Holdet er for piger, 16 år og op, der tidligere har gået til Grand Prix/ AGG. 

                

Det er et ambitiøst hold som skal deltage i både Grand prix og AGG konkurrencer. Afhængig af holdets sammensætning og pigernes ambitioner, vil vi forsøge at blive udtaget til at deltage ved konkurrencer i udlandet. 

 

Holdet kræver et seriøst fokus og dedikation. Der lægges vægt på gymnastiks kvalitet - god fysisk- og teknisk grundtræning, kropsbevidsthed og udtryk. Der arbejdes kontinuerligt med hård fysisk træning, hvor kondition, styrke og smidighed opbygges og komplimenterer hinanden sammen med teknisk træning i form af balance, krop, spring og håndredskab. Disse elementer bruges i holdets to koreografier (fri & redskab:tøndebånd), som de i løbet af sæsonen skal konkurrere med.

 


Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(040) Grand Prix - Senior 16+
Tid/Sted
Torsdag 19:30-22:00 Søndersøhallen, Spejlsalen Søndag 11:00-14:00 Farum Arena, hal 4
Instruktør: Freja Willads Haack /
Afkrydser: Freja Willads Haack /
Startdato
13.08.2018
Slutdato
19.06.2019
Opr. Pris / Rabat
6000 kr. / 55%
Kort beskrivelse
Senior Grand Prix starter op igen i sæsonen 2018-19. Holdet er for piger, 16 år og op, der tidligere har gået til Grand Prix/ AGG. Det er et ambitiøst hold som skal deltage i både Grand prix og AGG konkurrencer. Afhængig af holdets sammensætning og pigernes ambitioner, vil vi forsøge at blive udtaget til at deltage ved konkurrencer i udlandet. Holdet kræver et seriøst fokus og dedikation. Der lægges vægt på gymnastiks kvalitet - god fysisk- og teknisk grundtræning, kropsbevidsthed og udtryk. Der arbejdes kontinuerligt med hård fysisk træning, hvor kondition, styrke og smidighed opbygges og komplimenterer hinanden sammen med teknisk træning i form af balance, krop, spring og håndredskab. Disse elementer bruges i holdets to koreografier (fri & redskab:tøndebånd), som de i løbet af sæsonen skal konkurrere med. Holdet har to obligatoriske træninger om ugen, torsdag og søndag. Derudover skal pigerne deltage i Rytmisk grundtræning 1,5 time om mandagen. ( dette skal tilmeldes seperat) Instruktør: Freja Willads Haack Hvis og såfremt der er spørgsmål eller du/I er interesseret i at vide mere, kontakt Freja Willads Haack på frejawilladshaack@hotmail.com Der er faste ekstra omkostninger til træningsdragt + dragtleje
Pris 55% rabat fratrukket.
2700 kr.
Tilmeld venteliste

I Farum Gymnastikforening har vi kvalitet i børnegymnastikken

Læs mere om indmeldelse

Kalender