Info

Aspirantholdet er for piger der er glade for at lave gymnastik og gerne vil noget mere end blot træning 1 gang om ugen. Her kan både være nye piger, men også piger, der er blevet henvist hertil fra breddeholdene. Pigerne skal besidde lysten og modet til at lære nye ting samt udholdenhed og gode koordinationsevner.

Træningen vil primært bestå af grundtræning i de basale redskaber, så de er klar, når de skal fortsætte i gymnastikkens verden. De vil også blive introduceret for de redskaber, der bruges indenfor KIG (bom, barre, hest, gulv). Når trænerne vurdere det vil det også være muligt at deltage i konkurrencer. Dette hold kræver, at der bliver investeret i vores KIG hold dragt.

Træningen foregår mandag og onsdag i Farum Arena hal 4 fra kl. 16.00-18.00.

Du kan læse meget mere om Kvindelig Idrætsgymnastik her.
Kontakt Lisbeth Blom for at høre mere om KIG: 21 36 51 00
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(057) Idrætsgymnastik - Aspiranthold
Mandag 16:00-18:00 Farum Arena, hal 4 Onsdag 16:00-18:00 Farum Arena, hal 4
Instruktør: Aleksandr Petriuk / Dorthe Gaarsdal /
Afkrydser: Aleksandr Petriuk / Dorthe Gaarsdal /
03.09.2018
Slutdato
01.04.2019
Opr. Pris / Rabat
2400 kr. / 55%
Kort beskrivelse
Aspirantholdet i kvindelig idrætsgymnastik (KIG-Aspirant) er for piger, der er glade for at lave gymnastik og gerne vil noget mere en blot træning en gang om ugen. Her kan både være nye piger, men også piger, der er blevet henvist hertil fra breddeholdene. Pigerne skal besidde lysten og modet til at lære nye ting samt udholdenhed og gode koordinationsevner. Træningen vil primært bestå af grundtræning i de basale redskaber, så de er klar, når de skal fortsætte i gymnastikkens verden. De vil også blive introduceret for de redskaber, der bruges indenfor KIG (bom, barre, hest, gulv). Dette er holdet, hvor man kan gøre sig klar til at komme videre på konkurrenceholdet. OBS! der skal påregnes udgift til dragt.
Pris 55% rabat fratrukket.
1080 kr.