Info

Kunne du tænke dig at prøve at dyrke OL-gymnastik, så er dette hold lige noget for dig. OL gymnastik har du måske set, når du har set gymnastik i TV.

Vi skal lære at lave opvarmning og oparbejde kropskontrol og motoriske færdigheder. Vi skal laver massevis af håndstand, vejrmøller, araber og flik samt begyndende spring fra trampolin. Vi skal også øve os i at opnå fortrolighed med redskaber som bom, barre, gulv, hest.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(F56) Idrætsgymnastik drenge 7-12 år
Tid/Sted
Mandag 17:15-18:15 Farum Arena, hal 4
Instruktør: Aleksandr Petriuk / Jesper Raaberg /
Afkrydser: Aleksandr Petriuk / Jesper Raaberg /
Startdato
01.04.2019
Slutdato
17.06.2019
Opr. Pris / Rabat
400 kr. /
Kort beskrivelse
Spring og idrætsgymnastikhold for drenge i alderen 7-15 år som kan lide at få træning med fart og udfordringer. Det er sjovt, men med en god blanding af seriøs grundtræning fra idrætsgymnastikken. Med fokus på at gøre kroppen bygget op og parat til de fysiske udfordringer. Drengene får trænet både balance, smidighed, reaktionsevne, koordination, styrke og kondition. Gymnastikken indeholder store udfordringer som giver kroppen en meget alsidig træning. Alle kroppens muskler trænes. Men vores udgangspunkt er at det skal være sjovt at blive stærkere, dygtigere, hurtigere og mere smidig.
Pris
400 kr.
Tilmeld

I Farum Gymnastikforening har vi kvalitet i børnegymnastikken

Læs mere om indmeldelse

Kalender