Sia Schjøtz
Beskrivelse

Jeg er 13 år gammel og har dyrket gymnastik, siden jeg var 1 år. Jeg startede i Farum gymnastikforening, da jeg var 5 år.

Jeg har gået på et Grand Prix-hold, som hedder Team Enya, indtil jeg blev 11 år og måtte stoppe, da jeg desværre fik en skade i ryggen og hoften. I efteråret 2020 startede jeg på Enya-liva, som også er et Grand prix-hold.

Jeg har været hjælpetræner sidste sæson og glæder mig til en sæson mere.

Emma Calundan
Beskrivelse

Hej, jeg hedder Emma og er en 18 år gammel pige fra Farum. Jeg elsker at danse og har danset hele livet. Jeg startede med grandprix i Farum Gymnastikforening i cirka tre år, før jeg flyttede til Norge i 2014. I Norge gik jeg både til moderne, lyrisk jazz, hip hop og girl style. Jeg var også spejderleder så jeg er vant til mindre børn. Efter jeg flyttede tilbage til Danmark sidste år har jeg gået på BGI akademiet, en idrætsefterskole, hvor jeg gik på danselinje. Jeg elsker mig til at dele min viden om dans og rytme videre.

Clara Bremberg Viedél