Cæcilie Esberg
Beskrivelse
Jeg hedder Cæcilie har været instruktør i foreningen siden sæsonstart september 2012. Jeg  har været hjælpeinstruktør på rytmeboblerne, mix spring, Team Gym  og Instruktør Grand Prix pigerækkehold de sidste 2 sæsoner

Cæcilie selv har været gymnast på et af foreningens Grand Prix hold siden 2011.
Julie Hammer
Laurits Bro Hempel
João Tavares
Beskrivelse
Mit navn er João og jeg er TeamGym-instruktør. Jeg har dyrket gymnastik i mange år samt været en del af det portugisiske landshold i TeamGym hvor vi blandt andet deltog i de seneste to Europamesterskaber. Sport har altid været en del af mit liv. Jeg har en en bachelorgrad i sportsvidenskab og en kandidatgrad i Idræt. Jeg har gået på Gymnastikhøjskolen i Ollerup og dette er min første sæson i Farum gymnastikforening.

Jeg er meget begejstret for denne mulighed, og jeg glæder mig til at undervise i gymnastik, mens vi deler erfaringer på tværs af et godt instruktør-team, der har det sjovt!