Sara Elin
Silje Wederkinck Madsen

Hej mit navn er Silje!

Jeg har været tilknyttet til Farum Gymnastikforening siden 2010. Indenfor gymnastik har jeg både dyrket mixpspring, forældre/barn også dyrker jeg selv TeamGym og har gået til det i 7 år.

Hvis jeg skulle sige 3 positive udsagn om mig selv så er jeg engageret, social og så har jeg massere godt humør.

Filippa Odgaard Lassen
Filippa Svane
Oliver Giner
Beskrivelse

Hej, mit navn er Oliver jeg er 21 år gammel og elsker gymnastik og alt hvad gymnastikkens verden har at byde på.

Jeg skal i sæsonen 20/21 være instruktør på TeamGym Junior og DGI Aspirant spring og det glæder jeg mig virkelig meget til. Man vil i hallen møde mig som en instruktør der går meget op i teknisk træning og færdigheder, men samtidig også en gerne vil have det sjovt mens han gør det - du vil altid møde mig med et smil.

Jeg har siden jeg var 6 år været indenfor gymnastikkens verden og har været træner/instruktør i snart 8 år. Dertil har jeg kurser samt et ophold på Gymnastikhøjskolen i Ollerup Foråret ?? der bakker min viden og træningsfilosofi op.

Jeg glæder mig til at møde DIG i hallen.

Over and out

João Tavares
Beskrivelse
Mit navn er João og jeg er TeamGym-instruktør. Jeg har dyrket gymnastik i mange år samt været en del af det portugisiske landshold i TeamGym hvor vi blandt andet deltog i de seneste to Europamesterskaber. Sport har altid været en del af mit liv. Jeg har en en bachelorgrad i sportsvidenskab og en kandidatgrad i Idræt. Jeg har gået på Gymnastikhøjskolen i Ollerup og dette er min første sæson i Farum gymnastikforening.

Jeg er meget begejstret for denne mulighed, og jeg glæder mig til at undervise i gymnastik, mens vi deler erfaringer på tværs af et godt instruktør-team, der har det sjovt!
Sofie Matilde Mølkjær