DGI Nordsjælland Junior 14-17 år

DGI Nordsjælland Junior er et opvisningshold for dig, der som minimum fylder 14 år inden udgangen af juni 2022. Bliver du 18 år i slutningen af sæsonen, er du også meget velkommen. Du kommer til at være en del af et hold, hvor der er mulighed for at fokusere på det du bliver mest glad af at lave. Alle har mulighed for at springe, men du vælger fra starten af sæsonen, om du ønsker at have fokus på spring eller rytme.

Springerne og rytmerne skal lave en eller flere fællesserier for sammen at skabe sammenhold og et fedt opvisningsshow. DGI Nordsjælland Junior er et landsdelshold, der repræsenterer Farum Gymnastikforening og DGI Nordsjælland til opvisninger og stævner landet over.

For at komme på DGI Nordsjællands juniorhold skal du være aktiv i en forening, hvilket betyder, at du enten går på et andet hold eller er instruktør/hjælpeinstruktør. Hvis du ikke kan opfylde dette, vil der også være mulighed for at være en del af Ungeudvalget i Farum Gymnastikforening.

Det er en fordel, at du har gymnastikerfaring. Men det er også vigtigt for os at skabe et stort hold. Du skal på den ene eller anden måde kunne bidrage til holdet (socialt, hygge, aktiv), hvilket er ligeså vigtigt som, at du har et højt gymnastisk niveau.

TræningstidSøndag kl. 17.45-19.45
 TræningsstedSpringhallen og spejlsalen, Kirke Værløsevej 50A, 3500 Værløse
 Fortræninger

29. august og 5. september 2021 (vi ser gerne at man møder til begge fortræninger) – tilmeld dig her:

Klik her for tilmelding til søndag den 29. august 2021 kl. 17.30-20.00

Klik her for tilmelding til søndag den 5. september 2021 kl. 17.30-20.00

Sæsonstart12. september 2021
 SæsonslutEfter juniorstævnet 2022 (kender ikke dato endnu, men formentlig start april 2022

Holdet har 2 weekendtræninger (fredag til lørdag el. lørdag til søndag) og 2 ekstratræninger af 3-4 timers varighed i den lækre springhal i Søndersø, som har 2 hæve-sænke grave, 2 stortrampoliner og pomfritgrav. Hertil kommer en spejlsal til rytmeholdet.

Der er mødepligt til alle træninger og opvisninger, da vi derved kan skabe det fedeste fælleskab og den fedeste opvisning.

Hver træning vil være seriøs og fokuseret, med stor vægt på gymnastisk kvalitet, bevægelsesglæde, sammenhold og store smil. Alt dette imens vi sammen udvikler et fedt opvisningsprogram!

Du skal være klar på at deltage i 4-6 opvisninger (der kan forekomme flere opvisninger alt efter hvad der er stemning for).

Kontingentet på 3.300 kr. (3.500 hvis man betaler i 7 rater à 500 kr.) indeholder træning, ekstratræninger, tilmeldingsgebyr til opvisninger og holdtøj. Kontingentet indeholder ikke transport til stævner og opvisninger, samt tilmeldingsgebyr til DGI Juniorstævnet (regn med omkring 1.200 kr. inkl. transport). Tilmelding gælder for hele sæsonen også hvis man vælger at betale i rater. Dvs. man er forpligtet til at betale fuldt kontingent, selvom man vælger at stoppe inden sæsonen slutter.

Instruktører (alle fire har været på Gymnastikhøjskolen Ollerup):

Springinstruktørerne

• Malthe Vedding Poulsen (22 år): Jeg hedder Malthe og har gået til Parkour og TeamGym gennem mange år. Jeg har deltaget i DM & NM i TeamGym. De sidste par år har jeg gået på Kbhs Rephold, som jeg stadig går på. Jeg har undervist Sorø Performance, TeamGym og DGI Nordsjællands Aspiranthold.

• Oliver Giner: Som I lige har læst er mit navn Oliver, jeg er 21 år og har muligvis mere krudt i røven end jeres småsøskende. Jeg skal være jeres træner i år og jeg er sikker på, at vi nok skal få det super hyggeligt og sjovt sammen – samt få lært en masse gymnastik! Jeg har dyrket gymnastik i 15 år og har været instruktør i 6-7 år. Jeg har gået på Gymnastikhøjskolen i Ollerup i foråret ’19, og har derfra fået en masse idéer og spændende kvaliteter som jeg kan tage med til træningen. Går på Kbhs Rephold.

Rytmeinstruktørerne

• Julie Bast: Jeg hedder Julie Bast Nielsen, er 22 år og til daglig læser jeg Idræt på KU. Jeg holder meget af at danse, og især stilarter hvor der er godt gang i fødderne, som hip hop, Street og urban. Jeg har gået på PI Urban de sidste par år. Men jeg har også en stor kærlighed for gymnastik, som jeg har dyrket meget af i mine yngre år. Jeg glæder mig meget til at komme på gulvet og skabe en fest hver søndag med DGI Junior!

• Michelle Blom: Jeg hedder Michelle og er 23 år. Jeg studerer ’Idræt og fysisk aktivitet’ på Københavns Universitet. Jeg har været instruktør/hjælper siden jeg var 12 år gammel på både breddehold og TeamGym konkurrence hold. Jeg har været på diverse kurser og har taget både DGIs og GymDanmarks Instruktøruddannelser. Jeg blev uddannet rytmedommer i TeamGym i år 2019. Jeg har gået til gymnastik stort set hele mit liv (breddehold, idrætsgymnastik, stortrampolin, dans og TeamGym). Jeg gik på det første TeamGym hold, som blev oprettet i Farum i år 2010 – jeg har gået til TeamGym indtil 2015. Jeg var på Sorø Gymnastikefterskole i 13/14 og på Ollerup Gymnastikhøjskole i foråret 2018. Jeg har sidenhen gået på MiniRep og PI-X, som er udtagede rytmeopvisningshold inde i København.

Gæsteinstruktører

• João Tavares (27 år): Fuldtidsinstruktør i FGF. Har undervist Performance teams og TeamGym. Går på Gladsaxe TeamGym Seniorherrer. Har deltaget i EM i TeamGym.

Vi glæder os til at se Jer :-)