DGI Nordsjælland AfterRep


I sæson 2024/2025 tilbyder vi: 

  • DGI Nordsjælland AfterRep (Onsdag) 


Fortræning: 

Der vil komme oplysninger om fortræninger på et senere tidspunkt... 


Instruktører:

Jeanette Frost Ebstrup & Winnie Bomholt Tangaa


Det siger instruktørerne om holdet: 

Holdet er for rutinerede rytmegymnaster i alderen 25+. Deltagelse på AfterRep kræver høj mødedisciplin til træninger, ekstra træninger og opvisninger. Holdet træner 2 1/2 time om ugen. Påregne 10-15 min før træning tl info og diverrse. Det forventes at gymnasterne deltager fra træningsstart til træningsslut. 

Der forventes et højt niveau i gymnastiske færdigheder, rutine og træningsengagement. Indlæringstempo for nye sekvender og seriesammensætninger forventes højt, hvilket kan stille krav til gymnasterne om selvtræning hjemme eller før træninger. Det forventes også at gymnasterne møder forberedt til træning. 

Vigtigst af alt, du skal være indstillet på at tage et fælles med ansvar for holdet - både socialt og i særdeles gennem overholdelse af mødepligt til såvel den ugentlige træning samt til de nedenstående ekstratræninger, samt naturligvis til de opvisninger det er planlagt at holdet skal deltage i. (Dato liste kommer nedenfor). 

AfterRep holdet er for dig, som ønsker at få styrket egne individuelle gymnastiske færdigheder, og som kan se sig selv som en del af en holdpræstation og det fælles mål om et seværdigt opvisningsprogram. 

Som gymnast på holdet kræver dety desuden, at du er klar på at udfordre dine egne grænser både fysisk og i forhold til bevægelsesudtryk. Vi kommer til at udfordre dig på din "plejer". 

Derudover er AfterRep holdet et hyggeligt og socialt hold med pizza aftener, julehygge, grin og god stemning ofte med 3. halvleg. 


Der skal udover kontingentet påregnes der ekstraudgifter til:

  • Dragt/holdtrøje 
  • Stævnegebyr (AfterRep stævne) 
  • Håndredskab 
  • Diverse transport til opvisninger


Datolister for ekstra træninger og opvisninger kommer på et senere tidspunkt... 


Foreningssamarbejde: 

Holdet er et samarbejde mellem DGI Nordsjælland og Farum Gymnastikforening

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram