Yoga 


I sæson 2024/2025 kan vi tilbyde: 

  • Yoga - For alle (Onsdag) 
  • Vinyasa Yoga (Onsdag) 


Det siger instruktørerne om holdet: 

Yoga - For alle 

På dette yoga hold arbejder vi med forskellige former for yoga, alt sammen med en positiv tilgang til kroppen og med fokus på at mærke hvad der er bedst for netop dig og din krop. 

Yoga er en god hjælp til at passe på dig selv. Det giver øget kropsbevidsthed, forbedrer kropsholdning, mindsker spændinger, stimulerer kroppen, opbygger styrke, smidiggør og giver ro og velvære. 

Min undervisning er varieret, og med plads til forskelligeheder. Alle kan deltage: du kender din krop bedst og ved, hvad den kan og hvad den ikke kan. I undervisningen vil der være fokus på at mærke efter. 

Instruktør: Jette Lautrup Hjulmand - Jeg har lavet og modtaget undervisning i yoga de sidste 10 år. Jeg har taget en 200 timers yoga-lærer uddannelse fra Prana Yoga Shala i foråret 2021. Jeg har undervist faste hold siden. 


Vinyasa Yoga - vitaliserende og nærende yoga: 

For dig der har erfaring med yoga og er klar på en mere dynamisk praksis! 

Få fornyet energi gennem en styrkende yoga praksis, der skaber flow, sammenhæng og nærvær i kroppen. 

Vinyasa yoga er en flowpraget, dynamisk yogapraksis, som vækker energien i kroppen. Igennem yoga timen styrker vi de dybereliggende muskler og bevæger vores bindevæv, så kroppen styrkes og blødgøres og du efterlades med en ro i krop og sind og en fornemmelse af sammenhæng i kroppen. Vejrtrækningen er en del ag yogaen, den skaber energi og flow til vores bevægelser og forbindelse til vores nervesystem. 

Niveau: Let øvet/øvet 

Instruktør: Anne Kristine har en 500 timers Vinyasa yoga uddannelse bag sig og er en erfaren danser og yoga underviser. 

Holdet deltager ikke til forårsopvisningen. 

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram