Grand Prix & Æstetisk gymnastik  

Grand Prix og Æstetisk gymnastik er en blanding af dans, ballet og gymnastik.

Til træningerne vil der blive lagt vægt på kondition, styrke, smidighed og bevægelseskoordination. Denne kombination bruges til rytmeserierne, som skal indeholde spring, balancer, smidighedsmomenter såsom split og spagat samt akrobatiske momenter såsom vejrmølle og backover 
 
 
 
Derudover skal serierne indeholde forskellige kropsbevægelser i form af bl.a. kropsbølger, sving, kropsvrid, hvorfor der også vil blive lagt stor vægt på pigernes kropsbevidsthed. Disse bevægelser skal sammen med pigernes udtryk og dragter skabe en historie og et tema i serien.
 

Udover at dygtiggøre os, har vi alle stor fokus på det sociale. Der vil derfor blive arrangeret flere sociale arrangementer uden for træning, både internt på holdet, men også på kryds af holdene.

 
Se nogle af vores holds træninger: Klik her 
 
BEMÆRK: Ekstra omkostninger på træningsdragt (ca. 700kr) samt dragtleje (50-100kr pr. konkurre
 


 

I sæson 2021/2022 kan vi tilbyde: 


  • Mikro 6-10 år - Team Apollo

  • Mini 10-12 år - Team Ovia

  •  Junior 12-14 år  -Team Enya Junior
  • Junior 12-14 år - Team Enya-Liva
  • Senior 17 + Team Octavia

Grand Prix Mikro er vores nye mikrohold for piger 6-10 år . Holdet har 1 obligatorisk træning om ugen med fokus på smidighed, styrke, kropsbevidsthed og en rytmisk serie. Træningerne vil bestå af sjov fysisk aktivitet i form af grundtræning gennem leg og tekniske elementer såsom balancer, gulvspring, akrobatisk momenter og smidighed. Derudover bruges træningerne på holdets koreografi, som de i løbet af sæsonen vil vise til GymDanmarks Mikrokonkurrencer.

GymDanmark har i sommer 2019 besluttet at ændre mikrorække til en aspirantrække. Derfor gælder følgende

 

  • Holdet bliver ikke vurderet med en karakter eller placering
  • Alle deltager modtager en gave efter "konkurrencen/opvisningen"
  • Mikrohold kan frit vælge hvilke og hvor mange konkurrencer de ønsker at deltage i

 


Holdet vil derfor ikke deltage til ”rigtige” konkurrencer med karaktere og medaljer, men derimod disse Aspirantkonkurrencer.

 

Mini

Grand Prix Mini 10-12 år er vores 3. års minihold, for gymnaster fra årgang 2012-2011.

Vores Grand Prix Mini hold har de seneste år konkurreret i Grand Prix og AGG, og har gjort sig positivt bemærket med gode resultater og topplaceringer i Danmark. Holdet beskrives derfor som et konkurrencehold, som træner henimod at være det bedste i Danmark. Holdet kombinerer fokus, disciplin og udvikling med sjov og smil.

Holdet har 3 obligatoriske træninger om ugen med fokus på smidighed, styrke, kropsbevidsthed og rytmik. Træningerne består af sjov fysisk aktivitet i form af grundtræning gennem leg og tekniske elementer såsom balancer, spring, akrobatiske momenter og smidighed. Derudover bruges træningerne på holdets 2 koreografi, som de i løbet af sæsonen skal konkurrere med. Holdet stiller op i Grand Prix Konkurrencer med en friserie og en redskabsserie  samt AGG-konkurrencer.

Motto: Det skal være sjovt, men udfordrende at gå til konkurrence-gymnastik!

 

Pre Junior I Team Enya

Pre Junior I er Farum Gymnastikforenings 1 års Juniorhold for piger fra årgang 2006-2008. Holdet er for erfarne gymnaster med glæde for AGG, glimmer og et stærkt fællesskab. 

Holdet har 4 obligatoriske træninger om ugen med fokus på smidighed, styrke, kondition og rytmiske serier. Træningerne vil bestå af hård fysisk aktivitet i form af grundtræning og tekniske elementer såsom balancer, spring, krop og smidighed. Derudover bruges træningerne på holdets koreografi, som de i løbet af sæsonen skal konkurrere med.


Vores Grand Prix Pre Junior har de seneste år konkurreret i Grand Prix og AGG, og har gjort sig positivt bemærket med gode resultater og topplaceringer i Danmark. Holdet beskrives derfor som et konkurrencehold, som træner henimod at være det bedste i Danmark. Holdet kombinerer fokus, disciplin og udvikling med glæde og smil.

 

Pre Junior II Team Enya-Liva

 

Dette hold er  Gymnastikforenings 1 års Juniorhold for piger fra årgang 2006-2008. Holdet er for gymnaster med glæde for AGG, glimmer og et stærkt fællesskab.

Holdet har 3 obligatoriske træninger om ugen med fokus på smidighed, styrke, kondition og rytmiske serier. Træningerne vil bestå af hård fysisk aktivitet i form af grundtræning og tekniske elementer såsom balancer, spring, krop og smidighed. Derudover bruges træningerne på holdets koreografi, som de i løbet af sæsonen skal konkurrere med.

 

Senior

Team Octavia er et Grand Prix- & AGG konkurrencehold, bestående af piger fra årgang 2005+. Holdet blev etableret i sommeren 2015 og har siden deltaget til alle Grand Prix og Æstetiske konkurrencer samt internationale AGG konkurrencer, heriblandt 1 europamesterskab og 2 verdensmesterskab.

Holdet har 2 obligatoriske træninger om ugen med fokus på smidighed, styrke, kondition og rytmiske serier. Træningerne vil bestå af hård fysisk aktivitet i form af grundtræning og tekniske elementer såsom balancer, spring, krop og smidighed. Derudover bruges træningerne på holdets fri koreografi, som holdet i løbet af sæsonen skal konkurrere med.
 
Holdet har i de seneste år været blandt den danske elite i både AGG Junior og Grand Prix Senior og Danmarkmestre i Grand Prix 2019. Holdet har i år valgt at stille i Senior Fri i Grand Prix og Senior i AGG. Motto: Vi kæmper til vi kan!
 

 


 

 
 
 

Nyheder

Sponsorer