Instruktør
Aleksandr Petriuk
Beskrivelse
Selv tidligere idrætsgymnast. Idrætstræner fra Ukraine. Aleksandr har international træner uddannelse fra 2015. 
Se hele beskrivelsen
Amalie Esberg
Beskrivelse
Jeg hedder Amalie, og er 16 år gammel. Jeg har gået til Grand Prix gymnastik siden jeg var 6 år gammel. 
Jeg har været hjælpeinstruktør på Rytmeboblerne og Instruktør på Grand Prix. 
Jeg har i sæson 19/20 gået på Sorø Gymnastik efterskole. 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Amalie Holst
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Anna Bertelsen
Beskrivelse

Anna er uddannet gymnasielærer med idræt som hovedfag og har i mange år arbejdet på forskellige gymnasier med idræt. I 2009 gennemgik jeg et intensivt Pilates kursus hos Natural Balance i Kbh. Er også uddannet til at udvise i forskellige slags gymnastik og motion for voksne, bl. Gotved og Afspænding.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Anne Krog Jensen
Beskrivelse

Anne har dyrket gymnastik i mange år - bl.a. springgymnastik og Grandprix. Anne har derudover bl.a. været på Ollerup Gymnastikhøjskole.

Anne er tidligere været springinstruktør i Allerød Gymnastikforening. Anne har tidligere været springinstruktør i Allerød Gymnastikforening og har sidste år været instruktør for TeamGym Micro. 
Se hele beskrivelsen
Anne Kristine Van der Zaag
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Annesofie Elsass
Beskrivelse

Annesofie har gået til gymnastik i Farum gymnastikforening siden 2009. I 2013 startede hun til Teamgym. Hun er en positiv og ansvarsfuld pige der elsker gymnastik.

 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Annie Steensen
Beskrivelse
Uddannet i Helle Gotved gymnastik og har undervist i motions- og afspændingsgymnastik i mange år. Har hele sit liv dyrket bevægelse i form af gymnastik/jazzballet, dans/vandring/cykling og nu også stavgang. Bruger et af Helle Gotveds motto’s ”Der er ikke en muskel i kroppen der ikke kan (gen-)optrænes”.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Annika Nielsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Annika Ørnebjerg Jensen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Caroline De Marco
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Caroline Lyngberg
Beskrivelse
Hej mit navn er Caroline Lyngberg. Jeg er 13 år, og går i 7. klasse på Marie Kruse Skole. Jeg går selv på Juniorpige og Juniormix denne sæson. Sidste sæson var jeg hjælpetræner for de tre aspiranthold. Jeg har selv dyrket TeamGym i 6 år i TeamGym Farum, og jeg elsker at være en del af det. Jeg er i starten af juni blevet udtaget til Landsholdsbruttotruppen i TeamGym. 
Se hele beskrivelsen
Caroline Pichat
Beskrivelse

Caroline er tidligere erfaren AGG/grandprix Gymnast fra FGF og Greve klub. Har både været gymnast og træner i en del år, og træner Team Octavia og Team Ovia. Er meget engageret træner, som ønsker at føre hendes hold til tops og har stort ønske at om dele hendes glæde for AGG sporten med andre. Ved siden af træningen læser hun medicin på KU og er færdig om et år.

Se hele beskrivelsen
Cecilie Bruun Nielsen
Beskrivelse
Cecilie er 14 år og har gået til gymnastik i 8 år - først Grand Prix og de sidste tre år til TeamGym. Dette er hendes første sæson som hjælpeinstruktør.

 

Se hele beskrivelsen
Cæcilie Esberg
Beskrivelse
Jeg hedder Cæcilie har været instruktør i foreningen siden sæsonstart september 2012. Jeg  har været hjælpeinstruktør på rytmeboblerne, mix spring, Team Gym  og Instruktør Grand Prix pigerækkehold de sidste 2 sæsoner
 
Cæcilie selv har været gymnast på et af foreningens Grand Prix hold siden 2011.
Se hele beskrivelsen
Dorthe Østergaard
Beskrivelse
Hej, mit navn er Dorthe Østergaard.

Lidt om mig
Jeg har selv dyrket gymnastik, dans og badminton i lange perioder gennem livet, men især har en diskuprolaps i nakken gjort mig opmærksom på, hvor vigtigt det er både at komme godt i gang og holde ved lige, hvis man har haft en skade eller har smerter. Derfor fik jeg også interessen for rygtræning.
 
Via DGI Sundhedsidræt er jeg uddannet til at tage mig af ”udvidet” rygtræning. Derudover har jeg for år tilbage fået en almen instruktøruddannelse og har gennem årene deltaget i en del spotkurser. Jeg har tidligere undervist hold med store bolde og hold for overvægtige børn.
Den uddannelse jeg har ift. rygtræning er et 60 timers kursus hos DGI Sundhedsidræt. Et koncept, der er udarbejdet af erfarne fysiaterapeuter.
På coreholdet tager jeg også udgangspunkt i det jeg har lært der, men blander det med yderligere øvelser og lidt mere kondition. Denne trænings er også inspireret af de år, jeg selv har gået til flere former for gymnastik og fitness.
Se hele beskrivelsen
Emilie Lykke
Beskrivelse
eg hedder Emilie og er 20 år gammel. Jeg har været instruktør i Farum Gymnastik Forening i 5 år. Jeg underviser i Rope Skipping, både på breddehold og konkurrencehold. Jeg overtog Rope Skipping-grenen i FGF i 2014, hvor jeg gennem de seneste 5 år har bygget Rope Skipping op i foreningen. Det har været utrolig vigtigt for mig at skabe et værdisæt  for Rope Skipping i FGF, der bygger på et højt ambitionsniveau og en seriøs tilgang til sporten og træning. Samtidig vægter jeg højt, at der skal være massere plads til sjov og ballede på både breddeniveau og konkurrenceniveau. Jeg vægter relationen til mine sjippere utrolig højt og gør meget for at skabe et trygt og rart træningsmiljø, samt styrke sammenholdet blandt sjipperne. 


Jeg er selv aktiv sjipper og dyrker det på eliteplan. Jeg konkurrerer både nationalt og internationalt, og har samlet sjippet i 12 år.
Se hele beskrivelsen
Freja Okholm
Beskrivelse

Jeg hedder Freja og er 17 år. Jeg begyndte til sjip i 2014 og har konkurret siden 2016. Jeg synes det er super sjovt at sjippe og lærer andre at sjippe, så vi kan dele glæden. I 2018 blev jeg instruktør og har syntes det er fantasitisk lige siden.

Se hele beskrivelsen
Freja Willads Haack
Beskrivelse
Freja har dyrket gymnastik størstedelen af sit liv, ca. 16 år som konkurrencegymnast i Rytmisk Sportsgymnastik og Grand Prix/ Æstetisk. Freja har de seneste år trænet i Tåstrup Idrætsklub og vundet DM i Senior Grand Prix i 2014 og 2015 samt deltaget ved VM. I 2016 vandt hun DM med seniorgruppen i Rytmisk Sportsgymnastik og deltog ved de Nordiske Mesterskaber.
Freja studerer idræt på Københavns Universitet, og har tidligere været træner for børnehold, samt været ansvarlig for rytmedelen på TeamGym i Farum gennem flere år.
I år er Freja instruktør på vores nye 30+ opvisningshold, og glæder sig til arbejdet med en ny og anderledes målgruppe.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Gitte Vinther
Beskrivelse
Gitte er tidligere sportsdanser i både standard og latin amerikanske danske igennem 15 år.
 
Har undervist i Zumba fitness i snart 6 år. Underviser i fitness centre og i gymnastikforeninger.
Har også zumba toning uddannelsen og Aqua Zumba uddannelsen, men underviser kun i Zumba fitness
 
Har tidligere undervist i Farum Gymnastikforening - bl.a. til de første Zumba events foreningen havde og til Furesø Sommer Workout 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Gustav Vincent Gomes Ryom
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Helle Nathan
Beskrivelse
Uddannet Pilatesinstruktør fra ProAcademy med en alsidig baggrund inden for krop og bevægelse. Blandt uddannelserne tæller lægeeksamineret fysiurgisk massør, instruktør i aerobic, stavgang, vandgymnastik, diplomkursus i senioridræt og TRX-instruktør. Har undervist i krop og bevægelse i mere end 20 år.
Se hele beskrivelsen
Helle Torp
Beskrivelse

Har altid lavet gymnastik og har en grundlæggende holdning om, at det skal være sjovt at bevæge sig og samtidig være effektivt. Helle underviser i step-aerobics, salsainspireret aerobics samt Effekt og bodytoning. Hun har undervist siden 2004 – er uddannet Aerobic-instruktør, instruktør i Effekt og Målrettet træning, har den grundlæggende Pilatesuddannelse og er certificeret Zumba instruktør.

Se hele beskrivelsen
Henrik Asserhave
Beskrivelse
Henrik startede som idrætsgymnast som 8 årig i FGF og gik sideløbende på Frederiksborg Amts Juniorelitehold.
Har været på et hav af instruktørkurser samt underviser nye instruktører og hjælpeinstruktører til at blive dygtigere til at lære fra sig samt i korrekt modtageteknik og sikkerhed I springgymnastikken.
Begyndte som hjælpetræner i 1989 og har været træner siden 1992.
Har undervist konkurrencehold, springhold (begynder og øvede) samt børneholdSe hele beskrivelsen
Vis hold
Hugo Henneman
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Julie Legind Jepsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Katharina Balsløw
Beskrivelse
Katharina har dyrket gymnastik i mere end 15 år. Hun har været hjælpetræner siden 2014 hvor hun har trænet piger i alderen 6-12 år. I sæsonen 2019/2020 er Katharina instruktør for TeamGym Minipiger. Hun har stort kendskab til alle discipliner og glæder sig til at videregive al sin viden om gymnastikken.
Se hele beskrivelsen
Kathrine Greby Schmidt
Beskrivelse
Har tidligere dyrket redskabsgymnastik i 9 år. Både på sit efterskoleår på Stevns og efterfølgende på Gymnastikhøjskole blev hun introduceret for: spring/rytme og powertumpling. Begyndte som instruktør i FGF i 2005, men holdt ½ års pause i foråret 2009, hvor hun var på idrætshøjskole. Kathrine er uddannet fysioterapeut og læser nu en kandidatgrad i Idræt og sundhed. I sin undervisning lægger hun vægt på, at gymnasterne øger deres kropsforståelse og udfordres på deres individuelle niveau, og at det skal være sjovt at gå til gymnastik. 
 
Er certificeret i "Kvalitet i børnegymnastikken" 2013 via DGF.   
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Kirsten Klint Asserhave
Beskrivelse

Når Kirsten underviser forældre/barn hold, elsker hun at bruge fantasien og forvandle gymnastiksalen til verdener børnene kan leve sig ind. Hun  tager børn og forældre med på safari, rumrejse og sørøvertogt - alt sammen med krop, motorik og sanser i fokus.

Hun nyder at se den udvikling, der sker med børnene i løbet af en sæson. De smil og den stolthed hos børnene, når en lille eller stor udfordring overvindes eller en ny færdighed er lært.

Kirsten har undervist siden 1999 i bla. børnegymnastik, springgymnastik og forældre/barn gymnastik. Har tidligere selv dyrket spring- og rytmegymnastik.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Kristina Mølkjær
Beskrivelse
Kristina Mølkjær har undervist i rytmisk gymnastik i mere end 30 år - børn og voksne, begyndere og øvede, opvisningshold, rep.hold og granprix konkurrencehold. Min inspiration til træning og opvisning finder jeg i dansens verden - morderne dans, ballet og streetjazz, og låner gerne elementer fra Grand Prix gymnastikken.
Gymnastik har altid været en stor og betydningsfuld del af mit liv og jeg elsker at dele glæden ved gymnastikken med andre :-)
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Lauge Rønn
Beskrivelse
Jeg er 18 år gammel og har dyrket parkour i 3-4 år og undervist i det i 2 år og gør stadig begge dele. Jeg dyrker og underviser også i springgymnastik og har gjort begge dele i 2 år, og i år er jeg med på DGI Aspiranthold 17+. 
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Louise Walsøe Torup
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Lærke Mollerup
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Martine Lolk
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Mathilde Jørgensen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Mathilde Pichat
Beskrivelse

Mathilde er tidligere Grand Prix Gymnast gennem 12 år og bruger nu denne erfaring som rytmisk instruktør. Mathilde har været hjælpetræner siden 2008 på børnehold i alderen 3-8 år og er siden 2012 instruktør for rytmehold i alderen 4-7år og Grand Prix Hold.
I år er Mathilde instruktør for grand prix mikro og grand prix junior.


Se hele beskrivelsen
Mette Grüttner
Beskrivelse

Mette har 15 års undervisningserfaring og har altid været optaget af læring og hjernen. Mette har en stor passion for hjernen og mental sundhed og har en faglig baggrund som bla. personlig træner og neurologisk rehabiliterings sygeplejerske. Mette har en bachelor i klinisk sygepleje og en Cand.soc i planlægning, sundhedsstrategi og sundhedsfremme. Efteruddannelse i bl.a. SMART training, pædagogisk og læringskinesiologi og en mastergrad i spiritualitet og lederskab. Mettes viden om mental sundhed er dybt forankret og kombinationen af at styrke den individuelles robusthed med personligt lederskab, copingstrategier og træning skaber udvikling og resultater.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Michelle Louise Blom
Beskrivelse

Jeg hedder Michelle og er 23 år. Idræt og træning fylder og har altid fyldt meget i min hverdag. Jeg blev student fra Kruses gymnasium i 2017 og har bl.a. brugt mine sabbatår på et højskoleophold på Ollerup Gymnastikhøjskole, instruktør + administrative timer i Farum Gymnastikforening, træning + opvisninger med MiniRep og dernæst en rejse til Zanzibar med mit gymnastikhold. Jeg regner med at skulle studere ’Idræt og fysisk aktivitet’ på KU fra august 2020.

Instruktør-erfaring:

Allerede som 12 årig blev jeg hjælpeinstruktør i Farum Gymnastikforening (FGF), hvor jeg havde breddehold. Jeg har siden været på flere kurser og har taget både DGIs og GymDanmarks Instruktøruddannelser. Jeg har været instruktør for Teamgym konkurrencehold i FGF siden 2014 og blev uddannet rytmedommer i TeamGym i år 2019. Derudover har jeg været instruktør på diverse sommer camps.

Gymnast-erfaring:

Jeg har gået til gymnastik stort set hele mit liv (breddehold, idrætsgymnastik, stortrampolin, dans og TeamGym). Jeg gik på det første TeamGym hold, som blev oprettet i Farum i år 2010 – jeg har gået til TeamGym indtil 2015. Jeg var på Sorø Gymnastikefterskole i 13/14 og på Ollerup Gymnastikhøjskole i foråret 2018. Jeg har sidenhen gået på MiniRep, som er et udtaget rytmeopvisningshold inde i København.

 

 

Se hele beskrivelsen
Mikkel Juul Vilhelmsen
Beskrivelse

Rytmeinstruktør
Alder: 16 (fylder 17 i oktober)
Erfaring: Instruktørerfaring fra TeamGym mikro (forrige sæson). Har mange års erfaring som TeamGym gymnast, og er nu gymnast på Gladsaxes seniorherrehold og er udtaget til bruttolandsholdstruppen på TeamGym.

Er netop kommet hjem fra Sorø Gymnastik Efterskole og er startet i 1.G på Gladsaxe Gymnasium.

Se hele beskrivelsen
Nicholas Trier Lind
Beskrivelse

Nicholas uddannet idrætslærer, og underviser til dagligt på Lyngholmskolen i Farum.
Han har tidligere undervist i boksning og er også uddannet fitnessinstruktør og kystlivredder.

De senere år har han udfordret sin egen træning med et overstående mål:

”Det skal være sjovt og legende”.

Han har derfor et ønske om at udvikle sin egen praksis, hvor man møder børnene i øjenhøjde, og hvor børnene er præget af en høj indre motivation og ikke mindst glæde ved at dyrke gymnastik.

”Når børn er trygge og motiveret er det fantastisk at opleve deres udvikling”

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Nikoline Jakobsen
Beskrivelse
Nikoline er 17 år gammel, og har gået til gymnastik siden hun var 5 år gammel. Hun startede med at dyrke idrætsgymnastik, men har dyrket TeamGym i  4 år og er lige kommet hjem fra Gunslevholm efterskole. Nikoline har undervist på springhold, TeamGym Aspirant og børnehold og skal i sæsonen 2019-2020 være ansvarlig rytmeinstruktør for Micro TeamGym.
Se hele beskrivelsen
Rosa Rashid
Beskrivelse
Om mig selv, som person kan jeg oplyse, at jeg er venlig, imødekommende og har en masse gå-på-mod. Jeg nyder at arbejde sammen med andre og er vant til mange kontakter :)
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Sarah Elisabeth Blom
Beskrivelse
Jeg startede som minihjælper i 2012 og har i nu 2 år været hjælpetræner på teamgym mikros første hold.
Jeg skal i år være instruktør og ansvarlig for rytme på teamgym minis første hold og kører holdet sammen med Sarah Bruun-Nielsen. 
Jeg har selv gået til idrætsgymnastik og grand prix og skal i år til mit 5 år på teamgym.
 
 
Se hele beskrivelsen
Sif Fink Arnbjerg-Nielsen
Beskrivelse

Sif er 21 år gammel og underviser i Rope Skipping på konkurrenceniveau. Til daglig læser hun til civilingeniør indenfor Fysik og Nanoteknologi. Hun har konkurreret nationalt i Rope Skipping siden 2007 og internationalt siden 2010. Som aktiv udøver har hun sat danmarksrekorder og vundet mesterskaber både individuelt og med hold. Hun har undervist i 8 år og har tidligere haft både opvisnings – og konkurrencehold i rope skipping. Som træner går hun meget op i, at udøveren har en god teknisk base, før der arbejdes videre med sværere tricks.

Se hele beskrivelsen
Signe Wirenfeldt Klausen
Beskrivelse
Jeg hedder Signe og er 18 år gammel. Jeg har lavet teamgym i Ølstykke i mange år. I 17/18 var jeg på gymnastikefterskolen Stevns. Jeg går nu på borupgaard gymnasium i 3.g. Jeg har tidligere trænet mini og micro piger i teamgym. Og skal i denne sæson være træner for aspirant mini piger og micro drenge.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Sofie Elin
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Sofie Magnussen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Hjælpeinstruktør
Agnes Corell
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Alisa Stephansdottir Myllhamar Mølvig
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Alma Lautrup Hjulmand
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Amalie Albæk
Beskrivelse

Jeg hedder Amalie og er 18 år gammel. Jeg elsker gymnastik og har selv dyrket det hele livet. For mig er det vigtige at have det sjovt når man laver gymnastik, og at have et godt fællesskab, mens man bliver udfordret, og udfordrer sig selv.

I min hverdag går jeg i 3.g på Marie Kruse. Jeg bruger det meste af min tid på at undervise gymnastik og selv gå til det.

Jeg har igennem årene taget flere instruktøruddannelser bl.a. Gymnastik instruktør 1 (G1) og Spring sikker måtte og trampet 1 hos GymDanmark

Se hele beskrivelsen
Andrea Miu Lind Rasmussen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Bastian Sønder Hansen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Caroline Lindsted
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Catrina Petersen
Beskrivelse
Mit navn er Catrina og jeg er 15 år gammel. Jeg går til Rope Skipping på konkurrenceholdet her i FGF. Det har jeg gjort i mange år og er stadig rigtig glad for det. Det er min første sæson som hjælpeinstruktør, så jeg glæder mig meget.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Clara Enemærke
Beskrivelse

Clara har gået til gymnastik siden hun var 7 år og til TeamGym i Farum gymnastikforening siden hun var 10 år. Det er Claras andet år som hjælpeinstruktør.

Se hele beskrivelsen
Esben Eg Fogh
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Freja Okholm
Beskrivelse

Jeg hedder Freja og er 17 år. Jeg begyndte til sjip i 2014 og har konkurret siden 2016. Jeg synes det er super sjovt at sjippe og lærer andre at sjippe, så vi kan dele glæden. I 2018 blev jeg instruktør og har syntes det er fantasitisk lige siden.

Se hele beskrivelsen
Hannah Schnettler
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Helena Kypper Dalhoff
Beskrivelse

Mit navn er Helena, jeg er 14 år gammel og går i 8 klasse på Solvangskolen.

Jeg elsker gymnastik, og har gået til det siden jeg var helt lille.

Først gik jeg på forskellige spring-rytme hold, og da jeg var 8 år startede jeg til Teamgym i FGF.

Det gik jeg til i 3 sæsoner.

Jeg har også gået til idrætsgymnastik i en sæson, og til akrobatik.

I øjeblikket går jeg til Cheerleading konkurrencesport.

Dette er min anden sæson som hjælpetræner i FGF.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Se hele beskrivelsen
Ida Elise Fedders
Beskrivelse
Jeg hedder Ida Elise, og født d. 23 oktober 2003. jeg har sjippet i 6 år hvor 3 af dem har været konkurrence. Til dagligt går i gymnasiet på Marie Kruse Skole og elsker selv at sjippe.
Se hele beskrivelsen
Isabella Bloch Jensen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Jasmin Isabel Schmidt
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Kaya Balsby Kristoffersen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Lauge Sørensen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Line Krog Rose
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Liv Roed Rasmussen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Lola Gull- Maj Linusen
Beskrivelse
Jeg hedder Lola og er 13 år gammel. Jeg har gået til TeamGym i 4 år, og skal til og i gang med mit 5. Det er mit første år som hjælpetræner, så jeg glæder mig meget til at komme igang og se hvad det er.
Se hele beskrivelsen
Magnus Lindberg
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Maja Boutrup Eriksen
Beskrivelse

Hej, mit navn er Maja og jeg er 13 år gammel. Det er mit 2. år som hjælpetræner, og jeg super glad for det. Jeg har gået til teamgym aspirant i mange år, men nu går jeg til Grandprix.

Se hele beskrivelsen
Maj-Britt Falkenberg Garbers
Beskrivelse
Jeg hedder Maj-Britt og jeg er rytme instruktør.
Jeg er 34 år, bor i Allerød med mand og 2 børn.

Min datter går på TeamGym, så jeg har været en del af FGF lidt tid.

I rytme træning med mig fokuseres der på momenter, strakte arme/tær og ben, fine bevægelser og at børnene kan arbejde sammen som gruppe.

Min erfaring med rytme kommer fra dans (hovedsaglig jazzballet) og cheerleading (begge dele har jeg selv været aktiv udøver i).

Jeg brænder for at lære fra mig og på at dygtiggøre de børn jeg træner. Jeg forventer at børnene er aktive til træningerne og tager træningen seriøst, men vi skal også have det sjovt.
Se hele beskrivelsen
Malou Prip Hansen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Mathilde Albæk Jessen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Mille Andrea Dalager
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Nadia Østergaard Jørgensen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Natalie Ritz Chapman
Beskrivelse
Natalie er en gymnastik-glad pige som har gået til gymnastik, siden hun var 5 år gammel. Herunder 5 år som idrætsgymnast med en afstikker til Gefion i København. Siden 2018 har Natalie gået på Teamgym konkurrencehold i FGF. Det er Natalies første år som minihjælper/hjælpeinstruktør, og hun glæder sig til at give sin erfaring videre.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Nynne Schultz
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Oliver Ulvsager
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Rasmus Juul Lønborg
Beskrivelse
Rasmus startede i Farum gymnastikforening da han var 6 år. Han startede med at gå til Parkour, og har de sidste 3 år gået til TeamGym. Rasmus går nu til TeamGym ca. 4 gange om ugen, og deltager til konkurrencer på både JuniorDrenge-holdet og på JuniorMix-holdet. Rasmus har gennem det sidste år være hjælpetræner på TeamGym Aspirant.
Se hele beskrivelsen
Ronja Aurvig
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Sebastian Lindsted
Beskrivelse

Sebastian Lindsted

13 år

Har gået til team gym i 7 år.

Vundet mange medaljer som bl.a micro, mini og juniordreng. Har også i mange år været på Mix-hold.

Se hele beskrivelsen
Sofie Magnussen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Sophus Lodahl
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Minihjælper
August Klint Asserhave
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Clara Sønderby Hansen
Beskrivelse

Jeg hedder Clara Sønderby Hansen, og jeg kommer fra Allerød, hvor jeg går i 6. klasse. Jeg fylder 12 år i september 2020.

Jeg elsker gymnastik og har selv gået til gymnastik i 6 år - de seneste 5 år til TeamGym konkurrencegymnastik her i Farum GF, hvor jeg går på Farums minipigehold.

Jeg glæder mig meget til at være minihjælper og hygge med børnene.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Halfdan Gravgaard
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Naja Kamstrup
Beskrivelse
Jeg hedder Naja og går på Farums Teamgym minipigehold. Jeg har gået der i tre sæsoner. Inden da har gået til opvisningsgymnastik. Jeg er super klar på at møde nogle nye ansigter og få en super god sæson!
Jeg synes gymnastik er mega sjovt og vil gerne lære det sjove i det videre

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Sia Schjøtz
Beskrivelse
Jeg er 12 år gammel og har dyrket gymnastik, siden jeg var 1 år. Jeg startede i Farum gymnastikforening, da jeg var 5 år. Jeg har gået på et Grand Prix-hold, som hedder Team Enya, indtil jeg blev 11 år og måtte stoppe, da jeg desværre fik en skade i ryggen og hoften. På Team Enya konkurrerede vi i udlandet og vandt guld til Danmarksmesterskaberne to gange. Vi har også været inde at optræde i Tivoli til Gymnastikkens Dag, hvor jeg vandt ”Y-balance-konkurrencen”. Y-balance er en svær balance, hvor man står på det ene ben, og tager fat i det andet ben, og trækker det op til hovedet, så man ligner bogstavet Y. Jeg glæder mig meget til nu også at skulle være minihjælper i Farum Gymnastik Forening.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Tilde Worthington
Beskrivelse

Jeg hedder Tilly og er 12 år. Jeg er gymnast på Teamgym mini og har gået til gymnastik siden jeg kunne gå. Jeg elsker at springe og hoppe på trampolin. Det er mit første år som minihjælper og jeg glæder mig.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Vilma Karoline Manicus
Beskrivelse

Jeg hedder Vilma Karoline Manicus, jeg er 12 år gammel. Jeg elsker gymnastik. Jeg har gået til det nogle år. Jeg øver mig hver dag i min have på min trampolin.

Derudover går jeg til teater og kor.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Konsulent
Lisa Seeberg Vehl
Beskrivelse

Gymnastik har altid været en del af Lisas liv, både som aktiv TeamGym gymnast indtil 2008, og som træner siden hun var 16 år. Lisa startede som gymnast i Ølstykke GF, hvor hun også blev træner, og flyttede til Odense da hun studerede Idræt og Sundhed. Her dyrkede hun gymnastik i Bolbro, hvor hun samtidig også var træner. Udover TeamGym har Lisa også være rytmegymnast på Holstebro Rep. og andre danse/rytme hold.

Lisa var efterskolelærer på Skyum Idrætsefterskole og Gørlev Idrætsefterskole, hvor hun både havde rytmelinjen og danselinjen, samt valgfaget TeamGym.

Lisa er til daglig rytmetræner for mange hold i Gif-Gymnastik Gladsaxe deriblandt seniordamerne.

I 2015 uddannede Lisa sig til TeamGym rytmedommer.

Lisa er derudover landstræner for det danske seniordamelandshold i TeamGym.

Se hele beskrivelsen
Vis hold

Kalender