Instruktør
Amanda Dam
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Amanda Virklund
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Andreas Juul Lønborg
Beskrivelse
Andreas startede i Farum gymnastikforening da han var 8 år. Han startede med at gå til Parkour, og har de sidste 3 år gået til Teamgym. Andreas går nu til Teamgym ca. 4 gange om ugen, og deltager til konkurrencer på både JuniorDrenge-holdet og på JuniorMix-holdet. Andreas har gennem det sidste år være hjælpetræner på Teamgym Aspirant og det sidste halve år på Teamgym Micro.
 
Se hele beskrivelsen
Anemone Baadsgaard
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Anna Bertelsen
Beskrivelse

Anna er uddannet gymnasielærer med idræt som hovedfag og har i mange år arbejdet på forskellige gymnasier med idræt. I 2009 gennemgik jeg et intensivt Pilates kursus hos Natural Balance i Kbh. Er også uddannet til at udvise i forskellige slags gymnastik og motion for voksne, bl. Gotved og Afspænding.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Anne Kristine Van der Zaag
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Annika Nielsen
Beskrivelse

Mit navn er Annika Nielsen, jeg er 45 år og bor i Birkerød med min datter Johanna.

Jeg blec i 2019 uddannet som Ballroom Fitness instruktør hos Swingtime i farum.

Dansen har altid været en dek af mig startede som 3 årig hos Aalborg sportdans og i mine unge år underviste jeg i aerobic og step aerobic... nu efter en undervisnings pause på 20 år har jeg genoptaget det jeg allerbedst kan lide ... nemlig Dans ??

Se hele beskrivelsen
Camilla Cloetta Lang
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Camilla Møller Thunbo
Beskrivelse

Hej, jeg hedder Camilla,

 

Gymnastik har altid været en stor del af mit liv. Jeg har selv dyrket Team Gym i mange år og har tidligere været medtræner for et konkurrencehold. Derudover har jeg også været inde og runde et ophold på Gymnastikhøjskolen i Ollerup. 

Efter at have været væk fra gymnastikken en del år, glæder jeg mig til min første sæson i Farum Gymnastikforening - og til at give en masse børn nogle dejlige stunder i hallen. 

 

Til dagligt arbejder jeg i Novo Nordisk og bor i Hareskovby med min mand og vores to børn. 

Se hele beskrivelsen
Cæcilie Esberg
Beskrivelse

Hej mit navn er Cæcilie! 

Jeg har været tilknyttet Farum Gymnastikforening siden 2011 og har været instruktør siden 2012. Jeg har i 2015/2016 gået i 10. klasse på Sorø Gymnastikefterskole, og har brugt mine 2 sabbatår efter gymnasiet på at arbejde i en børnehave. Derudover læser jeg til ergoterapeut og hjælper gymnastikforeningen med deres sociale medier og andre administrative opgaver. 

Jeg har selv dyrket gymnastik i Farum Gymnastikforening i mange år, og har gået på foreningens Grand Prix/AGG hold siden 2011. 

Hvis jeg skulle sige 3 positive udsagn om mig selv: Jeg elsker at lave gymnastik og give min erfaring videre til mine gymnaster, jeg er glad og smilende og ønsker altid at udvikle mine gymnaster. 

Se hele beskrivelsen
Danijela Turlikic
Beskrivelse

Jeg er 38 år og kom til Farum gymnastikforening i sæsonen 23/24.

Min interesse for grandprix gymnastikken startede da jeg selv blev gymnast som seks årig og  interessen i sporten har ligget i mig siden. Da jeg stoppede som gymnast blev jeg hovedinstruktør og har været det i mange år.

 

Familiemæssigt er jeg gift og mor til 2 drenge på ni og fem år.

Derudover jeg er butiksbestyre for flere butikker inden for mode.

 

I mit arbejde med gymnasterne sætter jeg en stor ære i at give glæden til gymnastikken videre til mine gymnaster. Jeg tror på at de bedste resultater og oplevelser sker igennem leg, glæde, fællesskab og dedikeret træning. 

Som træner bestræber jeg mig på at favne alle mine gymnaster, og hjælpe dem kærligt på vej i deres  gymnastiske udvikling.??

 

Se hele beskrivelsen
Dorrit Bork Olsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Dorthe Østergaard
Beskrivelse
Dorthe selv dyrket gymnastik, dans og badminton i lange perioder gennem livet, men især har en diskusprolaps i nakken gjort hende opmærksom på, hvor vigtigt det er både at komme godt i gang og holde ved lige, hvis man har haft en skade eller har smerter. Deraf også interessen for rygtræning.

Dorthe er via DGI Sundhedsidræt* uddannet til at tage ”udvidet” rygtræning. Har derud-over almen instruktøruddannelse og har gennem årene deltaget i en del spotkurser. Har tidligere undervist hold med store bolde og hold for overvægtige børn.

*Rygtræneruddannelsen er et 60 timers kursus hos DGI Sundhedsidræt. Et koncept, der er udarbejdet af erfarne fysioterapeuter.

På coreholdet tager jeg også udgangspunkt i det, jeg har lært der, men blander det med yderligere øvelser og lidt mere kondition. Denne trænings er også inspireret af de år, jeg selv har gået til flere former for gymnastik og fitness og fra flere sportskurser.
Se hele beskrivelsen
FGF Instruktør
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Freja Okholm
Beskrivelse

Hej mit navn er Freja! 


Jeg har været tilknyttet til Farum Gymnastikforening siden 2010. Indenfor gymnastik har jeg både lavet voksen/barn, OL-gymnastik, mixspring og Rope skipping. Udover gymnastik har jeg også gået til sejllads og familie udspring. Jeg har været instruktør i Farum siden 2018 

Hvis jeg skulle sige 3 positive udsagn om mig selv så kommer jeg altid glad til træning, også er jeg dedikeret og ambitiøs for at mine gymnaster udvikler sig mest muligt. 

Se hele beskrivelsen
Hannibal Engelund
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Helle Lehrmann
Beskrivelse
Har været gymnast i FGF, indtil hun var 17 år. Helle har undervist i undervist i aerobic i ca. 26 år og kom til FGF i 1998.
Se hele beskrivelsen
Henrik Asserhave
Beskrivelse
Henrik startede som idrætsgymnast som 8 årig i FGF og gik sideløbende på Frederiksborg Amts Juniorelitehold.
Har været på et hav af instruktørkurser samt underviser nye instruktører og hjælpeinstruktører til at blive dygtigere til at lære fra sig samt i korrekt modtageteknik og sikkerhed I springgymnastikken.
Begyndte som hjælpetræner i 1989 og har været træner siden 1992.
Har undervist konkurrencehold, springhold (begynder og øvede) samt børneholdSe hele beskrivelsen
Herdis Nielsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Jeanette Frost Ebstrup
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
João Tavares
Beskrivelse
Mit navn er João og jeg er TeamGym-instruktør. Jeg har dyrket gymnastik i mange år samt været en del af det portugisiske landshold i TeamGym hvor vi blandt andet deltog i de seneste to Europamesterskaber. Sport har altid været en del af mit liv. Jeg har en en bachelorgrad i sportsvidenskab og en kandidatgrad i Idræt. Jeg har gået på Gymnastikhøjskolen i Ollerup og dette er min første sæson i Farum gymnastikforening.

Jeg er meget begejstret for denne mulighed, og jeg glæder mig til at undervise i gymnastik, mens vi deler erfaringer på tværs af et godt instruktør-team, der har det sjovt!
Se hele beskrivelsen
Josephine Rasmussen
Beskrivelse

Hej, jeg hedder Josephine.

Jeg er opvokset i Farum, og dyrkede som teenager Grand Prix gymnastik her i foreningen. Sidenhen flyttede jeg til København i forbindelse med mit studie, og gik hen over årene på diverse gymnastik- og dansehold; primært spring, ballet, moderne dans, contemporary og jazz.

Da jeg flyttede tilbage til Nordsjælland, tog jeg den rytmiske gymnastik op igen, og har nu gået et par sæsoner på Nordsjællands MasterRep. Når jeg sammensætter sekvenser og serier, trækker jeg gerne på elementer og bevægelsesmønstre fra alle disse stilarter.

 

Gymnastik og dans har altid givet mig en masse gode oplevelser, og udgør til stadighed et dejligt helle i hverdagen, og jeg nyder det sammenhold vi har på MasterRep. Socialt fungerede Grand Prix aldrig rigtig for mig, og det er derfor en særlig stor kæphest for mig som træner, at understøtte et stærkt, inkluderende fællesskab.

 

Til daglig arbejder jeg i øvrigt som softwareudvikler, og bor i Hillerød med min mand og to små børn.

 

Se hele beskrivelsen
Josephine Grænge Rasmussen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Karina Pedersen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Katharina Balsløw
Beskrivelse

Hej mit navn er Katharina!  


Jeg har været tilknyttet til Farum Gymnastikforening siden 2002. Indenfor gymnastik har jeg dyrket Idrætgymnastik, børnegymnastik, Grand Prix, Teamgym, DGI og ballet. Udover gymnastik har jeg en Bachelor i erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation fra CBS. Jeg har også diverse kurser som gymtræner, springsikker og rytmekursus. 

Jeg har også været instruktør i Herlev i 1 år. 

Hvis jeg skulle sige 3 positive udsagn om mig selv så er jeg altid glad, jeg er engageret i det jeg laver og så gør jeg det bedste for folk omkring mig. 

Se hele beskrivelsen
Kathrine Greby Schmidt
Beskrivelse

Kathrine har været instruktør i FGF igennem mange år og undervist både Spring/rytme og Mixspring. Hun er tidligere redskabsgymnast og har efterfølgende gået på diverse spring- og rytmehold. I sin undervisning lægger hun vægt på, at alle gymnaster opnår bevægelsesglæde og succesoplevelser - uanset niveau! Ved siden er gymnastikken er hun uddannet fysioterapeut og har en kandidatgrad i Idræt og sundhed.

   
Se hele beskrivelsen
Kirsten Klint Asserhave
Beskrivelse

Når Kirsten underviser forældre/barn hold, elsker hun at bruge fantasien og forvandle gymnastiksalen til verdener børnene kan leve sig ind. Hun  tager børn og forældre med på safari, rumrejse og sørøvertogt - alt sammen med krop, motorik og sanser i fokus.

Hun nyder at se den udvikling, der sker med børnene i løbet af en sæson. De smil og den stolthed hos børnene, når en lille eller stor udfordring overvindes eller en ny færdighed er lært.

Kirsten har undervist siden 1999 i bla. børnegymnastik, springgymnastik og forældre/barn gymnastik. Har tidligere selv dyrket spring- og rytmegymnastik.

Se hele beskrivelsen
Kristina Mølkjær
Beskrivelse
Kristina Mølkjær har undervist i rytmisk gymnastik i mere end 30 år - børn og voksne, begyndere og øvede, opvisningshold, rep.hold og granprix konkurrencehold. Min inspiration til træning og opvisning finder jeg i dansens verden - morderne dans, ballet og streetjazz, og låner gerne elementer fra Grand Prix gymnastikken.
Gymnastik har altid været en stor og betydningsfuld del af mit liv og jeg elsker at dele glæden ved gymnastikken med andre :-)
 
Se hele beskrivelsen
Lene Stein Zøfting
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Line Krog Rose
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Magnus Lindberg
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Maj-Britt Falkenberg Garbers
Beskrivelse

Hej mit navn er Maj-Britt! 


Jeg har været tilknyttet til Farum Gymnastikforening siden 2019. Indenfor gymnastik har jeg både gået til dans, jazzballet og cheerleading. Som træner har jeg lige nu meget fokus på TeamGym. 

Hvis jeg skulle sige 3 positive udsagn om mig selv såer jeg altid smilende og imødekommende derudover så vægter jeg træningen rigtig højt også står jeg altid klar til et ekstra kram når der er behov for det!Se hele beskrivelsen
Malou Prip Hansen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Marie Stegemann Magnussen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Marius Kure
Beskrivelse

Om mig

Mit navn er Marius, jeg er 25 år gammel. Jeg er uddannet fysioterapeut og har desuden specialiseret mig gennem kurser i akutte og kroniske smerter. Jeg har omkring 10 års erfaring i at undervise i gymnastik på både konkurrence- og breddehold for alle aldersgrupper.

Jeg tror på, at motion og sport skal være sjovt, og at man skal have en legende tilgang for at sikre, at fysisk aktivitet ikke bliver en sur pligt. Disse principper har jeg altid i mente, når jeg planlægger aktiviteter og træning. Jeg er meget engageret i unges trivsel gennem sport og ved, hvor vigtigt dette også er for Farum Gymnastikforening. Derfor har jeg valgt at samarbejde med Farum Gymnastikforening for at skabe aktivitetsforløb i samarbejde med kommunen og hjælpe med at forebygge og håndtere skader hos foreningens medlemmer, så skader ikke hindrer dem i at dyrke deres sport.

Selv om jeg ikke længere er så aktiv gymnast, kan jeg stadig nogle tricks ??. Ud over det er jeg nu dedikeret mere til ekstremsport, herunder kitesurfing og skydiving
Se hele beskrivelsen
Mathilde Albæk Jessen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Mehmet Anik
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Mette Thimgaard Gudiksen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Michelle Louise Blom
Beskrivelse

Jeg hedder Michelle og er 23 år. Idræt og træning fylder og har altid fyldt meget i min hverdag. Jeg blev student fra Kruses gymnasium i 2017 og har bl.a. brugt mine sabbatår på et højskoleophold på Ollerup Gymnastikhøjskole, instruktør + administrative timer i Farum Gymnastikforening, træning + opvisninger med MiniRep og dernæst en rejse til Zanzibar med mit gymnastikhold. Jeg regner med at skulle studere ’Idræt og fysisk aktivitet’ på KU fra august 2020.

Instruktør-erfaring:

Allerede som 12 årig blev jeg hjælpeinstruktør i Farum Gymnastikforening (FGF), hvor jeg havde breddehold. Jeg har siden været på flere kurser og har taget både DGIs og GymDanmarks Instruktøruddannelser. Jeg har været instruktør for Teamgym konkurrencehold i FGF siden 2014 og blev uddannet rytmedommer i TeamGym i år 2019. Derudover har jeg været instruktør på diverse sommer camps.

Gymnast-erfaring:

Jeg har gået til gymnastik stort set hele mit liv (breddehold, idrætsgymnastik, stortrampolin, dans og TeamGym). Jeg gik på det første TeamGym hold, som blev oprettet i Farum i år 2010 – jeg har gået til TeamGym indtil 2015. Jeg var på Sorø Gymnastikefterskole i 13/14 og på Ollerup Gymnastikhøjskole i foråret 2018. Jeg har sidenhen gået på MiniRep, som er et udtaget rytmeopvisningshold inde i København.

 

 

Se hele beskrivelsen
Mikkel Wickstrøm
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Natalie Ritz Chapman
Beskrivelse
Natalie er en gymnastik-glad pige som har gået til gymnastik, siden hun var 5 år gammel. Herunder 5 år som idrætsgymnast med en afstikker til Gefion i København. Siden 2018 har Natalie gået på Teamgym konkurrencehold i FGF. Det er Natalies andet år som hjælpeinstruktør, og hun glæder sig til at give sin erfaring videre.

Se hele beskrivelsen
Nynne Schultz
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Oliver Giner
Beskrivelse

Hej, mit navn er Oliver jeg er 25 år gammel og elsker gymnastik og alt hvad gymnastikkens verden har at byde på.

Man vil i hallen møde mig som en instruktør der går meget op i teknisk træning og færdigheder, men samtidig også en gerne vil have det sjovt mens han gør det - du vil altid møde mig med et smil.


Jeg har siden jeg var 6 år været indenfor gymnastikkens verden og har været træner/instruktør i snart 10 år. Dertil har jeg kurser samt et ophold på Gymnastikhøjskolen i Ollerup Foråret ?? der bakker min viden og træningsfilosofi op.

Jeg glæder mig til at møde DIG i hallen.


Se hele beskrivelsen
Philip Runge
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Rasmus Juul Lønborg
Beskrivelse
Rasmus startede i Farum gymnastikforening da han var 6 år. Han startede med at gå til Parkour, og har de sidste 3 år gået til TeamGym. Rasmus går nu til TeamGym ca. 4 gange om ugen, og deltager til konkurrencer på både JuniorDrenge-holdet og på JuniorMix-holdet. Rasmus har gennem det sidste år være hjælpetræner på TeamGym Aspirant.
Se hele beskrivelsen
Rebecca Balsløw
Beskrivelse

Jeg er 15 år og meget interesseret i dans og rytme. Jeg har gået til zumba og show dance.

Derudover, har min søster har dyrket KIG i 10 år, så jeg er vokset op med gymnastik i huset og kender til redskaber og spring.

Jeg kan godt lide at arbejde med mennesker og glæder mig til at begynde som hjælpetræner gymnastikforeningen.

Se hele beskrivelsen
Ronja Aurvig
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Sarah Blom
Beskrivelse
Jeg hedder Sarah og jeg er 21 år gammel. Jeg har været instruktør i Farum Gymnastikforening siden 2012, hvor jeg startede som minihjælper på børnehold. Jeg har herefter undervist vores TeamGym konkurrence hold siden 2013 og i år skal jeg undervise TeamGym juniorpiger samt minidrenge. Som træner går jeg meget op i at udvikle mine gymnaster og samtidig sørge for at mine gymnaster har det sjovt med at træne. 

I 2020 blev jeg student fra Marie Kruses Gymnasium og i år holder jeg sabbatår
 
 
Se hele beskrivelsen
Sofie Elin
Beskrivelse
Jeg hedder Sofie, og jeg er 15 år gammel. Jeg går i 9. klasse og har siden jeg var helt lille gået til gymnastik. Jeg startede til TeamGym i Farum i 2014, og går i dag på juniorpige. Jeg har været hjælpeinstruktør i 2 år og i år skal jeg være træner for TeamGym Micropiger.
Se hele beskrivelsen
Sofie Helboe
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Sofie Magnussen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Søren Stapel
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Winnie Tangaa
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Hjælpeinstruktør
Agnes Nørgaard Andersen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Alberte Nørgaard Andersen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Aleksandra Wehlast
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Alexander Klint Asserhave
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Alma Schütz Andersen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Anna Engsig
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Anna Nørgaard Jacobsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Annamay Andie
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Caia Bryndum Bolbroe
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Clara Schou Jørgensen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Clara Djursø Hyldeqvist
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Emil Raft vinther
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Emilia Pustelnik
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Freja Arvidson
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Freja Bartelt
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Frida Simonsen Nørtov
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Hannah Wernery
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Ida Bringe Thonesen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Ida Bøge Christensen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Isabella Cotterill
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Josefine Gravgaard Sørensen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Josefine Wedell Wilhelmsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Josephine Madison Abildgaard
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Julie Hedal Kløverpris
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Kajsa Nordahl Larsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Kasia Kornum
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Laura M. Christiansen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Lea Ene
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Lily Birk Nielsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Liva Kjær
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Liva Schnettler
Beskrivelse

Hej mit navn er Liva!


Jeg har været tilknyttet til Farum Gymnastikforening siden 2016. Indenfor gymnastik har jeg både gået til dans og ny går jeg til TeamGym i Farum. Jeg er i år hjælpeinstruktør i Farum Gymnastikforening

Hvis jeg skulle sige 3 positive udsagn om mig selv så er jeg god til at lære nye mennesker at kende, jeg er en god holdkammerat og jeg er positiv.

Se hele beskrivelsen
Lucia Rahbek
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Maj Roed Rasmussen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Mathias Enemærke
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Naya Schultz
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Naya Lilli Hardsner Ravn
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Nikoline Nielsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Nisa Aydemis
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Olivia Egeskov Müller
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Ronja Aurvig
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Silja Gleie
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Silje Skovdal
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Sofia Dagmar Anholm Egeberg
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Solveig Torp Meiling
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Stine Engberg Andersen
Beskrivelse

Hej mit navn er Stine! 


Jeg har været tilknyttet til Farum Gymnastikforening siden 2012. Indenfor gymnastik har jeg dyrket Grand Prix og AGG på forskellige hold men primært på Team Enya. Udover gymnastik har jeg også gået til ridning og udspring. 

Hvis jeg skulle sige 3 positive udsagn om mig selv så er jeg god til mennesker og jeg er ihærdigt og ivrig

Se hele beskrivelsen
Tilde Lomholt Færgemann
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Konsulent
Claus Gravgaard Sørensen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram