Instruktør
Amalie Albæk
Beskrivelse

Jeg hedder Amalie og er 18 år gammel. Jeg elsker gymnastik og har selv dyrket det hele livet. For mig er det vigtige at have det sjovt når man laver gymnastik, og at have et godt fællesskab, mens man bliver udfordret, og udfordrer sig selv.

I min hverdag går jeg i 3.g på Marie Kruse. Jeg bruger det meste af min tid på at undervise gymnastik og selv gå til det.

Jeg har igennem årene taget flere instruktøruddannelser bl.a. Gymnastik instruktør 1 (G1) og Spring sikker måtte og trampet 1 hos GymDanmark

Se hele beskrivelsen
Amalie Esberg
Beskrivelse
Jeg hedder Amalie, og er 16 år gammel. Jeg har gået til Grand Prix gymnastik I Farum, siden jeg var 6 år gammel. 
Jeg har været hjælpeinstruktør på Rytmeboblerne og Instruktør på Grand Prix. 
Jeg har i sæson 19/20 gået på Sorø Gymnastik efterskole. 
Se hele beskrivelsen
Amalie Holst
Beskrivelse

Amalie har været instruktør for foreningen siden 2017. I hendes trænerkarrierer startede hun ud som hjælpetræner for dans og rytme, og blev i år 2018 hovedtræner for holdet. Samtidigt blev Amalie også hovedtræner for Teendance. I 2019 blev hun instruktør for holdet Team Amira, som konkurrerede i Grand Prix gymnastik i Mini Mono-rækken. Amalie har selv mange års erfaring indenfor gymnastikken. I 3-års alderen begyndte hun til forældre-barn gymnastik og startede fra 8-års alderen til Grand Prix gymnastik. Derudover har hun også gået til hip-hop, ballet og andre former for dansestilarter.

I sæsonen 2020/2021 er Amalie klar på at være træner for Grand Prix-holdet i alderen 8-10 år og glæder sig til at se, hvordan de vil udvikle, hver for sig og som et hold.

Se hele beskrivelsen
Anna Bertelsen
Beskrivelse

Anna er uddannet gymnasielærer med idræt som hovedfag og har i mange år arbejdet på forskellige gymnasier med idræt. I 2009 gennemgik jeg et intensivt Pilates kursus hos Natural Balance i Kbh. Er også uddannet til at udvise i forskellige slags gymnastik og motion for voksne, bl. Gotved og Afspænding.

Se hele beskrivelsen
Anne Krog Jensen
Beskrivelse

Anne har dyrket gymnastik i mange år - bl.a. springgymnastik og Grandprix. Anne har derudover bl.a. været på Ollerup Gymnastikhøjskole.

Anne er tidligere været springinstruktør i Allerød Gymnastikforening. Anne har tidligere været springinstruktør i Allerød Gymnastikforening og har sidste år været instruktør for TeamGym Micro. 
Anne har været springinstruktør i Lillerød Gymnastikforening. I Farum Gymnastik forening har hun været instruktør for Teamgym micro og Teamgym micro aspirant.
 
Se hele beskrivelsen
Anne Kristine Van der Zaag
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Annesofie Elsass
Beskrivelse

Annesofie har gået til gymnastik i Farum gymnastikforening siden 2009. I 2013 startede hun til Teamgym. Hun er en positiv og ansvarsfuld pige der elsker gymnastik.

 
Se hele beskrivelsen
Annie Steensen
Beskrivelse
Uddannet i Helle Gotved gymnastik og har undervist i motions- og afspændingsgymnastik i mange år. Har hele sit liv dyrket bevægelse i form af gymnastik/jazzballet, dans/vandring/cykling og nu også stavgang. Bruger et af Helle Gotveds motto’s ”Der er ikke en muskel i kroppen der ikke kan (gen-)optrænes”.
Se hele beskrivelsen
Annika Nielsen
Beskrivelse

Mit navn er Annika Nielsen, jeg er 45 år og bor i Birkerød med min datter Johanna.

Jeg blec i 2019 uddannet som Ballroom Fitness instruktør hos Swingtime i farum.

Dansen har altid været en dek af mig startede som 3 årig hos Aalborg sportdans og i mine unge år underviste jeg i aerobic og step aerobic... nu efter en undervisnings pause på 20 år har jeg genoptaget det jeg allerbedst kan lide ... nemlig Dans ??

Se hele beskrivelsen
Annika Ørnebjerg Jensen
Beskrivelse

Jeg hedder Annika og jeg er 19 år. Gymnastikken har længe været min helt store passion: jeg har både gået til Rytmisk Sportsgymnastik og Grandprix. I sæson 20/21 er jeg træner for Prejunior Grand Prix hold, og jeg glæder mig helt vildt til at se gymnasterne udvikle sig og nå deres mål, både individuelt og som et hold.

Se hele beskrivelsen
Carl Hertz
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Caroline De Marco
Beskrivelse
Hej jeg heder Caroline jeg er 18 år og kommer fra København. Jeg har en bred baggrund inde for undervisningen af børn og har tideliger være svømmetræner og nu gymnastiktræner. Jeg har været på gymnastik efterskole  og har før det gået til springgymnastik.
Se hele beskrivelsen
Caroline Lyngberg
Beskrivelse
Mit navn er Caroline Lyngberg og er 14 år gammel. Jeg går i 8. Klasse på Marie Kruses Skole. Jeg har gået til TeamGym i Farum i omkring 7 år, og har været hjælpeinstruktør i 2 år. I år skal jeg være træner for TeamGym micropiger i rytme. Derudover er jeg i landsholdsbruttotruppen for juniorpiger.
Se hele beskrivelsen
Caroline Pichat
Beskrivelse

Caroline er en erfaren tidligere AGG og Grandprix gymnast fra FGF (ign. 9 år) og Greve klub (ign. 4 år). Hun har været instruktør i foreningen siden 2011 - tidligere hovedtræner for Rytmeboblerne, Team Ovia og Team Octavia. På nuværende tidspunkt træner hun udelukkende Team Octavia, ved siden af hendes erhverv som læge. Caroline er en yderst engageret træner, som ønsker at føre hendes hold til tops. Hun har vundet mange medaljer for FGF, og været på mange udenlandsrejser med Farums rytmiske hold.

Se hele beskrivelsen
Cecilie Bruun Nielsen
Beskrivelse
Cecilie er 14 år og har gået til gymnastik i 8 år - først Grand Prix og de sidste tre år til TeamGym. Dette er hendes første sæson som hjælpeinstruktør.

 

Se hele beskrivelsen
Cæcilie Esberg
Beskrivelse
Jeg hedder Cæcilie har været instruktør i foreningen siden sæsonstart september 2012. Jeg  har været hjælpeinstruktør på rytmeboblerne, mix spring, Team Gym  og Instruktør Grand Prix pigerækkehold de sidste 2 sæsoner
 
Cæcilie selv har været gymnast på et af foreningens Grand Prix hold siden 2011.
Se hele beskrivelsen
Dorthe Østergaard
Beskrivelse
Dorthe selv dyrket gymnastik, dans og badminton i lange perioder gennem livet, men især har en diskusprolaps i nakken gjort hende opmærksom på, hvor vigtigt det er både at komme godt i gang og holde ved lige, hvis man har haft en skade eller har smerter. Deraf også interessen for rygtræning.

Dorthe er via DGI Sundhedsidræt* uddannet til at tage ”udvidet” rygtræning. Har derud-over almen instruktøruddannelse og har gennem årene deltaget i en del spotkurser. Har tidligere undervist hold med store bolde og hold for overvægtige børn.

*Rygtræneruddannelsen er et 60 timers kursus hos DGI Sundhedsidræt. Et koncept, der er udarbejdet af erfarne fysioterapeuter.

På coreholdet tager jeg også udgangspunkt i det, jeg har lært der, men blander det med yderligere øvelser og lidt mere kondition. Denne trænings er også inspireret af de år, jeg selv har gået til flere former for gymnastik og fitness og fra flere sportskurser.
Se hele beskrivelsen
Emilie Lykke
Beskrivelse
eg hedder Emilie og er 20 år gammel. Jeg har været instruktør i Farum Gymnastik Forening i 5 år. Jeg underviser i Rope Skipping, både på breddehold og konkurrencehold. Jeg overtog Rope Skipping-grenen i FGF i 2014, hvor jeg gennem de seneste 5 år har bygget Rope Skipping op i foreningen. Det har været utrolig vigtigt for mig at skabe et værdisæt  for Rope Skipping i FGF, der bygger på et højt ambitionsniveau og en seriøs tilgang til sporten og træning. Samtidig vægter jeg højt, at der skal være massere plads til sjov og ballede på både breddeniveau og konkurrenceniveau. Jeg vægter relationen til mine sjippere utrolig højt og gør meget for at skabe et trygt og rart træningsmiljø, samt styrke sammenholdet blandt sjipperne. 


Jeg er selv aktiv sjipper og dyrker det på eliteplan. Jeg konkurrerer både nationalt og internationalt, og har samlet sjippet i 12 år.
Se hele beskrivelsen
Emma Calundan
Beskrivelse
Hej, jeg hedder Emma og er en 17 år gammel pige fra Farum. Jeg elsker at danse og har danset hele livet. Jeg startede med grandprix i Farum Gymnastikforening i cirka tre år, før jeg flyttede til Norge i 2014. I Norge gik jeg både til moderne, lyrisk jazz, hip hop og girl style. Jeg var også spejderleder så jeg er vant til mindre børn. Efter jeg flyttede tilbage til Danmark sidste år har jeg gået på BGI akademiet, en idrætsefterskole, hvor jeg gik på danselinje. Jeg glæder mig til at dele og lære min viden om dans og rytme videre.
Se hele beskrivelsen
Emma Jakobsen
Beskrivelse
Hej jeg hedder Emma og er 15 år gammel.
Jeg har gået til gymnastisk i 6 år, både spring, rytme og grandprix. Jeg er efterfølgende gået over til dans. Jeg danser forskellige stilarter, heriblandt contemporary og jazz. For mig er det vigtigste at have det sjovt, imens man udvikler sig :)

Se hele beskrivelsen
Freja Leisgaard Thorsager
Beskrivelse
Freja er 20 år og meget glad for gymnastik. Hun har gået til dans og gymnastik siden hun var lille og har i 2016/17 været på gymnastikefterskole i Sorø. Freja har været instruktør i Farum Gymnastikforening for både børne- og springhold i de sidste 3 år efter hun kom hjem fra Sorø Gymnastikefterskole. Som gymnast har Freja gået på DGI Aspirant og TeamGym.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Freja Okholm
Beskrivelse

Jeg hedder Freja og er 17 år. Jeg begyndte til sjip i 2014 og har konkurret siden 2016. Jeg synes det er super sjovt at sjippe og lærer andre at sjippe, så vi kan dele glæden. I 2018 blev jeg instruktør og har syntes det er fantasitisk lige siden.

Se hele beskrivelsen
Freja Vestergaard
Beskrivelse
Jeg hedder Freja og er 19 år gammel. Jeg har gået til teamgym i Ølstykke i 5 år og i Himmelev i 4 år. I 17/18 var jeg på Gunslevholm idrætsefterskole. Jeg går nu på Himmelev gymnasium i 3.g. Jeg har tidligere været træner for mini og micro piger i teamgym i Ølstykke. Jeg skal i denne sæson være træner for aspirant mini piger
Se hele beskrivelsen
Freja Willads Haack
Beskrivelse
Freja har dyrket gymnastik størstedelen af sit liv, ca. 16 år som konkurrencegymnast i Rytmisk Sportsgymnastik og Grand Prix/ Æstetisk. Freja har de seneste år trænet i Tåstrup Idrætsklub og vundet DM i Senior Grand Prix i 2014 og 2015 samt deltaget ved VM. I 2016 vandt hun DM med seniorgruppen i Rytmisk Sportsgymnastik og deltog ved de Nordiske Mesterskaber.
Freja studerer idræt på Københavns Universitet, og har tidligere været træner for børnehold, samt været ansvarlig for rytmedelen på TeamGym i Farum gennem flere år.
Freja er uddannet Yoga instruktør

Se hele beskrivelsen
Gitte Vinther
Beskrivelse
Gitte er tidligere sportsdanser i både standard og latin amerikanske danske igennem 15 år.
 
Har undervist i Zumba fitness i snart 6 år. Underviser i fitness centre og i gymnastikforeninger.
Har også zumba toning uddannelsen og Aqua Zumba uddannelsen, men underviser kun i Zumba fitness
 
Har tidligere undervist i Farum Gymnastikforening - bl.a. til de første Zumba events foreningen havde og til Furesø Sommer Workout 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
GP Instruktør
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Gustav Vincent Gomes Ryom
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Helle Nathan
Beskrivelse
Uddannet Pilatesinstruktør fra ProAcademy med en alsidig baggrund inden for krop og bevægelse. Blandt uddannelserne tæller lægeeksamineret fysiurgisk massør, instruktør i aerobic, stavgang, vandgymnastik, diplomkursus i senioridræt og TRX-instruktør. Har undervist i krop og bevægelse i mere end 20 år.
Se hele beskrivelsen
Helle Torp
Beskrivelse

Har altid lavet gymnastik og har en grundlæggende holdning om, at det skal være sjovt at bevæge sig og samtidig være effektivt. Helle underviser i step-aerobics, salsainspireret aerobics samt Effekt og bodytoning. Hun har undervist siden 2004 – er uddannet Aerobic-instruktør, instruktør i Effekt og Målrettet træning, har den grundlæggende Pilatesuddannelse og er certificeret Zumba instruktør.

Se hele beskrivelsen
Henrik Asserhave
Beskrivelse
Henrik startede som idrætsgymnast som 8 årig i FGF og gik sideløbende på Frederiksborg Amts Juniorelitehold.
Har været på et hav af instruktørkurser samt underviser nye instruktører og hjælpeinstruktører til at blive dygtigere til at lære fra sig samt i korrekt modtageteknik og sikkerhed I springgymnastikken.
Begyndte som hjælpetræner i 1989 og har været træner siden 1992.
Har undervist konkurrencehold, springhold (begynder og øvede) samt børneholdSe hele beskrivelsen
Hugo Henneman
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Isabella Bloch Jensen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
João Tavares
Beskrivelse
Mit navn er João og jeg er TeamGym-instruktør. Jeg har dyrket gymnastik i mange år samt været en del af det portugisiske landshold i TeamGym hvor vi blandt andet deltog i de seneste to Europamesterskaber. Sport har altid været en del af mit liv. Jeg har en en bachelorgrad i sportsvidenskab og en kandidatgrad i Idræt. Jeg har gået på Gymnastikhøjskolen i Ollerup og dette er min første sæson i Farum gymnastikforening.

Jeg er meget begejstret for denne mulighed, og jeg glæder mig til at undervise i gymnastik, mens vi deler erfaringer på tværs af et godt instruktør-team, der har det sjovt!
Se hele beskrivelsen
Julie Legind Jepsen
Beskrivelse

Jeg hedder Julie, og er 15 år gammel. Jeg har sammenlagt danset i næsten 8 år på diverse danseskoler primært inden for genrerne hip-hop, MTV og girly. I 2019 blev jeg for første gang danseinstruktør hos Farum Gymnastikforenings dans og rytme hold, og ser meget frem til endnu en sæson

Se hele beskrivelsen
Karina Pedersen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Katharina Balsløw
Beskrivelse
Katharina har dyrket gymnastik i mere end 15 år. Hun har været hjælpetræner siden 2014 hvor hun har trænet piger i alderen 6-12 år. I sæsonen 2019/2020 er Katharina instruktør for TeamGym Minipiger. Hun har stort kendskab til alle discipliner og glæder sig til at videregive al sin viden om gymnastikken.
Se hele beskrivelsen
Kathrine Greby Schmidt
Beskrivelse

Kathrine har været instruktør i FGF igennem mange år og undervist både Spring/rytme og Mixspring. Hun er tidligere redskabsgymnast og har efterfølgende gået på diverse spring- og rytmehold. I sin undervisning lægger hun vægt på, at alle gymnaster opnår bevægelsesglæde og succesoplevelser - uanset niveau! Ved siden er gymnastikken er hun uddannet fysioterapeut og har en kandidatgrad i Idræt og sundhed.

   
Se hele beskrivelsen
Katrine Kjær
Beskrivelse
Jeg hedder Katrine og er 15 år gammel. Jeg går i 8. Klasse på Marie Kruses skole. Jeg har gået til TeamGym i mange år og nu går jeg til Cheerleading.
Se hele beskrivelsen
Kirsten Klint Asserhave
Beskrivelse

Når Kirsten underviser forældre/barn hold, elsker hun at bruge fantasien og forvandle gymnastiksalen til verdener børnene kan leve sig ind. Hun  tager børn og forældre med på safari, rumrejse og sørøvertogt - alt sammen med krop, motorik og sanser i fokus.

Hun nyder at se den udvikling, der sker med børnene i løbet af en sæson. De smil og den stolthed hos børnene, når en lille eller stor udfordring overvindes eller en ny færdighed er lært.

Kirsten har undervist siden 1999 i bla. børnegymnastik, springgymnastik og forældre/barn gymnastik. Har tidligere selv dyrket spring- og rytmegymnastik.

Se hele beskrivelsen
Kristina Mølkjær
Beskrivelse
Kristina Mølkjær har undervist i rytmisk gymnastik i mere end 30 år - børn og voksne, begyndere og øvede, opvisningshold, rep.hold og granprix konkurrencehold. Min inspiration til træning og opvisning finder jeg i dansens verden - morderne dans, ballet og streetjazz, og låner gerne elementer fra Grand Prix gymnastikken.
Gymnastik har altid været en stor og betydningsfuld del af mit liv og jeg elsker at dele glæden ved gymnastikken med andre :-)
 
Se hele beskrivelsen
Kristine Hilstrøm
Beskrivelse

Jeg er 44 år, mor til 4 teamgym piger i alderen 6-12 år og gift med deres far. Ligesom mine piger er jeg bidt af teamgym, og jeg glæder mig til en god sæson som instruktør for Aspiranterne. Jeg brænder for at give gymnasterne rammerne, hvor de kan udvikle en sund kropsforståelse, opnå en god grundtræning og knække koderne til at mestre et spring, moment osv. Noget går let, mens andet kræver flid, hvilket er en fantastisk god livslæring omkring arbejdsmoral og dedikation. Jeg nyder at støtte gymnasterne i troen på egne evner i en positiv og anerkendende tone.

Jeg er uddannet civilingeniør i bioteknologi og arbejder i det daglige med innovation indenfor Olie og Gas Industrien ved Danish Hydrocarbon Research and Technology Center (DHRTC).

Se hele beskrivelsen
Lauge Rønn
Beskrivelse
Jeg er 18 år gammel og har dyrket parkour i 3-4 år og undervist i det i 2 år og gør stadig begge dele. Jeg dyrker og underviser også i springgymnastik og har gjort begge dele i 2 år, og i år er jeg med på DGI Aspiranthold 17+. 
 
Se hele beskrivelsen
Lauge Sørensen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Louise Walsøe Torup
Beskrivelse
Louise er 18 år og nuværende konkurrencegymnast indenfor grandprix/AGG og går på holdet Team Octavia. Det er hendes femte sæson som grandprix-gymnast. Udover selv at være gymnast, er hun også træner for Grandprix hold og har bådet trænet mikrohold og prejunior. Gymnastikken og mere specifikt grandprix er en stor del af hendes liv, som hun elsker at dele med alle gymnasterne.
Se hele beskrivelsen
Luna Pamsgaard
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Lærke Mollerup
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Magnus Lindberg
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Maj-Britt Falkenberg Garbers
Beskrivelse
Jeg hedder Maj-Britt og jeg er rytme instruktør.
Jeg er 34 år, bor i Allerød med mand og 2 børn.

Min datter går på TeamGym, så jeg har været en del af FGF lidt tid.

I rytme træning med mig fokuseres der på momenter, strakte arme/tær og ben, fine bevægelser og at børnene kan arbejde sammen som gruppe.

Min erfaring med rytme kommer fra dans (hovedsaglig jazzballet) og cheerleading (begge dele har jeg selv været aktiv udøver i).

Jeg brænder for at lære fra mig og på at dygtiggøre de børn jeg træner. Jeg forventer at børnene er aktive til træningerne og tager træningen seriøst, men vi skal også have det sjovt.
Se hele beskrivelsen
Malthe Poulsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Marie Attermann Madsen
Beskrivelse
Jeg er selv tidligere teamgym gymnast, men har aldrig mistet interessen for gymnastik, for hvordan kan miste interessen for det?
Man kan altid finde mig. Man skal bare lede efter en smilende pige, der står på hænder
Se hele beskrivelsen
Marius Kure
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Martha Bach Larsen
Beskrivelse

Mit navn er Martha og jeg er 18 år gammel. Jeg har dyrket gymnastik i foreningen stort set hele mit liv. Her har jeg gået til Teamgym siden jeg var 8 år og har dermed både dyrket en masse spring og rytme på konkurrenceplan. 

Jeg har undervist gymnastik i 3 år, hvor jeg startede med børnegymnastikken for de helt små. Herefter har jeg undervist Teamgym mikropiger i 10 års alderen. 

I år 18/19 gik jeg på Vejstrup efterskole hvor jeg også dyrkede en hel masse gymnastik. 


Se hele beskrivelsen
Martine Lolk
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Mathilde Jørgensen
Beskrivelse
Jeg hedder Mathilde, og jeg er 14 år gammel. Jeg har hele mit liv nydt at danse og bevæge mig til musik. Sidste år blev jeg for første gang danseinstruktør på Farum Gymnastikforenings Dans og Rytme hold.
Jeg glæder mig til at starte op igen til en helt ny sæson.
Se hele beskrivelsen
Mathilde Pichat
Beskrivelse

Jeg hedder Mathilde og er 25 år. Jeg har været instruktør hos Farum Gymnastikforening siden 2008 og ser dermed FGF som en stor del af mit liv! I 2019 blev jeg færdiguddannet Psykomotorisk Terapeut og har siden arbejdet med at inkorporere bevægelsesglæde og idræt i børn og unges hverdag. Jeg elsker at udvikle gymnaster, både på bredde og konkurrenceniveau, og ser det som en essentiel del af mit arbejde at skabe gode rammer for børn og unges personlige-, sociale- og gymnastiskeudvikling.


Instruktørerfaring:

2008-2012 Breddegymnastik 2-6 år Mikro, Mini & Tonser

2012-2020 Breddegymnastik 4-6 år Rytmebobler

2014/2019 Breddegymnastik 1+ Forældrebarn

2012- Konkurrencegymnastik Grand Prix: Mikro, Mini, Pre Junior, Junior, Senior

2012- Events Sommeraktivitet, Gymskole, Camps

2019- Administration Grand Prix Afdeling

Jeg har siden 2008 årligt været på kurser inden for DGI og GymDanmark regi. Senest har jeg gennemført ”GymTræner 2 - Basis Træningsmiljø og dig som leder” og viderebygger denne i september 2020 med ”Gymtræner 2 - Sportspsykologi”.

Gymnast-erfaring:

Min gymnastik-karriere startede som 7-årig i Farum Gymnastikforening! Her valgte jeg rytmegymnastikken lige fra start, og har siden hold godt og grundigt fast. I 2010-2011 drog jeg ud på danseeventyr på Haardby Efterskoles Danselinje samtidigt med at jeg fortsat var tilknyttet mit Grand Prix hold hjemme i Farum. Alt i alt har jeg været Grand Prix Konkurrencegymnast i 11 år og haft de skønneste oplevelser og hårdeste træninger, som jeg absolut ikke vil være foruden.


Se hele beskrivelsen
Michelle Louise Blom
Beskrivelse

Jeg hedder Michelle og er 23 år. Idræt og træning fylder og har altid fyldt meget i min hverdag. Jeg blev student fra Kruses gymnasium i 2017 og har bl.a. brugt mine sabbatår på et højskoleophold på Ollerup Gymnastikhøjskole, instruktør + administrative timer i Farum Gymnastikforening, træning + opvisninger med MiniRep og dernæst en rejse til Zanzibar med mit gymnastikhold. Jeg regner med at skulle studere ’Idræt og fysisk aktivitet’ på KU fra august 2020.

Instruktør-erfaring:

Allerede som 12 årig blev jeg hjælpeinstruktør i Farum Gymnastikforening (FGF), hvor jeg havde breddehold. Jeg har siden været på flere kurser og har taget både DGIs og GymDanmarks Instruktøruddannelser. Jeg har været instruktør for Teamgym konkurrencehold i FGF siden 2014 og blev uddannet rytmedommer i TeamGym i år 2019. Derudover har jeg været instruktør på diverse sommer camps.

Gymnast-erfaring:

Jeg har gået til gymnastik stort set hele mit liv (breddehold, idrætsgymnastik, stortrampolin, dans og TeamGym). Jeg gik på det første TeamGym hold, som blev oprettet i Farum i år 2010 – jeg har gået til TeamGym indtil 2015. Jeg var på Sorø Gymnastikefterskole i 13/14 og på Ollerup Gymnastikhøjskole i foråret 2018. Jeg har sidenhen gået på MiniRep, som er et udtaget rytmeopvisningshold inde i København.

 

 

Se hele beskrivelsen
Mikkel Juul Vilhelmsen
Beskrivelse

Jeg hedder Mikkel Juul, og fylder snart 18 år. Jeg har gået til TeamGym i omkring 6-7 år, og har haft et år på Sorø Gymnastikefterskole i 18/19, hvor jeg blandt andet gik på 3 forskellige TeamGym hold.
Nu er jeg senior gymnast, og har lige gået et år hos gladsaxe.
Jeg underviser primært i spring.

Se hele beskrivelsen
Nanna Lund Schaadt
Beskrivelse
Jeg er en pige på 17 år som altid har elsket gymnastik. Jeg har lavet meget rytmisk sportsgymnastik og har gået på Team Octavia her i Farum i to år. Her i 19/20 har jeg gået på Vejstrup efterskole og lavet en masse dans og gymnastik. Næste år skal jeg på HHX i lyngby. Jeg ville selv sige at jeg er en meget glad og åben person og synes det er rigtig spændende at arbejde med børn og se deres udvikling inden for sportsgrene. Min fritid bruger jeg mest på lektier, arbejde, træne og selvfølgelig at se vennerne)
Se hele beskrivelsen
Nanna Michelle Dalager
Beskrivelse
Nanna har gået til gymnastik i rigtig mange år. Først på kvindelig idrætsgymnastik og de sidste 5 år på TeamGym. Det er Nannas 2. sæson som hjælpeinstruktør, idet hun sidste år var hjælpetræner på mixspring og TeamGym Micro.
Se hele beskrivelsen
Nicholas Trier Lind
Beskrivelse

Nicholas uddannet idrætslærer, og underviser til dagligt på Lyngholmskolen i Farum.
Han har tidligere undervist i boksning og er også uddannet fitnessinstruktør og kystlivredder.

De senere år har han udfordret sin egen træning med et overstående mål:

”Det skal være sjovt og legende”.

Han har derfor et ønske om at udvikle sin egen praksis, hvor man møder børnene i øjenhøjde, og hvor børnene er præget af en høj indre motivation og ikke mindst glæde ved at dyrke gymnastik.

”Når børn er trygge og motiveret er det fantastisk at opleve deres udvikling”

Se hele beskrivelsen
Nikoline Jakobsen
Beskrivelse
Nikoline er 17 år gammel, og har gået til gymnastik siden hun var 5 år gammel. Hun startede med at dyrke idrætsgymnastik, men har dyrket TeamGym i  4 år og er lige kommet hjem fra Gunslevholm efterskole. Nikoline har undervist på springhold, TeamGym Aspirant og børnehold og skal i sæsonen 2019-2020 være ansvarlig rytmeinstruktør for Micro TeamGym.
Se hele beskrivelsen
Oliver Giner
Beskrivelse

Hej, mit navn er Oliver jeg er 21 år gammel og elsker gymnastik og alt hvad gymnastikkens verden har at byde på.

Jeg skal i sæsonen 20/21 være instruktør på TeamGym Junior og DGI Aspirant spring og det glæder jeg mig virkelig meget til. Man vil i hallen møde mig som en instruktør der går meget op i teknisk træning og færdigheder, men samtidig også en gerne vil have det sjovt mens han gør det - du vil altid møde mig med et smil.


Jeg har siden jeg var 6 år været indenfor gymnastikkens verden og har været træner/instruktør i snart 8 år. Dertil har jeg kurser samt et ophold på Gymnastikhøjskolen i Ollerup Foråret 󈧗 der bakker min viden og træningsfilosofi op.

Jeg glæder mig til at møde DIG i hallen.


Over and out

Se hele beskrivelsen
Rosa Rashid
Beskrivelse
Om mig selv, som person kan jeg oplyse, at jeg er venlig, imødekommende og har en masse gå-på-mod. Jeg nyder at arbejde sammen med andre og er vant til mange kontakter :)
Se hele beskrivelsen
Sarah Elisabeth Blom
Beskrivelse
Jeg hedder Sarah og jeg er 19 år gammel. Jeg har været instruktør i Farum Gymnastikforening siden 2012, hvor jeg startede som minihjælper på børnehold. Jeg har herefter undervist vores TeamGym konkurrence hold siden 2013 og i år skal jeg undervise TeamGym juniorpiger og -drenge samt minidrenge. Som træner går jeg meget op i at udvikle mine gymnaster og samtidig sørge for at mine gymnaster har det sjovt med at træne.

I 2020 blev jeg student fra Marie Kruses Gymnasium og i år holder jeg sabbatår, hvor jeg kommer til at lægge stor vægt på gymnastikken. Udover at undervise i hallen, har jeg derfor også administrative timer i foreningen.
 
 
Se hele beskrivelsen
Sif Fink Arnbjerg-Nielsen
Beskrivelse

Sif er 21 år gammel og underviser i Rope Skipping på konkurrenceniveau. Til daglig læser hun til civilingeniør indenfor Fysik og Nanoteknologi. Hun har konkurreret nationalt i Rope Skipping siden 2007 og internationalt siden 2010. Som aktiv udøver har hun sat danmarksrekorder og vundet mesterskaber både individuelt og med hold. Hun har undervist i 8 år og har tidligere haft både opvisnings – og konkurrencehold i rope skipping. Som træner går hun meget op i, at udøveren har en god teknisk base, før der arbejdes videre med sværere tricks.

Se hele beskrivelsen
Signe Wirenfeldt Klausen
Beskrivelse
Jeg hedder Signe og er 18 år gammel. Jeg har lavet teamgym i Ølstykke i mange år. I 17/18 var jeg på gymnastikefterskolen Stevns. Jeg går nu på borupgaard gymnasium i 3.g. Jeg har tidligere trænet mini og micro piger i teamgym. Og skal i denne sæson være træner for aspirant mini piger og micro drenge.
Se hele beskrivelsen
Sofie Elin
Beskrivelse
Jeg hedder Sofie, og jeg er 15 år gammel. Jeg går i 9. klasse og har siden jeg var helt lille gået til gymnastik. Jeg startede til TeamGym i Farum i 2014, og går i dag på juniorpige. Jeg har været hjælpeinstruktør i 2 år og i år skal jeg være træner for TeamGym Micropiger.
Se hele beskrivelsen
Sofie Magnussen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Hjælpeinstruktør
Agnes Corell
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Amalie Winge-petersen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Bastian Sønder Hansen
Beskrivelse
Bastian er 14 år gammel og går i 8. klasse på Hareskov Skole. Bastian dyrker TeamGym 3 gange om ugen på JuniorDrengeholdet i Farum Gymnastikforening. Han sidder sjældent stille, og når han ikke er til gymnastik, er han oftest i gang med at øve spring på havetrampolinen. Bastian er altid i godt humør og glæder sig til at have det sjovt sammen med jer.
Se hele beskrivelsen
Caroline Lindsted
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Casper Holm
Beskrivelse
Hej mit navn er Casper. Jeg er 12 år gammel, og bor i Farum sammen med min mor, far, to storebrødre og en kat. Jeg interesserer mig meget for et kortspil der hedder magic the gathering. Og går til spejder en gang om ugen, og til badminton to gange om ugen.
Se hele beskrivelsen
Catrina Petersen
Beskrivelse
Mit navn er Catrina og jeg er 15 år gammel. Jeg går til Rope Skipping på konkurrenceholdet her i FGF. Det har jeg gjort i mange år og er stadig rigtig glad for det. Det er min første sæson som hjælpeinstruktør, så jeg glæder mig meget.
Se hele beskrivelsen
Clara Enemærke
Beskrivelse

Hej jeg hedder Clara, er 13 år gammel og går i 8. klasse. Jeg har gået til TeamGym i FGF i flere år og det er mit andet år som hjælpeinstruktør.

Se hele beskrivelsen
Emilie Bruhn-Andersen
Beskrivelse
Hej, mit navn er Emilie og jeg er 13 år.
Jeg har gået til gymnastik i foreningen siden jeg var 2 år.
I de sidste mange år har jeg gået på mixspring, samt at jeg spiller squash ved siden af.
Se hele beskrivelsen
Esben Eg Fogh
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Fiona Rønne
Beskrivelse
Hej jeg hedder Fiona Rønne, jeg er 14 år og går i 8 klasse på Syvstjerneskolen i Værløse.
Jeg har dyrket gymnastik siden jeg var helt lille, har gået på mange forskellige hold Bl.a.. Idrætsgymastik og teamgym.
Ligenu går jeg på et junior hold i værløse, og det vil jeg fortsat gøre efter sommerferien.
Jeg er glad for at være en del gymnastikbranchen.
Se hele beskrivelsen
Halfdan Gravgaard
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Halfdan Skovdal
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Helena Kypper Dalhoff
Beskrivelse

Mit navn er Helena, jeg er 14 år gammel og går i 8 klasse på Solvangskolen.

Jeg elsker gymnastik, og har gået til det siden jeg var helt lille.

Først gik jeg på forskellige spring-rytme hold, og da jeg var 8 år startede jeg til Teamgym i FGF. 

Det gik jeg til i 3 sæsoner.

Jeg har også gået til idrætsgymnastik i en sæson, og til akrobatik.

I øjeblikket går jeg til Cheerleading konkurrencesport.

Dette er min anden sæson som hjælpetræner i FGF. 

Jeg glæder mig til at møde dig.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Ida Elise Fedders
Beskrivelse
Jeg hedder Ida Elise, og født d. 23 oktober 2003. jeg har sjippet i 6 år hvor 3 af dem har været konkurrence. Til dagligt går i gymnasiet på Marie Kruse Skole og elsker selv at sjippe.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Jasmin Isabel Schmidt
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Julie H. Sand
Beskrivelse
Mit navn er Julie H. Sand
Jeg er 14 år, og går på Marie Kruse Skole. Jeg bor i Ganløse, og var et år hjælpetræner i Ganløse gymnastik forening. Jeg har dyrket Karate, Rope skipping og dans
Se hele beskrivelsen
Kasper Koch Jespersen
Beskrivelse
Jeg er 14 år, brænder for at lave gymnastik, og har gået til gymnastik siden jeg var 2 år. Jeg laver nu teamgym på konkurrenceniveau, som jeg har gjort i 6 år.
Se hele beskrivelsen
Kaya Balsby Kristoffersen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Laurits Bro Hempel
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Lili Ghorbani
Beskrivelse
Jeg hedder Lili og er 13 år. Jeg har gået til TeamGym i Farum 5 sæsoner og elsker både rytme- og springdelen.
I år skal jeg også være hjælpeinstruktør og glæder mig rigtig meget til at træne TeamGym Aspirant
Se hele beskrivelsen
Line Krog Rose
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Liv Roed Rasmussen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Lola Gull- Maj Linusen
Beskrivelse
Jeg hedder Lola og er 13 år gammel. Jeg har gået til TeamGym i 4 år, og skal til og i gang med mit 5. Det er mit første år som hjælpetræner, så jeg glæder mig meget til at komme igang og se hvad det er.
Se hele beskrivelsen
Lukas Brandi
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Lukas Heidemann Sørensen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Magne Thøgersen Elbirk
Beskrivelse
Jeg er 13 år gammel og går i 6. klasse på Solvangskolen.
Jeg bruger meget af min fritid på at spille Magic Kort med mine venner.
Jeg elsker at svømme og jeg har gået til udspring i en længere periode.
Jeg har dyrket karate og judo siden jeg var lille. Jeg elsker at hoppe i trampolin og cykle.
Derudover er jeg spejder. Jeg har en lillesøster og en lillebror og jeg bor sammen med min mor og far og vores 16 dyr.
Jeg glæder mig til at være hjælpetræner.
Se hele beskrivelsen
Maja Boutrup Eriksen
Beskrivelse

Hej, mit navn er Maja og jeg er 13 år gammel. Det er mit 2. år som hjælpetræner, og jeg super glad for det. Jeg har gået til teamgym aspirant i mange år, men nu går jeg til Grandprix.

Se hele beskrivelsen
Malou Prip Hansen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Mathias Emil Kehlan
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Mathilde Albæk Jessen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Merle Raaberg
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Mille Andrea Dalager
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Natalie Ritz Chapman
Beskrivelse
Natalie er en gymnastik-glad pige som har gået til gymnastik, siden hun var 5 år gammel. Herunder 5 år som idrætsgymnast med en afstikker til Gefion i København. Siden 2018 har Natalie gået på Teamgym konkurrencehold i FGF. Det er Natalies andet år som hjælpeinstruktør, og hun glæder sig til at give sin erfaring videre.

Se hele beskrivelsen
Nynne Schultz
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Oliver Ulvsager
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Rasmus Juul Lønborg
Beskrivelse
Rasmus startede i Farum gymnastikforening da han var 6 år. Han startede med at gå til Parkour, og har de sidste 3 år gået til TeamGym. Rasmus går nu til TeamGym ca. 4 gange om ugen, og deltager til konkurrencer på både JuniorDrenge-holdet og på JuniorMix-holdet. Rasmus har gennem det sidste år være hjælpetræner på TeamGym Aspirant.
Se hele beskrivelsen
Rebecca Balsløw
Beskrivelse

Jeg er 15 år og meget interesseret i dans og rytme. Jeg har gået til zumba og show dance.

Derudover, har min søster har dyrket KIG i 10 år, så jeg er vokset op med gymnastik i huset og kender til redskaber og spring.

Jeg kan godt lide at arbejde med mennesker og glæder mig til at begynde som hjælpetræner gymnastikforeningen.

Se hele beskrivelsen
Ronja Aurvig
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Ronja Pi Blomqvist
Beskrivelse

Jeg hedder Ronja, er 14 år gammel og går i 8.klasse. Jeg har dyrket gymnastik siden jeg var lille og jeg elsker at lave springgymnastik.

Se hele beskrivelsen
Sebastian Lindsted
Beskrivelse

Sebastian Lindsted

13 år

Har gået til team gym i 7 år.

Vundet mange medaljer som bl.a micro, mini og juniordreng. Har også i mange år været på Mix-hold.

Se hele beskrivelsen
Sophia Castellino
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Sven Falck
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Minihjælper
August Klint Asserhave
Beskrivelse
August har gået til gymnastik siden han var 3 år.
Han startede på Forældre/Barn hold, og gik der indtil han var 6 år og fortsatte herefter på Mix Spring - hvor han fortsat dyrker springgymnastik.
August glæder sig meget til at lære fra sig og vise andre gymnaster hvor sjovt, fedt og hyggeligt det er at gå til gymnastik.
Se hele beskrivelsen
Clara Sønderby Hansen
Beskrivelse

Jeg hedder Clara Sønderby Hansen, og kommer fra Allerød, hvor jeg går i 6. klasse. Jeg fylder 12 år i september 2020.

Jeg elsker gymnastik og har selv gået til gymnastik i 6 år - de seneste 5 år til TeamGym konkurrencegymnastik her i Farum GF, hvor jeg går på Farums minipigehold.

Jeg glæder mig meget til at være minihjælper og hygge med børnene.

Se hele beskrivelsen
Naja Kamstrup
Beskrivelse
Jeg hedder Naja og går på Farums Teamgym minipigehold. Jeg har gået der i tre sæsoner. Inden da har gået til opvisningsgymnastik. Jeg er super klar på at møde nogle nye ansigter og få en super god sæson!
Jeg synes gymnastik er mega sjovt og vil gerne lære det sjove i det videre

Se hele beskrivelsen
Sia Schjøtz
Beskrivelse
Jeg er 12 år gammel og har dyrket gymnastik, siden jeg var 1 år. Jeg startede i Farum gymnastikforening, da jeg var 5 år. Jeg har gået på et Grand Prix-hold, som hedder Team Enya, indtil jeg blev 11 år og måtte stoppe, da jeg desværre fik en skade i ryggen og hoften. På Team Enya konkurrerede vi i udlandet og vandt guld til Danmarksmesterskaberne to gange. Vi har også været inde at optræde i Tivoli til Gymnastikkens Dag, hvor jeg vandt ”Y-balance-konkurrencen”. Y-balance er en svær balance, hvor man står på det ene ben, og tager fat i det andet ben, og trækker det op til hovedet, så man ligner bogstavet Y. Jeg glæder mig meget til nu også at skulle være minihjælper i Farum Gymnastik Forening.
Se hele beskrivelsen
Tilde Worthington
Beskrivelse

Jeg hedder Tilly og er 12 år. Jeg er gymnast på Teamgym mini og har gået til gymnastik siden jeg kunne gå. Jeg elsker at springe og hoppe på trampolin. Det er mit første år som minihjælper og jeg glæder mig.

Se hele beskrivelsen
Konsulent
Julie Søndergaard
Beskrivelse
Har selv gået til Grand Prix gymnastik i 10 år, og de 9 har været på konkurrencehold. Siden 2008 har Julie været instruktør på et af vores Grand Prix konkurrencehold. I år vil Julie være tilknyttet GP som vikar og GP konsulent.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Lisa Seeberg Vehl
Beskrivelse

Gymnastik har altid været en del af Lisas liv, både som aktiv TeamGym gymnast indtil 2008, og som træner siden hun var 16 år. Lisa startede som gymnast i Ølstykke GF, hvor hun også blev træner, og flyttede til Odense da hun studerede Idræt og Sundhed. Her dyrkede hun gymnastik i Bolbro, hvor hun samtidig også var træner. Udover TeamGym har Lisa også være rytmegymnast på Holstebro Rep. og andre danse/rytme hold.

Lisa var efterskolelærer på Skyum Idrætsefterskole og Gørlev Idrætsefterskole, hvor hun både havde rytmelinjen og danselinjen, samt valgfaget TeamGym.

Lisa er til daglig rytmetræner for mange hold i Gif-Gymnastik Gladsaxe deriblandt seniordamerne.

I 2015 uddannede Lisa sig til TeamGym rytmedommer.

Lisa er derudover landstræner for det danske seniordamelandshold i TeamGym.

Se hele beskrivelsen
Vis hold

Kalender