Instruktør

Amalie Esberg
Jeg hedder Amalie, og jeg har været instruktør siden 2017.
Jeg har været gymnast i Grand Prix gymnastik, I Farum, siden jeg var 6 år gammel. 
Jeg har været hjælpeinstruktør på Rytmeboblerne og Instruktør på Grand Prix konkurrence hold.
 I sæson 19/20 gået på Sorø Gymnastik efterskole. 
Andreas Juul Lønborg
Andreas startede i Farum gymnastikforening da han var 8 år. Han startede med at gå til Parkour, og har de sidste 3 år gået til Teamgym. Andreas går nu til Teamgym ca. 4 gange om ugen, og deltager til konkurrencer på både JuniorDrenge-holdet og på JuniorMix-holdet. Andreas har gennem det sidste år være hjælpetræner på Teamgym Aspirant og det sidste halve år på Teamgym Micro.
 
Anita Kjeldgaard Christensen
Anna Bertelsen

Anna er uddannet gymnasielærer med idræt som hovedfag og har i mange år arbejdet på forskellige gymnasier med idræt. I 2009 gennemgik jeg et intensivt Pilates kursus hos Natural Balance i Kbh. Er også uddannet til at udvise i forskellige slags gymnastik og motion for voksne, bl. Gotved og Afspænding.

Annesofie Elsass
Annesofie har gået til gymnastik i Farum gymnastikforening siden 2009. I 2013 startede hun til Teamgym. Hun er en positiv og ansvarsfuld pige der elsker gymnastik.

 
Annika Nielsen

Mit navn er Annika Nielsen, jeg er 45 år og bor i Birkerød med min datter Johanna.

Jeg blec i 2019 uddannet som Ballroom Fitness instruktør hos Swingtime i farum.

Dansen har altid været en dek af mig startede som 3 årig hos Aalborg sportdans og i mine unge år underviste jeg i aerobic og step aerobic... nu efter en undervisnings pause på 20 år har jeg genoptaget det jeg allerbedst kan lide ... nemlig Dans ??

Asger Laust Elkjær


Bruno Baptista

Jeg er 24 år gammel, og jeg er fra Portugal. Jeg er uddannet indre for Sport science og jeg har lavet gymnastik siden jeg var 12 år. Jeg startede med en interesse for trampolin, men opdagede senere hen TeamGym. Jeg har være instruktør og dommer inden for TeamGym siden 2016, og dommer inden for tumbling og DMT siden 2018. 

Jeg har været på kurser inden for koreografi og det er også der min styrke er. 


Jeg har altid ønsket at rejse og siden at Danmark har en superkraft inden for TeamGym er det en kæmpe mulighed at lære og udfordre mig selv samtidig med at kunne udfordre gymnasterne.

Caroline Pichat

Caroline er en erfaren tidligere AGG og Grandprix gymnast fra FGF (ign. 9 år) og Greve klub (ign. 4 år). Hun har været instruktør i foreningen siden 2011 - tidligere hovedtræner for Rytmeboblerne, Team Ovia og Team Octavia. På nuværende tidspunkt træner hun udelukkende Team Octavia, ved siden af hendes erhverv som læge. Caroline er en yderst engageret træner, som ønsker at føre hendes hold til tops. Hun har vundet mange medaljer for FGF, og været på mange udenlandsrejser med Farums rytmiske hold.

Casper Holm Hej mit navn er Casper. Jeg er 12 år gammel, og bor i Farum sammen med min mor, far, to storebrødre og en kat. Jeg interesserer mig meget for et kortspil der hedder magic the gathering. Og går til spejder en gang om ugen, og til badminton to gange om ugen.
Catrina Petersen

Hej, jeg hedder Catrina og er 16 år gammel. Jeg går til Rope Skipping på konkurrenceholdet her i FGF. Det har jeg gjort i mange år, og er stadig rigtig glad for det. Jeg var hjælpetræner for børnegymnastik sidste sæson og syntes det var mega fedt, så jeg glæder mig til endnu en sæson som hjælpetræner.

Cæcilie Esberg
Jeg hedder Cæcilie har været instruktør i foreningen siden sæsonstart september 2012. Jeg  har været hjælpeinstruktør på rytmeboblerne, mix spring, Team Gym  og Instruktør Grand Prix pigerækkehold de sidste 2 sæsoner
 
Cæcilie selv har været gymnast på et af foreningens Grand Prix hold siden 2011.
Dorthe Gaarsdal
Dorthe Østergaard
Dorthe selv dyrket gymnastik, dans og badminton i lange perioder gennem livet, men især har en diskusprolaps i nakken gjort hende opmærksom på, hvor vigtigt det er både at komme godt i gang og holde ved lige, hvis man har haft en skade eller har smerter. Deraf også interessen for rygtræning.

Dorthe er via DGI Sundhedsidræt* uddannet til at tage ”udvidet” rygtræning. Har derud-over almen instruktøruddannelse og har gennem årene deltaget i en del spotkurser. Har tidligere undervist hold med store bolde og hold for overvægtige børn.

*Rygtræneruddannelsen er et 60 timers kursus hos DGI Sundhedsidræt. Et koncept, der er udarbejdet af erfarne fysioterapeuter.

På coreholdet tager jeg også udgangspunkt i det, jeg har lært der, men blander det med yderligere øvelser og lidt mere kondition. Denne trænings er også inspireret af de år, jeg selv har gået til flere former for gymnastik og fitness og fra flere sportskurser.
Emma Calundan

Hej, jeg hedder Emma og er en 18 år gammel pige fra Farum. Jeg elsker at danse og har danset hele livet. Jeg startede med grandprix i Farum Gymnastikforening i cirka tre år, før jeg flyttede til Norge i 2014. I Norge gik jeg både til moderne, lyrisk jazz, hip hop og girl style. Jeg var også spejderleder så jeg er vant til mindre børn. Efter jeg flyttede tilbage til Danmark sidste år har jeg gået på BGI akademiet, en idrætsefterskole, hvor jeg gik på danselinje. Jeg elsker mig til at dele min viden om dans og rytme videre.

Freja Okholm

Jeg hedder Freja og er 17 år. Jeg begyndte til sjip i 2014 og har konkurret siden 2016. Jeg synes det er super sjovt at sjippe og lærer andre at sjippe, så vi kan dele glæden. I 2018 blev jeg instruktør og har syntes det er fantasitisk lige siden.

Helle Lehrmann Har været gymnast i FGF, indtil hun var 17 år. Helle har undervist i undervist i aerobic i ca. 26 år og kom til FGF i 1998.
Helle Nathan
Uddannet Pilatesinstruktør fra ProAcademy med en alsidig baggrund inden for krop og bevægelse. Blandt uddannelserne tæller lægeeksamineret fysiurgisk massør, instruktør i aerobic, stavgang, vandgymnastik, diplomkursus i senioridræt og TRX-instruktør. Har undervist i krop og bevægelse i mere end 20 år.
Helle Torp

Har altid lavet gymnastik og har en grundlæggende holdning om, at det skal være sjovt at bevæge sig og samtidig være effektivt. Helle underviser i step-aerobics, salsainspireret aerobics samt Effekt og bodytoning. Hun har undervist siden 2004 – er uddannet Aerobic-instruktør, instruktør i Effekt og Målrettet træning, har den grundlæggende Pilatesuddannelse og er certificeret Zumba instruktør.

Henrik Asserhave
Henrik startede som idrætsgymnast som 8 årig i FGF og gik sideløbende på Frederiksborg Amts Juniorelitehold.
Har været på et hav af instruktørkurser samt underviser nye instruktører og hjælpeinstruktører til at blive dygtigere til at lære fra sig samt i korrekt modtageteknik og sikkerhed I springgymnastikken.
Begyndte som hjælpetræner i 1989 og har været træner siden 1992.
Har undervist konkurrencehold, springhold (begynder og øvede) samt børneholdJoão Tavares Mit navn er João og jeg er TeamGym-instruktør. Jeg har dyrket gymnastik i mange år samt været en del af det portugisiske landshold i TeamGym hvor vi blandt andet deltog i de seneste to Europamesterskaber. Sport har altid været en del af mit liv. Jeg har en en bachelorgrad i sportsvidenskab og en kandidatgrad i Idræt. Jeg har gået på Gymnastikhøjskolen i Ollerup og dette er min første sæson i Farum gymnastikforening.

Jeg er meget begejstret for denne mulighed, og jeg glæder mig til at undervise i gymnastik, mens vi deler erfaringer på tværs af et godt instruktør-team, der har det sjovt!
Karina Pedersen
Katharina Balsløw Katharina har dyrket gymnastik i mere end 15 år. Hun har været hjælpetræner siden 2014 hvor hun har trænet piger i alderen 6-12 år. I sæsonen 2019/2020 er Katharina instruktør for TeamGym Minipiger. Hun har stort kendskab til alle discipliner og glæder sig til at videregive al sin viden om gymnastikken.
Kathrine Greby Schmidt

Kathrine har været instruktør i FGF igennem mange år og undervist både Spring/rytme og Mixspring. Hun er tidligere redskabsgymnast og har efterfølgende gået på diverse spring- og rytmehold. I sin undervisning lægger hun vægt på, at alle gymnaster opnår bevægelsesglæde og succesoplevelser - uanset niveau! Ved siden er gymnastikken er hun uddannet fysioterapeut og har en kandidatgrad i Idræt og sundhed.

   
Katrine Kjær Jeg hedder Katrine og Jeg har gået til TeamGym i mange år og nu går jeg til Cheerleading.
Kenneth Christiansen
Kira Trust
Kirsten Klint Asserhave

Når Kirsten underviser forældre/barn hold, elsker hun at bruge fantasien og forvandle gymnastiksalen til verdener børnene kan leve sig ind. Hun  tager børn og forældre med på safari, rumrejse og sørøvertogt - alt sammen med krop, motorik og sanser i fokus.

Hun nyder at se den udvikling, der sker med børnene i løbet af en sæson. De smil og den stolthed hos børnene, når en lille eller stor udfordring overvindes eller en ny færdighed er lært.

Kirsten har undervist siden 1999 i bla. børnegymnastik, springgymnastik og forældre/barn gymnastik. Har tidligere selv dyrket spring- og rytmegymnastik.

Kristine Hilstrøm

Jeg er 44 år, mor til 4 teamgym piger i alderen 6-12 år og gift med deres far. Ligesom mine piger er jeg bidt af teamgym, og jeg glæder mig til en god sæson som instruktør for Aspiranterne. Jeg brænder for at give gymnasterne rammerne, hvor de kan udvikle en sund kropsforståelse, opnå en god grundtræning og knække koderne til at mestre et spring, moment osv. Noget går let, mens andet kræver flid, hvilket er en fantastisk god livslæring omkring arbejdsmoral og dedikation. Jeg nyder at støtte gymnasterne i troen på egne evner i en positiv og anerkendende tone.

Jeg er uddannet civilingeniør i bioteknologi og arbejder i det daglige med innovation indenfor Olie og Gas Industrien ved Danish Hydrocarbon Research and Technology Center (DHRTC).

Maj-Britt Falkenberg Garbers
Jeg hedder Maj-Britt og jeg er rytme instruktør.
Jeg er 34 år, bor i Allerød med mand og 2 børn.

Min datter går på TeamGym, så jeg har været en del af FGF lidt tid.

I rytme træning med mig fokuseres der på momenter, strakte arme/tær og ben, fine bevægelser og at børnene kan arbejde sammen som gruppe.

Min erfaring med rytme kommer fra dans (hovedsaglig jazzballet) og cheerleading (begge dele har jeg selv været aktiv udøver i).

Jeg brænder for at lære fra mig og på at dygtiggøre de børn jeg træner. Jeg forventer at børnene er aktive til træningerne og tager træningen seriøst, men vi skal også have det sjovt.
Malou Prip Hansen
Mathilde Pichat

Jeg hedder Mathilde og er 25 år. Jeg har været instruktør hos Farum Gymnastikforening siden 2008 og ser dermed FGF som en stor del af mit liv! I 2019 blev jeg færdiguddannet Psykomotorisk Terapeut og har siden arbejdet med at inkorporere bevægelsesglæde og idræt i børn og unges hverdag. Jeg elsker at udvikle gymnaster, både på bredde og konkurrenceniveau, og ser det som en essentiel del af mit arbejde at skabe gode rammer for børn og unges personlige-, sociale- og gymnastiskeudvikling.


Instruktørerfaring:

2008-2012 Breddegymnastik 2-6 år Mikro, Mini & Tonser

2012-2020 Breddegymnastik 4-6 år Rytmebobler

2014/2019 Breddegymnastik 1+ Forældrebarn

2012- Konkurrencegymnastik Grand Prix: Mikro, Mini, Pre Junior, Junior, Senior

2012- Events Sommeraktivitet, Gymskole, Camps

2019- Administration Grand Prix Afdeling

Jeg har siden 2008 årligt været på kurser inden for DGI og GymDanmark regi. Senest har jeg gennemført ”GymTræner 2 - Basis Træningsmiljø og dig som leder” og viderebygger denne i september 2020 med ”Gymtræner 2 - Sportspsykologi”.

Gymnast-erfaring:

Min gymnastik-karriere startede som 7-årig i Farum Gymnastikforening! Her valgte jeg rytmegymnastikken lige fra start, og har siden hold godt og grundigt fast. I 2010-2011 drog jeg ud på danseeventyr på Haardby Efterskoles Danselinje samtidigt med at jeg fortsat var tilknyttet mit Grand Prix hold hjemme i Farum. Alt i alt har jeg været Grand Prix Konkurrencegymnast i 11 år og haft de skønneste oplevelser og hårdeste træninger, som jeg absolut ikke vil være foruden.


Mathilde Albæk Jessen
Michelle Louise Blom

Jeg hedder Michelle og er 23 år. Idræt og træning fylder og har altid fyldt meget i min hverdag. Jeg blev student fra Kruses gymnasium i 2017 og har bl.a. brugt mine sabbatår på et højskoleophold på Ollerup Gymnastikhøjskole, instruktør + administrative timer i Farum Gymnastikforening, træning + opvisninger med MiniRep og dernæst en rejse til Zanzibar med mit gymnastikhold. Jeg regner med at skulle studere ’Idræt og fysisk aktivitet’ på KU fra august 2020.

Instruktør-erfaring:

Allerede som 12 årig blev jeg hjælpeinstruktør i Farum Gymnastikforening (FGF), hvor jeg havde breddehold. Jeg har siden været på flere kurser og har taget både DGIs og GymDanmarks Instruktøruddannelser. Jeg har været instruktør for Teamgym konkurrencehold i FGF siden 2014 og blev uddannet rytmedommer i TeamGym i år 2019. Derudover har jeg været instruktør på diverse sommer camps.

Gymnast-erfaring:

Jeg har gået til gymnastik stort set hele mit liv (breddehold, idrætsgymnastik, stortrampolin, dans og TeamGym). Jeg gik på det første TeamGym hold, som blev oprettet i Farum i år 2010 – jeg har gået til TeamGym indtil 2015. Jeg var på Sorø Gymnastikefterskole i 13/14 og på Ollerup Gymnastikhøjskole i foråret 2018. Jeg har sidenhen gået på MiniRep, som er et udtaget rytmeopvisningshold inde i København.

 

 

Oliver Giner

Hej, mit navn er Oliver jeg er 21 år gammel og elsker gymnastik og alt hvad gymnastikkens verden har at byde på.

Jeg skal i sæsonen 20/21 være instruktør på TeamGym Junior og DGI Aspirant spring og det glæder jeg mig virkelig meget til. Man vil i hallen møde mig som en instruktør der går meget op i teknisk træning og færdigheder, men samtidig også en gerne vil have det sjovt mens han gør det - du vil altid møde mig med et smil.


Jeg har siden jeg var 6 år været indenfor gymnastikkens verden og har været træner/instruktør i snart 8 år. Dertil har jeg kurser samt et ophold på Gymnastikhøjskolen i Ollerup Foråret ?? der bakker min viden og træningsfilosofi op.

Jeg glæder mig til at møde DIG i hallen.


Over and out

Piet Emil Tolstrup Jansen
Rebecca Balsløw

Jeg er 15 år og meget interesseret i dans og rytme. Jeg har gået til zumba og show dance.

Derudover, har min søster har dyrket KIG i 10 år, så jeg er vokset op med gymnastik i huset og kender til redskaber og spring.

Jeg kan godt lide at arbejde med mennesker og glæder mig til at begynde som hjælpetræner gymnastikforeningen.

Sarah Elisabeth Blom
Jeg hedder Sarah og jeg er 19 år gammel. Jeg har været instruktør i Farum Gymnastikforening siden 2012, hvor jeg startede som minihjælper på børnehold. Jeg har herefter undervist vores TeamGym konkurrence hold siden 2013 og i år skal jeg undervise TeamGym juniorpiger og -drenge samt minidrenge. Som træner går jeg meget op i at udvikle mine gymnaster og samtidig sørge for at mine gymnaster har det sjovt med at træne.

I 2020 blev jeg student fra Marie Kruses Gymnasium og i år holder jeg sabbatår, hvor jeg kommer til at lægge stor vægt på gymnastikken. Udover at undervise i hallen, har jeg derfor også administrative timer i foreningen.
 
 
Sif Fink Arnbjerg-Nielsen

Sif er 21 år gammel og underviser i Rope Skipping på konkurrenceniveau. Til daglig læser hun til civilingeniør indenfor Fysik og Nanoteknologi. Hun har konkurreret nationalt i Rope Skipping siden 2007 og internationalt siden 2010. Som aktiv udøver har hun sat danmarksrekorder og vundet mesterskaber både individuelt og med hold. Hun har undervist i 8 år og har tidligere haft både opvisnings – og konkurrencehold i rope skipping. Som træner går hun meget op i, at udøveren har en god teknisk base, før der arbejdes videre med sværere tricks.

Signe Wirenfeldt Klausen Jeg hedder Signe og er 18 år gammel. Jeg har lavet teamgym i Ølstykke i mange år. I 17/18 var jeg på gymnastikefterskolen Stevns. Jeg går nu på borupgaard gymnasium i 3.g. Jeg har tidligere trænet mini og micro piger i teamgym. Og skal i denne sæson være træner for aspirant mini piger og micro drenge.
Simon Meincke

Jeg hedder Simon, og jeg er 18 år gammel. Jeg har været Rope Skipping-instruktør siden 2019 og har også undervist før det.

Jeg har selv sjippet i over 10 år, hvor godt 6 af dem har været på konkurrencehold. Jeg har deltaget til adskillige nationale og internationale konkurrencer i tidens løb, og jeg har derfor også rig mulighed for at give min konkurrenceerfaring videre til nyere konkurrencesjippere.
Sofie Elin Jeg hedder Sofie, og jeg er 15 år gammel. Jeg går i 9. klasse og har siden jeg var helt lille gået til gymnastik. Jeg startede til TeamGym i Farum i 2014, og går i dag på juniorpige. Jeg har været hjælpeinstruktør i 2 år og i år skal jeg være træner for TeamGym Micropiger.
Sofie Helboe

Hjælpeinstruktør

August Klint Asserhave August har gået til gymnastik siden han var 3 år.
Han startede på Forældre/Barn hold, og gik der indtil han var 6 år og fortsatte herefter på Mix Spring - hvor han fortsat dyrker springgymnastik.
August glæder sig meget til at lære fra sig og vise andre gymnaster hvor sjovt, fedt og hyggeligt det er at gå til gymnastik.
Clara Sønderby Hansen

Jeg hedder Clara Sønderby Hansen, og kommer fra Allerød, hvor jeg går i 6. klasse. Jeg fylder 12 år i september 2020.

Jeg elsker gymnastik og har selv gået til gymnastik i 6 år - de seneste 5 år til TeamGym konkurrencegymnastik her i Farum GF, hvor jeg går på Farums minipigehold.

Jeg glæder mig meget til at være minihjælper og hygge med børnene.

Emilie Bruhn-Andersen Hej, mit navn er Emilie og jeg er 13 år.
Jeg har gået til gymnastik i foreningen siden jeg var 2 år.
I de sidste mange år har jeg gået på mixspring, samt at jeg spiller squash ved siden af.
Isabella Cotterill
Josefine Gravgaard Sørensen
Josefine Taule Andersen
Lili Ghorbani Jeg hedder Lili og er 13 år. Jeg har gået til TeamGym i Farum 5 sæsoner og elsker både rytme- og springdelen.
I år skal jeg også være hjælpeinstruktør og glæder mig rigtig meget til at træne TeamGym Aspirant
Liva Schnettler
Naja Kamstrup Jeg hedder Naja og går på Farums Teamgym minipigehold. Jeg har gået der i tre sæsoner. Inden da har gået til opvisningsgymnastik. Jeg er super klar på at møde nogle nye ansigter og få en super god sæson!
Jeg synes gymnastik er mega sjovt og vil gerne lære det sjove i det videre

Naya Lilli Hardsner Ravn
Ronja Pi Blomqvist

Jeg hedder Ronja, er 14 år gammel og går i 8.klasse. Jeg har dyrket gymnastik siden jeg var lille og jeg elsker at lave springgymnastik.

Sia Schjøtz

Jeg er 13 år gammel og har dyrket gymnastik, siden jeg var 1 år. Jeg startede i Farum gymnastikforening, da jeg var 5 år.

Jeg har gået på et Grand Prix-hold, som hedder Team Enya, indtil jeg blev 11 år og måtte stoppe, da jeg desværre fik en skade i ryggen og hoften. I efteråret 2020 startede jeg på Enya-liva, som også er et Grand prix-hold.

Jeg har været hjælpetræner sidste sæson og glæder mig til en sæson mere.

Tilde Worthington

Jeg hedder Tilly og er 12 år. Jeg er gymnast på Teamgym mini og har gået til gymnastik siden jeg kunne gå. Jeg elsker at springe og hoppe på trampolin. Det er mit første år som minihjælper og jeg glæder mig.

Minihjælper

Konsulent

Julie Søndergaard Har selv gået til Grand Prix gymnastik i 10 år, og de 9 har været på konkurrencehold. Siden 2008 har Julie været instruktør på et af vores Grand Prix konkurrencehold.

Nyheder

Sponsorer