Instruktør

Amalie Esberg
Jeg hedder Amalie, og jeg har været instruktør siden 2017.
Jeg har været gymnast i Grand Prix gymnastik, I Farum, siden jeg var 6 år gammel. 
Jeg har været hjælpeinstruktør på Rytmeboblerne og Instruktør på Grand Prix konkurrence hold.
 I sæson 19/20 gået på Sorø Gymnastik efterskole. 
Amanda Dam
Amanda Virklund
Andreas Juul Lønborg
Andreas startede i Farum gymnastikforening da han var 8 år. Han startede med at gå til Parkour, og har de sidste 3 år gået til Teamgym. Andreas går nu til Teamgym ca. 4 gange om ugen, og deltager til konkurrencer på både JuniorDrenge-holdet og på JuniorMix-holdet. Andreas har gennem det sidste år være hjælpetræner på Teamgym Aspirant og det sidste halve år på Teamgym Micro.
 
Anna Bertelsen

Anna er uddannet gymnasielærer med idræt som hovedfag og har i mange år arbejdet på forskellige gymnasier med idræt. I 2009 gennemgik jeg et intensivt Pilates kursus hos Natural Balance i Kbh. Er også uddannet til at udvise i forskellige slags gymnastik og motion for voksne, bl. Gotved og Afspænding.

Anna sikla Karskov
Anne M. Christiansen
Anne Kristine Van der Zaag
Annika Nielsen

Mit navn er Annika Nielsen, jeg er 45 år og bor i Birkerød med min datter Johanna.

Jeg blec i 2019 uddannet som Ballroom Fitness instruktør hos Swingtime i farum.

Dansen har altid været en dek af mig startede som 3 årig hos Aalborg sportdans og i mine unge år underviste jeg i aerobic og step aerobic... nu efter en undervisnings pause på 20 år har jeg genoptaget det jeg allerbedst kan lide ... nemlig Dans ??

Anton Hovgård
Asger Laust Elkjær


August Klint Asserhave August har gået til gymnastik siden han var 3 år.
Han startede på Forældre/Barn hold, og gik der indtil han var 6 år og fortsatte herefter på Mix Spring - hvor han fortsat dyrker springgymnastik.
August glæder sig meget til at lære fra sig og vise andre gymnaster hvor sjovt, fedt og hyggeligt det er at gå til gymnastik.
Bruno Baptista
52233442
Camilla Cloetta Lang
Charlie- Emil Lund Byskov
Cæcilie Esberg

Hej mit navn er Cæcilie! 

Jeg har været tilknyttet Farum Gymnastikforening siden 2011 og har været instruktør siden 2012. Jeg har i 2015/2016 gået i 10. klasse på Sorø Gymnastikefterskole, og har brugt mine 2 sabbatår efter gymnasiet på at arbejde i en børnehave. Derudover læser jeg til ergoterapeut og hjælper gymnastikforeningen med deres sociale medier og andre administrative opgaver. 

Jeg har selv dyrket gymnastik i Farum Gymnastikforening i mange år, og har gået på foreningens Grand Prix/AGG hold siden 2011. 

Hvis jeg skulle sige 3 positive udsagn om mig selv: Jeg elsker at lave gymnastik og give min erfaring videre til mine gymnaster, jeg er glad og smilende og ønsker altid at udvikle mine gymnaster. 

Danijela Turlikic

Jeg er 38 år og kom til Farum gymnastikforening i sæsonen 23/24.

Min interesse for grandprix gymnastikken startede da jeg selv blev gymnast som seks årig og  interessen i sporten har ligget i mig siden. Da jeg stoppede som gymnast blev jeg hovedinstruktør og har været det i mange år.

 

Familiemæssigt er jeg gift og mor til 2 drenge på ni og fem år.

Derudover jeg er butiksbestyre for flere butikker inden for mode.

 

I mit arbejde med gymnasterne sætter jeg en stor ære i at give glæden til gymnastikken videre til mine gymnaster. Jeg tror på at de bedste resultater og oplevelser sker igennem leg, glæde, fællesskab og dedikeret træning. 

Som træner bestræber jeg mig på at favne alle mine gymnaster, og hjælpe dem kærligt på vej i deres  gymnastiske udvikling.??

 

Dorrit Bork Olsen
Dorthe Østergaard
Dorthe selv dyrket gymnastik, dans og badminton i lange perioder gennem livet, men især har en diskusprolaps i nakken gjort hende opmærksom på, hvor vigtigt det er både at komme godt i gang og holde ved lige, hvis man har haft en skade eller har smerter. Deraf også interessen for rygtræning.

Dorthe er via DGI Sundhedsidræt* uddannet til at tage ”udvidet” rygtræning. Har derud-over almen instruktøruddannelse og har gennem årene deltaget i en del spotkurser. Har tidligere undervist hold med store bolde og hold for overvægtige børn.

*Rygtræneruddannelsen er et 60 timers kursus hos DGI Sundhedsidræt. Et koncept, der er udarbejdet af erfarne fysioterapeuter.

På coreholdet tager jeg også udgangspunkt i det, jeg har lært der, men blander det med yderligere øvelser og lidt mere kondition. Denne trænings er også inspireret af de år, jeg selv har gået til flere former for gymnastik og fitness og fra flere sportskurser.
FGF Instruktør
Freja Okholm

Hej mit navn er Freja! 


Jeg har været tilknyttet til Farum Gymnastikforening siden 2010. Indenfor gymnastik har jeg både lavet voksen/barn, OL-gymnastik, mixspring og Rope skipping. Udover gymnastik har jeg også gået til sejllads og familie udspring. Jeg har været instruktør i Farum siden 2018 

Hvis jeg skulle sige 3 positive udsagn om mig selv så kommer jeg altid glad til træning, også er jeg dedikeret og ambitiøs for at mine gymnaster udvikler sig mest muligt. 

Helle Lehrmann Har været gymnast i FGF, indtil hun var 17 år. Helle har undervist i undervist i aerobic i ca. 26 år og kom til FGF i 1998.
Henrik Asserhave
Henrik startede som idrætsgymnast som 8 årig i FGF og gik sideløbende på Frederiksborg Amts Juniorelitehold.
Har været på et hav af instruktørkurser samt underviser nye instruktører og hjælpeinstruktører til at blive dygtigere til at lære fra sig samt i korrekt modtageteknik og sikkerhed I springgymnastikken.
Begyndte som hjælpetræner i 1989 og har været træner siden 1992.
Har undervist konkurrencehold, springhold (begynder og øvede) samt børneholdJeanette Frost Ebstrup
Jette Lautrup Hjulmand
João Tavares Mit navn er João og jeg er TeamGym-instruktør. Jeg har dyrket gymnastik i mange år samt været en del af det portugisiske landshold i TeamGym hvor vi blandt andet deltog i de seneste to Europamesterskaber. Sport har altid været en del af mit liv. Jeg har en en bachelorgrad i sportsvidenskab og en kandidatgrad i Idræt. Jeg har gået på Gymnastikhøjskolen i Ollerup og dette er min første sæson i Farum gymnastikforening.

Jeg er meget begejstret for denne mulighed, og jeg glæder mig til at undervise i gymnastik, mens vi deler erfaringer på tværs af et godt instruktør-team, der har det sjovt!
Josephine Rasmussen

Hej, jeg hedder Josephine.

Jeg er opvokset i Farum, og dyrkede som teenager Grand Prix gymnastik her i foreningen. Sidenhen flyttede jeg til København i forbindelse med mit studie, og gik hen over årene på diverse gymnastik- og dansehold; primært spring, ballet, moderne dans, contemporary og jazz.

Da jeg flyttede tilbage til Nordsjælland, tog jeg den rytmiske gymnastik op igen, og har nu gået et par sæsoner på Nordsjællands MasterRep. Når jeg sammensætter sekvenser og serier, trækker jeg gerne på elementer og bevægelsesmønstre fra alle disse stilarter.

 

Gymnastik og dans har altid givet mig en masse gode oplevelser, og udgør til stadighed et dejligt helle i hverdagen, og jeg nyder det sammenhold vi har på MasterRep. Socialt fungerede Grand Prix aldrig rigtig for mig, og det er derfor en særlig stor kæphest for mig som træner, at understøtte et stærkt, inkluderende fællesskab.

 

Til daglig arbejder jeg i øvrigt som softwareudvikler, og bor i Hillerød med min mand og to små børn.

 

Josephine Grænge Rasmussen
Julie Søndergaard Har selv gået til Grand Prix gymnastik i 10 år, og de 9 har været på konkurrencehold. Siden 2008 har Julie været instruktør på et af vores Grand Prix konkurrencehold.
Karina Pedersen
Kasper Boysen
24520636
Katharina Balsløw

Hej mit navn er Katharina!  


Jeg har været tilknyttet til Farum Gymnastikforening siden 2002. Indenfor gymnastik har jeg dyrket Idrætgymnastik, børnegymnastik, Grand Prix, Teamgym, DGI og ballet. Udover gymnastik har jeg en Bachelor i erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation fra CBS. Jeg har også diverse kurser som gymtræner, springsikker og rytmekursus. 

Jeg har også været instruktør i Herlev i 1 år. 

Hvis jeg skulle sige 3 positive udsagn om mig selv så er jeg altid glad, jeg er engageret i det jeg laver og så gør jeg det bedste for folk omkring mig. 

Kathrine Greby Schmidt

Kathrine har været instruktør i FGF igennem mange år og undervist både Spring/rytme og Mixspring. Hun er tidligere redskabsgymnast og har efterfølgende gået på diverse spring- og rytmehold. I sin undervisning lægger hun vægt på, at alle gymnaster opnår bevægelsesglæde og succesoplevelser - uanset niveau! Ved siden er gymnastikken er hun uddannet fysioterapeut og har en kandidatgrad i Idræt og sundhed.

   
Kira Trust
Kirsten Klint Asserhave

Når Kirsten underviser forældre/barn hold, elsker hun at bruge fantasien og forvandle gymnastiksalen til verdener børnene kan leve sig ind. Hun  tager børn og forældre med på safari, rumrejse og sørøvertogt - alt sammen med krop, motorik og sanser i fokus.

Hun nyder at se den udvikling, der sker med børnene i løbet af en sæson. De smil og den stolthed hos børnene, når en lille eller stor udfordring overvindes eller en ny færdighed er lært.

Kirsten har undervist siden 1999 i bla. børnegymnastik, springgymnastik og forældre/barn gymnastik. Har tidligere selv dyrket spring- og rytmegymnastik.

Kristina Mølkjær
Kristina Mølkjær har undervist i rytmisk gymnastik i mere end 30 år - børn og voksne, begyndere og øvede, opvisningshold, rep.hold og granprix konkurrencehold. Min inspiration til træning og opvisning finder jeg i dansens verden - morderne dans, ballet og streetjazz, og låner gerne elementer fra Grand Prix gymnastikken.
Gymnastik har altid været en stor og betydningsfuld del af mit liv og jeg elsker at dele glæden ved gymnastikken med andre :-)
 
Kristine Hilstrøm

Jeg er 44 år, mor til 4 teamgym piger i alderen 6-12 år og gift med deres far. Ligesom mine piger er jeg bidt af teamgym, og jeg glæder mig til en god sæson som instruktør for Aspiranterne. Jeg brænder for at give gymnasterne rammerne, hvor de kan udvikle en sund kropsforståelse, opnå en god grundtræning og knække koderne til at mestre et spring, moment osv. Noget går let, mens andet kræver flid, hvilket er en fantastisk god livslæring omkring arbejdsmoral og dedikation. Jeg nyder at støtte gymnasterne i troen på egne evner i en positiv og anerkendende tone.

Jeg er uddannet civilingeniør i bioteknologi og arbejder i det daglige med innovation indenfor Olie og Gas Industrien ved Danish Hydrocarbon Research and Technology Center (DHRTC).

Lene Stein Zøfting
Line Krog Rose
Lola Gull-Maj Linusen
Luna Pamsgaard
Maj-Britt Falkenberg Garbers

Hej mit navn er Maj-Britt! 


Jeg har været tilknyttet til Farum Gymnastikforening siden 2019. Indenfor gymnastik har jeg både gået til dans, jazzballet og cheerleading. Som træner har jeg lige nu meget fokus på TeamGym. 

Hvis jeg skulle sige 3 positive udsagn om mig selv såer jeg altid smilende og imødekommende derudover så vægter jeg træningen rigtig højt også står jeg altid klar til et ekstra kram når der er behov for det!Malou Prip Hansen
Malthe Poulsen
Marie Stegemann Magnussen
Marius Kure

Om mig

Mit navn er Marius, jeg er 25 år gammel. Jeg er uddannet fysioterapeut og har desuden specialiseret mig gennem kurser i akutte og kroniske smerter. Jeg har omkring 10 års erfaring i at undervise i gymnastik på både konkurrence- og breddehold for alle aldersgrupper.

Jeg tror på, at motion og sport skal være sjovt, og at man skal have en legende tilgang for at sikre, at fysisk aktivitet ikke bliver en sur pligt. Disse principper har jeg altid i mente, når jeg planlægger aktiviteter og træning. Jeg er meget engageret i unges trivsel gennem sport og ved, hvor vigtigt dette også er for Farum Gymnastikforening. Derfor har jeg valgt at samarbejde med Farum Gymnastikforening for at skabe aktivitetsforløb i samarbejde med kommunen og hjælpe med at forebygge og håndtere skader hos foreningens medlemmer, så skader ikke hindrer dem i at dyrke deres sport.

Selv om jeg ikke længere er så aktiv gymnast, kan jeg stadig nogle tricks ??. Ud over det er jeg nu dedikeret mere til ekstremsport, herunder kitesurfing og skydiving
Mathilde Pichat

Hej mit navn er Mathilde! 

Jeg har været tilknyttet til Farum Gymnastikforening siden 2001 og startede som instruktør i 2008. Udover gymnastik så har jeg en uddannelse som Psykomotorisk terapeut og har tidligere arbejdet som socialpædagog på Julemærkehjem. Derudover er jeg også Rytmisk konsulent på Gymnastikefterskolen Stevns.

Jeg har tidligere dyrket Grand Prix gymnastik i både Farum og i Greve. 

Hvis jeg skulle sige tre positive udsagn om mig selv, så elsker jeg at udvikle gymnaster, både på bredde og konkurrenceniveau, og ser det som en essentiel del at mit arbejde at skabe gode rammer for børn og unges personlige-, sociale- og gymnastiske udvikling. Bevægelsesglæde og fællesskaber er højt prioriteret i min undervisning også tror jeg på at gode resultater skabes med øje for korrekt teknik og holdets trivsel. 


Mathilde Albæk Jessen
Mehmet Anik
Melissa Lundgren Olsen
Mette Thimgaard Gudiksen
Michelle Louise Blom

Jeg hedder Michelle og er 23 år. Idræt og træning fylder og har altid fyldt meget i min hverdag. Jeg blev student fra Kruses gymnasium i 2017 og har bl.a. brugt mine sabbatår på et højskoleophold på Ollerup Gymnastikhøjskole, instruktør + administrative timer i Farum Gymnastikforening, træning + opvisninger med MiniRep og dernæst en rejse til Zanzibar med mit gymnastikhold. Jeg regner med at skulle studere ’Idræt og fysisk aktivitet’ på KU fra august 2020.

Instruktør-erfaring:

Allerede som 12 årig blev jeg hjælpeinstruktør i Farum Gymnastikforening (FGF), hvor jeg havde breddehold. Jeg har siden været på flere kurser og har taget både DGIs og GymDanmarks Instruktøruddannelser. Jeg har været instruktør for Teamgym konkurrencehold i FGF siden 2014 og blev uddannet rytmedommer i TeamGym i år 2019. Derudover har jeg været instruktør på diverse sommer camps.

Gymnast-erfaring:

Jeg har gået til gymnastik stort set hele mit liv (breddehold, idrætsgymnastik, stortrampolin, dans og TeamGym). Jeg gik på det første TeamGym hold, som blev oprettet i Farum i år 2010 – jeg har gået til TeamGym indtil 2015. Jeg var på Sorø Gymnastikefterskole i 13/14 og på Ollerup Gymnastikhøjskole i foråret 2018. Jeg har sidenhen gået på MiniRep, som er et udtaget rytmeopvisningshold inde i København.

 

 

Natalie Ritz Chapman
Natalie er en gymnastik-glad pige som har gået til gymnastik, siden hun var 5 år gammel. Herunder 5 år som idrætsgymnast med en afstikker til Gefion i København. Siden 2018 har Natalie gået på Teamgym konkurrencehold i FGF. Det er Natalies andet år som hjælpeinstruktør, og hun glæder sig til at give sin erfaring videre.

Nynne Schultz
Oliver Giner

Hej, mit navn er Oliver jeg er 25 år gammel og elsker gymnastik og alt hvad gymnastikkens verden har at byde på.

Man vil i hallen møde mig som en instruktør der går meget op i teknisk træning og færdigheder, men samtidig også en gerne vil have det sjovt mens han gør det - du vil altid møde mig med et smil.


Jeg har siden jeg var 6 år været indenfor gymnastikkens verden og har været træner/instruktør i snart 10 år. Dertil har jeg kurser samt et ophold på Gymnastikhøjskolen i Ollerup Foråret ?? der bakker min viden og træningsfilosofi op.

Jeg glæder mig til at møde DIG i hallen.


Otto Vendeloekke
Piet Emil Tolstrup Jansen
Rasmus Juul Lønborg
Rasmus startede i Farum gymnastikforening da han var 6 år. Han startede med at gå til Parkour, og har de sidste 3 år gået til TeamGym. Rasmus går nu til TeamGym ca. 4 gange om ugen, og deltager til konkurrencer på både JuniorDrenge-holdet og på JuniorMix-holdet. Rasmus har gennem det sidste år være hjælpetræner på TeamGym Aspirant.
Rebecca Balsløw

Jeg er 15 år og meget interesseret i dans og rytme. Jeg har gået til zumba og show dance.

Derudover, har min søster har dyrket KIG i 10 år, så jeg er vokset op med gymnastik i huset og kender til redskaber og spring.

Jeg kan godt lide at arbejde med mennesker og glæder mig til at begynde som hjælpetræner gymnastikforeningen.

Ronja Aurvig
Ronja Pi Blomqvist

Jeg hedder Ronja, er 14 år gammel og går i 8.klasse. Jeg har dyrket gymnastik siden jeg var lille og jeg elsker at lave springgymnastik.

Sally Burmeister
Sarah Blom
Jeg hedder Sarah og jeg er 21 år gammel. Jeg har været instruktør i Farum Gymnastikforening siden 2012, hvor jeg startede som minihjælper på børnehold. Jeg har herefter undervist vores TeamGym konkurrence hold siden 2013 og i år skal jeg undervise TeamGym juniorpiger samt minidrenge. Som træner går jeg meget op i at udvikle mine gymnaster og samtidig sørge for at mine gymnaster har det sjovt med at træne. 

I 2020 blev jeg student fra Marie Kruses Gymnasium og i år holder jeg sabbatår
 
 
Sia Schjøtz

Hej mit navn er Sia! 


Jeg har været tilknyttet til Farum Gymnastikforening siden 2013. Indenfor gymnastik har jeg dyrket Grand Prix og har været en del af Team Enya i flere sæsoner og har de seneste sæsoner gået på Team Enya-Liva. Udover gymnastik har jeg også gået til ridning og til dans.

Hvis jeg skulle sige 3 positive udsagn om mig selv så er jeg dygtig til gymnastik, jeg er god til at børn også er jeg virkelig god til at riste skumfiduser! 

Sidsel Kruse Larsen
Signe Wirenfeldt Klausen Jeg hedder Signe og er 18 år gammel. Jeg har lavet teamgym i Ølstykke i mange år. I 17/18 var jeg på gymnastikefterskolen Stevns. Jeg går nu på borupgaard gymnasium i 3.g. Jeg har tidligere trænet mini og micro piger i teamgym. Og skal i denne sæson være træner for aspirant mini piger og micro drenge.
Simon Meincke

Jeg hedder Simon, og jeg er 18 år gammel. Jeg har været Rope Skipping-instruktør siden 2019 og har også undervist før det.

Jeg har selv sjippet i over 10 år, hvor godt 6 af dem har været på konkurrencehold. Jeg har deltaget til adskillige nationale og internationale konkurrencer i tidens løb, og jeg har derfor også rig mulighed for at give min konkurrenceerfaring videre til nyere konkurrencesjippere.
Sofie Elin Jeg hedder Sofie, og jeg er 15 år gammel. Jeg går i 9. klasse og har siden jeg var helt lille gået til gymnastik. Jeg startede til TeamGym i Farum i 2014, og går i dag på juniorpige. Jeg har været hjælpeinstruktør i 2 år og i år skal jeg være træner for TeamGym Micropiger.
Sofie Helboe
Sofie Magnussen
Sofie Matilde Mølkjær
Søren Stapel
Thomas Nørgaard
Victor Mou Victor har siden 2014 dyrket parkour, free running og trampolinspring i Farum. Han har dertil erfaring, som hjælpetræner fra parkour holdet i sæsonen 2016/17. I efteråret 2016 startede Han på Farum TeamGym Drenge 2 hold (spring-rytme), da han brænder for spring. I sæsonen 2017/18 fortsætter han på Farum TeamGym Junior hold. I sommeren 2017 skal han på hjælpetræner/instruktørkursus samt 4 dages TeamGym træningslejr på Sorø Akademi.
Winnie Tangaa
Tine Okholm

Hjælpeinstruktør

Alberte Nørgaard Andersen
Alexander Klint Asserhave
Alma Schütz Andersen
Amalie Klingenberg
Anna Nørgaard Jacobsen
Astrid Vigga Høffner
Caia Bryndum Bolbroe
Clara Bremberg
Clara Brown Bronér
Clara Schou Jørgensen
Clara Sønderby Hansen

Hej mit navn er Clara! 


Jeg har været tilknyttet til Farum Gymnastikforening siden 2014. Udover gymnastik har jeg også dyrket håndbold, badminton, svømning og kor. Jeg er hjælpeinstruktør i Farum Gymnastikforening

Hvis jeg skulle sige 3 positive udsagn om mig selv så er jeg altid opbakkende og omsorgsfuld overfor mine gymnaster og medinstruktører. Jeg er engageret og målrettet og i godt humør. 

Elvira Skaubye
Emily Østerby
Erica Bjergelund
Eva Petersen
Filippa Bjerregaard
Filippa Svane
Filippa Odgaard Lassen
Freja Arvidson
Freja Bartelt
Frida Simonsen Nørtov
Hannah Wernery
Ida Bringe Thonesen
Ida Bøge Christensen
Isabella Cotterill
Johanne Mark Christensen
Jonathan Deleuran
Josefine Gravgaard Sørensen
Josefine Wedell Wilhelmsen
Josephine Madison Abildgaard
Julie Hedal Kløverpris
Kajsa Nordahl Larsen
Kasia Kornum
Laura M. Christiansen
Laura Tjelum
Lily Birk Nielsen
Liva Kjær
Liva Schnettler

Hej mit navn er Liva!


Jeg har været tilknyttet til Farum Gymnastikforening siden 2016. Indenfor gymnastik har jeg både gået til dans og ny går jeg til TeamGym i Farum. Jeg er i år hjælpeinstruktør i Farum Gymnastikforening

Hvis jeg skulle sige 3 positive udsagn om mig selv så er jeg god til at lære nye mennesker at kende, jeg er en god holdkammerat og jeg er positiv.

Lucia Rahbek
Mathias Enemærke
Naya Schultz
Naya Lilli Hardsner Ravn
Nikoline Nielsen
Nisa Aydemis
Noah Storland
Ronja Aurvig
Rosa Buur Svensson
Sander Rastén
Sara Elin
Sara Ghorbani
Silje Wederkinck Madsen

Hej mit navn er Silje! 


Jeg har været tilknyttet til Farum Gymnastikforening siden 2010. Indenfor gymnastik har jeg både dyrket mixpspring, forældre/barn også dyrker jeg selv TeamGym og har gået til det i 7 år.

Hvis jeg skulle sige 3 positive udsagn om mig selv så er jeg engageret, social og så har jeg massere godt humør.

Solveig Torp Meiling
Sophia Castellino
Stine Engberg Andersen

Hej mit navn er Stine! 


Jeg har været tilknyttet til Farum Gymnastikforening siden 2012. Indenfor gymnastik har jeg dyrket Grand Prix og AGG på forskellige hold men primært på Team Enya. Udover gymnastik har jeg også gået til ridning og udspring. 

Hvis jeg skulle sige 3 positive udsagn om mig selv så er jeg god til mennesker og jeg er ihærdigt og ivrig

Victoria Hilstrøm
Vilma Tornelund

Konsulent

Caroline Pichat

Caroline er en erfaren tidligere AGG og Grandprix gymnast fra FGF (ign. 9 år) og Greve klub (ign. 4 år). Hun har været instruktør i foreningen siden 2011 - tidligere hovedtræner for Rytmeboblerne, Team Ovia og Team Octavia. På nuværende tidspunkt træner hun udelukkende Team Octavia, ved siden af hendes erhverv som læge. Caroline er en yderst engageret træner, som ønsker at føre hendes hold til tops. Hun har vundet mange medaljer for FGF, og været på mange udenlandsrejser med Farums rytmiske hold.

Claus Gravgaard Sørensen
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram