Instruktør

Amalie Esberg
Jeg hedder Amalie, og jeg har været instruktør siden 2017.
Jeg har været gymnast i Grand Prix gymnastik, I Farum, siden jeg var 6 år gammel. 
Jeg har været hjælpeinstruktør på Rytmeboblerne og Instruktør på Grand Prix konkurrence hold.
 I sæson 19/20 gået på Sorø Gymnastik efterskole. 
Andreas Juul Lønborg
Andreas startede i Farum gymnastikforening da han var 8 år. Han startede med at gå til Parkour, og har de sidste 3 år gået til Teamgym. Andreas går nu til Teamgym ca. 4 gange om ugen, og deltager til konkurrencer på både JuniorDrenge-holdet og på JuniorMix-holdet. Andreas har gennem det sidste år være hjælpetræner på Teamgym Aspirant og det sidste halve år på Teamgym Micro.
 
Anna Bertelsen

Anna er uddannet gymnasielærer med idræt som hovedfag og har i mange år arbejdet på forskellige gymnasier med idræt. I 2009 gennemgik jeg et intensivt Pilates kursus hos Natural Balance i Kbh. Er også uddannet til at udvise i forskellige slags gymnastik og motion for voksne, bl. Gotved og Afspænding.

Anne Kristine Van der Zaag
Annika Nielsen

Mit navn er Annika Nielsen, jeg er 45 år og bor i Birkerød med min datter Johanna.

Jeg blec i 2019 uddannet som Ballroom Fitness instruktør hos Swingtime i farum.

Dansen har altid været en dek af mig startede som 3 årig hos Aalborg sportdans og i mine unge år underviste jeg i aerobic og step aerobic... nu efter en undervisnings pause på 20 år har jeg genoptaget det jeg allerbedst kan lide ... nemlig Dans ??

August Klint Asserhave August har gået til gymnastik siden han var 3 år.
Han startede på Forældre/Barn hold, og gik der indtil han var 6 år og fortsatte herefter på Mix Spring - hvor han fortsat dyrker springgymnastik.
August glæder sig meget til at lære fra sig og vise andre gymnaster hvor sjovt, fedt og hyggeligt det er at gå til gymnastik.
Cæcilie Esberg

Hej mit navn er Cæcilie! 

Jeg har været tilknyttet Farum Gymnastikforening siden 2011 og har været instruktør siden 2012. Jeg har i 2015/2016 gået i 10. klasse på Sorø Gymnastikefterskole, og har brugt mine 2 sabbatår efter gymnasiet på at arbejde i en børnehave. Derudover læser jeg til ergoterapeut og hjælper gymnastikforeningen med deres sociale medier og andre administrative opgaver. 

Jeg har selv dyrket gymnastik i Farum Gymnastikforening i mange år, og har gået på foreningens Grand Prix/AGG hold siden 2011. 

Hvis jeg skulle sige 3 positive udsagn om mig selv: Jeg elsker at lave gymnastik og give min erfaring videre til mine gymnaster, jeg er glad og smilende og ønsker altid at udvikle mine gymnaster. 

Dorrit Bork Olsen
Dorthe Østergaard
Dorthe selv dyrket gymnastik, dans og badminton i lange perioder gennem livet, men især har en diskusprolaps i nakken gjort hende opmærksom på, hvor vigtigt det er både at komme godt i gang og holde ved lige, hvis man har haft en skade eller har smerter. Deraf også interessen for rygtræning.

Dorthe er via DGI Sundhedsidræt* uddannet til at tage ”udvidet” rygtræning. Har derud-over almen instruktøruddannelse og har gennem årene deltaget i en del spotkurser. Har tidligere undervist hold med store bolde og hold for overvægtige børn.

*Rygtræneruddannelsen er et 60 timers kursus hos DGI Sundhedsidræt. Et koncept, der er udarbejdet af erfarne fysioterapeuter.

På coreholdet tager jeg også udgangspunkt i det, jeg har lært der, men blander det med yderligere øvelser og lidt mere kondition. Denne trænings er også inspireret af de år, jeg selv har gået til flere former for gymnastik og fitness og fra flere sportskurser.
FGF Instruktør
Freja Okholm

Hej mit navn er Freja! 


Jeg har været tilknyttet til Farum Gymnastikforening siden 2010. Indenfor gymnastik har jeg både lavet voksen/barn, OL-gymnastik, mixspring og Rope skipping. Udover gymnastik har jeg også gået til sejllads og familie udspring. Jeg har været instruktør i Farum siden 2018 

Hvis jeg skulle sige 3 positive udsagn om mig selv så kommer jeg altid glad til træning, også er jeg dedikeret og ambitiøs for at mine gymnaster udvikler sig mest muligt. 

Helle Lehrmann Har været gymnast i FGF, indtil hun var 17 år. Helle har undervist i undervist i aerobic i ca. 26 år og kom til FGF i 1998.
Henrik Asserhave
Henrik startede som idrætsgymnast som 8 årig i FGF og gik sideløbende på Frederiksborg Amts Juniorelitehold.
Har været på et hav af instruktørkurser samt underviser nye instruktører og hjælpeinstruktører til at blive dygtigere til at lære fra sig samt i korrekt modtageteknik og sikkerhed I springgymnastikken.
Begyndte som hjælpetræner i 1989 og har været træner siden 1992.
Har undervist konkurrencehold, springhold (begynder og øvede) samt børneholdJoão Tavares Mit navn er João og jeg er TeamGym-instruktør. Jeg har dyrket gymnastik i mange år samt været en del af det portugisiske landshold i TeamGym hvor vi blandt andet deltog i de seneste to Europamesterskaber. Sport har altid været en del af mit liv. Jeg har en en bachelorgrad i sportsvidenskab og en kandidatgrad i Idræt. Jeg har gået på Gymnastikhøjskolen i Ollerup og dette er min første sæson i Farum gymnastikforening.

Jeg er meget begejstret for denne mulighed, og jeg glæder mig til at undervise i gymnastik, mens vi deler erfaringer på tværs af et godt instruktør-team, der har det sjovt!
Josephine Grænge Rasmussen
Julie Søndergaard Har selv gået til Grand Prix gymnastik i 10 år, og de 9 har været på konkurrencehold. Siden 2008 har Julie været instruktør på et af vores Grand Prix konkurrencehold.
Karina Pedersen
Katharina Balsløw

Hej mit navn er Katharina!  


Jeg har været tilknyttet til Farum Gymnastikforening siden 2002. Indenfor gymnastik har jeg dyrket Idrætgymnastik, børnegymnastik, Grand Prix, Teamgym, DGI og ballet. Udover gymnastik har jeg en Bachelor i erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation fra CBS. Jeg har også diverse kurser som gymtræner, springsikker og rytmekursus. 

Jeg har også været instruktør i Herlev i 1 år. 

Hvis jeg skulle sige 3 positive udsagn om mig selv så er jeg altid glad, jeg er engageret i det jeg laver og så gør jeg det bedste for folk omkring mig. 

Kathrine Greby Schmidt

Kathrine har været instruktør i FGF igennem mange år og undervist både Spring/rytme og Mixspring. Hun er tidligere redskabsgymnast og har efterfølgende gået på diverse spring- og rytmehold. I sin undervisning lægger hun vægt på, at alle gymnaster opnår bevægelsesglæde og succesoplevelser - uanset niveau! Ved siden er gymnastikken er hun uddannet fysioterapeut og har en kandidatgrad i Idræt og sundhed.

   
Kirsten Klint Asserhave

Når Kirsten underviser forældre/barn hold, elsker hun at bruge fantasien og forvandle gymnastiksalen til verdener børnene kan leve sig ind. Hun  tager børn og forældre med på safari, rumrejse og sørøvertogt - alt sammen med krop, motorik og sanser i fokus.

Hun nyder at se den udvikling, der sker med børnene i løbet af en sæson. De smil og den stolthed hos børnene, når en lille eller stor udfordring overvindes eller en ny færdighed er lært.

Kirsten har undervist siden 1999 i bla. børnegymnastik, springgymnastik og forældre/barn gymnastik. Har tidligere selv dyrket spring- og rytmegymnastik.

Kristina Mølkjær
Kristina Mølkjær har undervist i rytmisk gymnastik i mere end 30 år - børn og voksne, begyndere og øvede, opvisningshold, rep.hold og granprix konkurrencehold. Min inspiration til træning og opvisning finder jeg i dansens verden - morderne dans, ballet og streetjazz, og låner gerne elementer fra Grand Prix gymnastikken.
Gymnastik har altid været en stor og betydningsfuld del af mit liv og jeg elsker at dele glæden ved gymnastikken med andre :-)
 
Kristine Hilstrøm

Jeg er 44 år, mor til 4 teamgym piger i alderen 6-12 år og gift med deres far. Ligesom mine piger er jeg bidt af teamgym, og jeg glæder mig til en god sæson som instruktør for Aspiranterne. Jeg brænder for at give gymnasterne rammerne, hvor de kan udvikle en sund kropsforståelse, opnå en god grundtræning og knække koderne til at mestre et spring, moment osv. Noget går let, mens andet kræver flid, hvilket er en fantastisk god livslæring omkring arbejdsmoral og dedikation. Jeg nyder at støtte gymnasterne i troen på egne evner i en positiv og anerkendende tone.

Jeg er uddannet civilingeniør i bioteknologi og arbejder i det daglige med innovation indenfor Olie og Gas Industrien ved Danish Hydrocarbon Research and Technology Center (DHRTC).

Lola Gull-Maj Linusen
Maj-Britt Falkenberg Garbers

Hej mit navn er Maj-Britt! 


Jeg har været tilknyttet til Farum Gymnastikforening siden 2019. Indenfor gymnastik har jeg både gået til dans, jazzballet og cheerleading. Som træner har jeg lige nu meget fokus på TeamGym. 

Hvis jeg skulle sige 3 positive udsagn om mig selv såer jeg altid smilende og imødekommende derudover så vægter jeg træningen rigtig højt også står jeg altid klar til et ekstra kram når der er behov for det!Marie Stegemann Magnussen
Mathilde Pichat

Hej mit navn er Mathilde! 

Jeg har været tilknyttet til Farum Gymnastikforening siden 2001 og startede som instruktør i 2008. Udover gymnastik så har jeg en uddannelse som Psykomotorisk terapeut og har tidligere arbejdet som socialpædagog på Julemærkehjem. Derudover er jeg også Rytmisk konsulent på Gymnastikefterskolen Stevns.

Jeg har tidligere dyrket Grand Prix gymnastik i både Farum og i Greve. 

Hvis jeg skulle sige tre positive udsagn om mig selv, så elsker jeg at udvikle gymnaster, både på bredde og konkurrenceniveau, og ser det som en essentiel del at mit arbejde at skabe gode rammer for børn og unges personlige-, sociale- og gymnastiske udvikling. Bevægelsesglæde og fællesskaber er højt prioriteret i min undervisning også tror jeg på at gode resultater skabes med øje for korrekt teknik og holdets trivsel. 


Mette Thimgaard Gudiksen
Michelle Louise Blom

Jeg hedder Michelle og er 23 år. Idræt og træning fylder og har altid fyldt meget i min hverdag. Jeg blev student fra Kruses gymnasium i 2017 og har bl.a. brugt mine sabbatår på et højskoleophold på Ollerup Gymnastikhøjskole, instruktør + administrative timer i Farum Gymnastikforening, træning + opvisninger med MiniRep og dernæst en rejse til Zanzibar med mit gymnastikhold. Jeg regner med at skulle studere ’Idræt og fysisk aktivitet’ på KU fra august 2020.

Instruktør-erfaring:

Allerede som 12 årig blev jeg hjælpeinstruktør i Farum Gymnastikforening (FGF), hvor jeg havde breddehold. Jeg har siden været på flere kurser og har taget både DGIs og GymDanmarks Instruktøruddannelser. Jeg har været instruktør for Teamgym konkurrencehold i FGF siden 2014 og blev uddannet rytmedommer i TeamGym i år 2019. Derudover har jeg været instruktør på diverse sommer camps.

Gymnast-erfaring:

Jeg har gået til gymnastik stort set hele mit liv (breddehold, idrætsgymnastik, stortrampolin, dans og TeamGym). Jeg gik på det første TeamGym hold, som blev oprettet i Farum i år 2010 – jeg har gået til TeamGym indtil 2015. Jeg var på Sorø Gymnastikefterskole i 13/14 og på Ollerup Gymnastikhøjskole i foråret 2018. Jeg har sidenhen gået på MiniRep, som er et udtaget rytmeopvisningshold inde i København.

 

 

Natalie Ritz Chapman
Natalie er en gymnastik-glad pige som har gået til gymnastik, siden hun var 5 år gammel. Herunder 5 år som idrætsgymnast med en afstikker til Gefion i København. Siden 2018 har Natalie gået på Teamgym konkurrencehold i FGF. Det er Natalies andet år som hjælpeinstruktør, og hun glæder sig til at give sin erfaring videre.

Otto Vendeloekke
Piet Emil Tolstrup Jansen
Rebecca Balsløw

Jeg er 15 år og meget interesseret i dans og rytme. Jeg har gået til zumba og show dance.

Derudover, har min søster har dyrket KIG i 10 år, så jeg er vokset op med gymnastik i huset og kender til redskaber og spring.

Jeg kan godt lide at arbejde med mennesker og glæder mig til at begynde som hjælpetræner gymnastikforeningen.

Ronja Pi Blomqvist

Jeg hedder Ronja, er 14 år gammel og går i 8.klasse. Jeg har dyrket gymnastik siden jeg var lille og jeg elsker at lave springgymnastik.

Sally Burmeister
Sarah Blom
Jeg hedder Sarah og jeg er 21 år gammel. Jeg har været instruktør i Farum Gymnastikforening siden 2012, hvor jeg startede som minihjælper på børnehold. Jeg har herefter undervist vores TeamGym konkurrence hold siden 2013 og i år skal jeg undervise TeamGym juniorpiger samt minidrenge. Som træner går jeg meget op i at udvikle mine gymnaster og samtidig sørge for at mine gymnaster har det sjovt med at træne. 

I 2020 blev jeg student fra Marie Kruses Gymnasium og i år holder jeg sabbatår
 
 
Sia Schjøtz

Hej mit navn er Sia! 


Jeg har været tilknyttet til Farum Gymnastikforening siden 2013. Indenfor gymnastik har jeg dyrket Grand Prix og har været en del af Team Enya i flere sæsoner og har de seneste sæsoner gået på Team Enya-Liva. Udover gymnastik har jeg også gået til ridning og til dans.

Hvis jeg skulle sige 3 positive udsagn om mig selv så er jeg dygtig til gymnastik, jeg er god til at børn også er jeg virkelig god til at riste skumfiduser! 

Sidsel Kruse Larsen
Signe Wirenfeldt Klausen Jeg hedder Signe og er 18 år gammel. Jeg har lavet teamgym i Ølstykke i mange år. I 17/18 var jeg på gymnastikefterskolen Stevns. Jeg går nu på borupgaard gymnasium i 3.g. Jeg har tidligere trænet mini og micro piger i teamgym. Og skal i denne sæson være træner for aspirant mini piger og micro drenge.
Simon Meincke

Jeg hedder Simon, og jeg er 18 år gammel. Jeg har været Rope Skipping-instruktør siden 2019 og har også undervist før det.

Jeg har selv sjippet i over 10 år, hvor godt 6 af dem har været på konkurrencehold. Jeg har deltaget til adskillige nationale og internationale konkurrencer i tidens løb, og jeg har derfor også rig mulighed for at give min konkurrenceerfaring videre til nyere konkurrencesjippere.
Sofie Elin Jeg hedder Sofie, og jeg er 15 år gammel. Jeg går i 9. klasse og har siden jeg var helt lille gået til gymnastik. Jeg startede til TeamGym i Farum i 2014, og går i dag på juniorpige. Jeg har været hjælpeinstruktør i 2 år og i år skal jeg være træner for TeamGym Micropiger.
Sofie Helboe
Victor Mou Victor har siden 2014 dyrket parkour, free running og trampolinspring i Farum. Han har dertil erfaring, som hjælpetræner fra parkour holdet i sæsonen 2016/17. I efteråret 2016 startede Han på Farum TeamGym Drenge 2 hold (spring-rytme), da han brænder for spring. I sæsonen 2017/18 fortsætter han på Farum TeamGym Junior hold. I sommeren 2017 skal han på hjælpetræner/instruktørkursus samt 4 dages TeamGym træningslejr på Sorø Akademi.

Hjælpeinstruktør

Anna Nørgaard Jacobsen
Clara Schou Jørgensen
Clara Sønderby Hansen

Hej mit navn er Clara! 


Jeg har været tilknyttet til Farum Gymnastikforening siden 2014. Udover gymnastik har jeg også dyrket håndbold, badminton, svømning og kor. Jeg er hjælpeinstruktør i Farum Gymnastikforening

Hvis jeg skulle sige 3 positive udsagn om mig selv så er jeg altid opbakkende og omsorgsfuld overfor mine gymnaster og medinstruktører. Jeg er engageret og målrettet og i godt humør. 

Eva Petersen
Filippa Odgaard Lassen
Frida Nørgaard Munk
Isabella Cotterill
Johanne Mark Christensen
Jonathan Deleuran
Josefine Gravgaard Sørensen
Josefine Wedell Wilhelmsen
Julie Hedal Kløverpris
Liva Schnettler

Hej mit navn er Liva!


Jeg har været tilknyttet til Farum Gymnastikforening siden 2016. Indenfor gymnastik har jeg både gået til dans og ny går jeg til TeamGym i Farum. Jeg er i år hjælpeinstruktør i Farum Gymnastikforening

Hvis jeg skulle sige 3 positive udsagn om mig selv så er jeg god til at lære nye mennesker at kende, jeg er en god holdkammerat og jeg er positiv.

Mathias Enemærke
Nikoline Nielsen
Rasmus Juul Lønborg
Rasmus startede i Farum gymnastikforening da han var 6 år. Han startede med at gå til Parkour, og har de sidste 3 år gået til TeamGym. Rasmus går nu til TeamGym ca. 4 gange om ugen, og deltager til konkurrencer på både JuniorDrenge-holdet og på JuniorMix-holdet. Rasmus har gennem det sidste år være hjælpetræner på TeamGym Aspirant.
Silje Wederkinck Madsen

Hej mit navn er Silje! 


Jeg har været tilknyttet til Farum Gymnastikforening siden 2010. Indenfor gymnastik har jeg både dyrket mixpspring, forældre/barn også dyrker jeg selv TeamGym og har gået til det i 7 år.

Hvis jeg skulle sige 3 positive udsagn om mig selv så er jeg engageret, social og så har jeg massere godt humør.

Sophia Castellino
Stine Engberg Andersen

Hej mit navn er Stine! 


Jeg har været tilknyttet til Farum Gymnastikforening siden 2012. Indenfor gymnastik har jeg dyrket Grand Prix og AGG på forskellige hold men primært på Team Enya. Udover gymnastik har jeg også gået til ridning og udspring. 

Hvis jeg skulle sige 3 positive udsagn om mig selv så er jeg god til mennesker og jeg er ihærdigt og ivrig

Konsulent

Caroline Pichat

Caroline er en erfaren tidligere AGG og Grandprix gymnast fra FGF (ign. 9 år) og Greve klub (ign. 4 år). Hun har været instruktør i foreningen siden 2011 - tidligere hovedtræner for Rytmeboblerne, Team Ovia og Team Octavia. På nuværende tidspunkt træner hun udelukkende Team Octavia, ved siden af hendes erhverv som læge. Caroline er en yderst engageret træner, som ønsker at føre hendes hold til tops. Hun har vundet mange medaljer for FGF, og været på mange udenlandsrejser med Farums rytmiske hold.

Claus Gravgaard Sørensen
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram