Bestyrelsesformand
Lisbeth Blom
Præsentation
Fra 7. april 2016 er jeg nyudnævnt formand for Farum Gymnastikforening og glæder mig til i samarbejde med den nye bestyrelse at udvikle Farum Gymnastikforening og udvide tilbuddene til vores nuværende og potentielle medlemmer.

Jeg har været i Farum Gymnastikforening siden jeg var en lille pige og har gået til Kvindelig Idrætsgymnastik, rytmisk gymnastik mm. De sidste par sæsoner har jeg gået på et opvisningshold for damer. Udover selv at være aktiv har jeg selv været instruktør for børnehold 3-5 år og 7-11 år, forældrebarn hold og jeg var med til at starte Grand Prix op i Farum Gymnastikforening i 1990''erne. For 6 år siden tog jeg initiativ til at starte TeamGym (spring- og rytmegymnastik på konkurrenceplan) op og vi har nu 62 gymnaster og 11 instruktører og hjælpeinstruktører.

Bestyrelsesarbejdet er ikke nyt for mig. Jeg har været med i bestyrelsen ad flere omgange både som instruktør, et enkelt år som formand og som bestyrelsesmedlem de sidste mange år. Farum Gymnastikforening skal være et dejligt sted at gå til gymnastik, være instruktør og være i bestyrelsen og det ser jeg frem til at være en del af.

I er meget velkomne til at kontakte mig, hvis I har spørgsmål på 21365100 eller hvis du/I er interesseret i at være instruktør/hjælpeinstruktør, da vi altid har brug for nogle.

Lisbeth
Peter Fogh-Andersen
Naia Helweg
Bestyrelsesmedlem
Claus Gravgaard Sørensen
Præsentation
Claus blev valgt ind i bestyrelsen til generalforsamlingen 2017. Claus er ansvarlig for halbooking.
Henriette Gedde
Karin Nygaard
Præsentation
Karin har været med i FGF i rigtig mange år, heraf medlem af  bestyrelsen siden 1989, samt kasserer siden maj/juni 1992. I 2017 overgik Karin fra Kasserer til bestyrelsesmedlem. Karin er selv meget aktiv og er at finde på flere af vores hold.
Maria Esberg
Præsentation
Maria blev valgt til suppleant i bestyrelsen i februar 2011. I marts 2012 blev Maria valgt ind i bestyrelsen.

Maria er kontaktperson for grandprixholdene
Peter Balle
Præsentation
Peter blev valgt ind i bestyrelsen ved generalforsamlingen 2017. Peter er ansvarlig for tøjudvalget.
Rasmus Bo Hansen
Administrativ personale