(093) Spring Aspirant Piger og Dreng
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Holdet er for 11-15 årige piger og drenge, der har lyst til at træne 2 timer i springhallen i Søndersø. Hold 92 og 93 (Spring-Rytme Aspirant) og 94 (Spring Aspirant) træner sammen om mandagen. På dette hold er der fokus på spring. Holdet er i denne sæson åbent, men det er en fordel, hvis man har gået til gymnastik før. Der skal påregnes udgift til opvisningstøj.
Du er ved at tilmelde
Plads på venteliste
Du bliver nummer 2 af 12 pladser
0,00 kr.

Regler for ventelisten
Du betaler 0,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 12 på venteliste til HOLD Spring Aspirant Piger og Dreng ( 093 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 36 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 432 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 2 gange.

Pengene refunderes ikke.