(104) TeamGym - Mini
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
TeamGym Minipige 3 (spring-rytmegymnastik) konkurrencehold for piger mellem 10 og 13 år (max 13 år i 2020). For at kunne tilmelde sig, skal gymnasten have deltaget i fortræninger/udtagelse i perioden 17. - 23. juni 2019. Holdet er et lukket hold - ved ønske om optagelse kontakt venligst Lisbeth Blom på formand@fgf.dk eller 21365100.
Du er ved at tilmelde
Plads på venteliste
Du bliver nummer 1 af 3 pladser
0,00 kr.

Regler for ventelisten
Du betaler 0,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 3 på venteliste til HOLD TeamGym - Mini ( 104 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 36 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 108 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 2 gange.

Pengene refunderes ikke.