Klubmodul henter siden
Yoga
084
Info


På dette Yoga hold arbejder vi med forskellige former for yoga, alt sammen med en positiv tilgang til kroppen og med fokus på at mærke hvad der er bedst for netop dig og din krop.

Yoga er en god hjælp til at passe på dig selv. Det giver øget kropsbevidsthed, forbedrer kropsholdning, mindsker spændinger, stimulerer kredsløb, opbygger styrke, smidiggør, giver ro og velvære.

Hver gang arbejder vi kroppen godt igennem, med en blanding af rolige bevægelser, tid til fordybelse og mere kraftfulde, styrkende bevægelser, smidighed og balance. Alt sammen med fokus på åndedrættet.

Starten er altid rolig, så der er mulighed for at slippe tankerne og lande opmærksomheden mere i kroppen. Herefter skal vi lave både liggende, siddende og stående Yoga stillinger i flow, og til slut shavasana/ afspænding.

Min undervisning er varieret, og med plads til forskelligheder. Alle kan deltage: Du kender din krop bedst og ved, hvad den kan og ikke kan, og i undervisningen vil der være focus på at mærke efter.

Om mig: Jeg hedder Jette Hjulmand og har lavet og modtaget undervisning i Yoga de sidste 10 år. Tog en 200 timers Yoga-læreruddannelse fra Prana Yoga Shala i foråret 2021. Har undervist faste hold siden.


Læs mere

Holdet træner i Stien - den lille gymnastiksal kl. 11.15-12.30

Startdato
02.09.2022
Slutdato
12.05.2023
Tid/Sted
Fredag 11:15-12:30 Stien, Lille Gymnastiksal
Vælg venligst hvilken betalingsmåde du vil benytte
Forklaring af ratebetaling
Vælger du ratebetaling, betales der 2 rater i alt.

Ved tilmelding betales 1. rate a 925,00 kr.
Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 1850,00 kr.
Næste rate forfalder
01.11.2022 .
Du modtager en email & sms, 10 dage før raten skal betales.

Nyheder

Sponsorer