Opvisningsholdet Q30+

Q30 Opvisningsholdet 30+ er et rytmisk opvisningshold for dig, der er vild med gymnastik og dans. Du elsker udfordringer i træningen, sved på panden og fællesskabet. Du har derudover lyst til at være en del af en proces frem mod en opvisning, hvor det hele skal ende med at gå op i en højere enhed.
I træningen vil vi have fokus på fysisk grundtræning og kropsforståelse, og vi skal arbejde med rum, retning, planer, temposkift, stemninger og udtryk.
Det vil være en fordel at have erfaring inden for rytmisk gymnastik, men ikke et krav. Målet er, at alle oplever en gymnastisk udvikling, uanset hvilket niveau man starter på. 
 
Instruktør: Kristina Mølkjær 48 år
Kristina har undervist i rytmisk gymnastik i mere end 30 år - børn og voksne, begyndere og øvede, opvisningshold, rep.hold og granprix konkurrencehold. Min inspiration til træning og opvisning finder jeg i dansens verden - morderne dans, ballet og streetjazz, og låner gerne elementer fra grandprixgymnastikken.
Gymnastik har altid været en stor og betydningsfuld del af mit liv og jeg elsker at dele glæden ved gymnastikken med andre :-)
 

I Farum Gymnastikforening har vi kvalitet i børnegymnastikken

Læs mere om indmeldelse

Kalender