“SMART Training - hold hjernen FIT" - for seniorer

SMART Training er sjov fitness for hjerne og krop. Træningen består af fysiske øvelser, aktiviteter og lege, der både udfordrer din motorik, dine sanser og din logik og derfor kræver din fulde koncentration.

SMART Training har som formål at forbedre hjernens kapacitet og gøre den hurtigere, skarpere og mere fleksibel. Træningsformen styrker blandt andet hukommelsen, balancen, koncentrations- og koordinationsevnen.

Ligesom musklerne bliver slappe, hvis du ikke bevæger dig regelmæssigt, så mister hjernen også langsomt sin styrke, hvis den ikke bliver stimuleret.
For at holde hjernen i topform skal den løbende have nye udfordringer, der kræver koncentration og fokus.

Holdet trænes af Trine Stengade, der har mange års erfaring med at træne seniorer. Trine er derudover certificeret DGI SMART træner