Grand Prix/Æstetiske hold / Rytme aspirant


 

Grand Prix og Æstetisk gymnastik er en blanding af dans, ballet og gymnastik. Til træningerne vil der blive lagt vægt på kondition, styrke, smidighed og bevægelseskoordination. Denne kombination bruges til rytmeserierne, som skal indeholde spring, balancer, smidighedsmomenter såsom split og spagat samt akrobatiske momenter såsom vejrmølle og backover. Derudover skal serierne indeholde forskellige kropsbevægelser i form af bl.a. kropsbølger, sving, kropsvrid, hvorfor der også vil blive lagt stor vægt på pigernes kropsbevidsthed. Disse bevægelser skal sammen med pigernes udtryk og dragter skabe en historie og et tema i serien. Vores hold stiller op til konkurrencer i både AGG (æstetisk gymnastik)regi og Grand Prix regi. I AGG udfører man koreografien på gulvtæppe og i Grand Prix på gulv. Udover at dygtiggøre os, har vi alle stor fokus på det sociale. Der vil derfor blive arrangeret flere sociale arrangementer uden for træning, både internt på holdet, men også på kryds af holdene.

 

 Rytme Aspirant 5-7 år

I denne nye gymnastiksæson som starter efter sommerferien, har Farum Gymnastikforening valgt at oprette et rytmeaspirant hold, som er en viderebygning af rytmeboblerne, hvor træningen bliver mere fokuseret på spring, spagat, split, balancer og selvfølgelig en serie. Alt dette samtidig med, at vi selvfølgelig har det sjovt.
Aspirantholdet er et hold, som kan være de første skridt og et eventuelt springbræt ind i grandprix-gymnastikkens verden, og den mere seriøse del af gymnastikken, men hvor man lærer en del grundøvelser, inden man starter på et konkurrencehold, hvis man har lysten til det. (Team Ovia er et konkurrencehold indenfor samme aldersgruppe).
Aspirantholdet træner 2 hverdage om ugen á 2 timer af gangen.

Holdet deltager i opvisninger, hvor pigerne får dragter på og sat hår, som også er en stor del af grandprixgymnastikken. 

Dette aspiranthold er til de børn, som gerne vil dyrke mere gymnastik, og som gerne vil lære en masse sjove gymnastiske og rytmiske bevægelser, skabe nye venskaber samtidig med at der er plads til at have det sjovt. 
Hvis du er interesseret i at
Høre mere om rytmeaspirantholdet kan du kontakte Peter Balle peter.balle@lantmannen.co

Rytme Aspirant 8-12 år

Rytmeaspirant-hold for piger på 8-12 år

 

I denne nye gymnastiksæson som starter efter sommerferien, har Farum Gymnastikforening valgt at oprette et rytmeaspirant hold, som er en viderebygning af breddeholdene, hvor træningen bliver mere fokuseret på dans, rytme, spring, spagat, split, balancer, som alt sammen munder ud i en serie, som skal vises til flere opvisninger. Alt dette samtidig med, at vi selvfølgelig har det sjovt.

 

Aspirantholdet er et hold, som kan være de første skridt og et eventuelt springbræt ind i grandprix-gymnastikkens verden, og den mere seriøse del af gymnastikken, men hvor man lærer en del grundøvelser, inden man starter på et konkurrencehold, hvis man har lysten til det. (Team Enya er et konkurrencehold indenfor samme aldersgruppe)

 

Aspirantholdet træner 2 hverdage om ugen á 2 timer af gangen.

 

Holdet deltager i opvisninger, hvor pigerne får dragter på og sat hår, som også er en stor del af grandprixgymnastikken.

 

Dette aspiranthold er til de piger, som gerne vil dyrke mere gymnastik, og som gerne vil lære en masse sjove gymnastiske og rytmiske bevægelser, skabe nye venskaber samtidig med at der er plads til at have det sjovt.

 

Hvis du er interesseret i at 

Høre mere om rytmeaspirantholdet 8-2 år kan du kontakte Peter Balle  

peter.balle@lantmannen.com
 

Mikro 5-6år: Team Ovia

                                      

Team Ovia er et Grand Prix konkurrence hold for piger fra årgang 2011-2012. 

Holdet blev etableret i sommer 2017 og deltager i 4 Grand Prix konkurrencer samt 1 AGG konkurrence.

 

Holdet har 2 obligatoriske træninger om ugen med fokus på smidighed, styrke, kropsbevidsthed og en rytmisk serie, samt 1 weekendstræning om måneden. Træningerne består af sjov fysisk aktivitet i form af grundtræning gennem leg og tekniske elementer såsom balancer, spring, akrobatiske momenter og smidighed. Derudover bruges træningerne på holdets koreografi, som de i løbet af sæsonen skal konkurrere med.

 

Motto: Det skal være sjovt, men udfordrende at gå til konkurrence-gymnastik!

 

Holdet træner følgende dage:

Mandag kl.16.00-18.00 Bybæksalen 

Onsdag kl.16.30-18.30 Farum Arena

Hver sidste søndag i måneden kl.

 

Der er faste ekstra omkostninger for alle gymnaster på 800 kr. for træningsdragt + dragtleje på ca. 50-100kr. pr. konkurrence.

 

 

 

 Mini 10-12: Team Enya


Team Enya er et hold bestående af piger fra årgang 2006-2008. Holdet træner 3-4 gange om ugen med fokus på både grundtræning og serie. I grundtræningen vil vi beskæftige os med ballet, smidighed, styrke, akrobatik og springtræning, da dette er vigtige elementer i koreografierne, som pigerne skal konkurrere med. 
 
Team Enya blev dannet i sensommeren 2015, hvilket betyder, at sæson 2018/2019 er holdets 4. sæson sammen. Holdet har igennem de seneste 3 år fået mulighed for at deltage i mange sjove og spændende arrangementer, fået fantastiske oplevelser og opnået flotte resultater. Heriblandt kan nævnes: guld til Sjællandsmesterskaberne I Grand Prix 1. division i 2017 og 2018 Guld til Danmarksmesterskaberne i Grand Prix i 1. division i 2018 Sølv til DM i æstetisk gymnastik i 2017 og 2018. Derudover er pigerne blevet udtaget til at deltage i internationale konkurrencer de sidste 2 år og har derfor både været i Bulgarien, Finland og Estland. Pigerne er i 2018 for 3. år i træk blevet udtaget af GymDanmark til at opvise på Plænen i Tivoli. Holdet stiller i sæson 2018/2019 op i minirækken 10-12 år med to serier - en fri serie og en redskabsserie (vimpel). Målet for holdet er at placere i top 3 til alle nationale Grand Prix og AGG konkurrencer. Holdets motto er: "Hvem kan, Enya kan".

Holdet træner følgende dage:
  • Mandag 16.00-19.00 Søndersø Spejlsalen
  • Hver 2. onsdag 16.00-18.30 på Solvangskolen (salen)
  • Torsdag 16-18.30 i Søndersø Spejlsalen
  • Søndag 14.30-17.30 i Bybækhallen


Instruktør: Julie Søndergaard & Cæcilie Esberg
 
Der er faste ekstra omkostninger for nye gymnaster på 800 kr. for træningsdragt + dragtleje (alle gymnaster), der i år lå på 800 kr. for 2 dragter, hvilket dog kan variere.
 

Pige 12-14: Team Maliva

 

 Team Maliva 12-14 år

Team Maliva er et grandprix hold for piger i alderen 12-14 år. I den nye konkurrencesæson stiller de op i pigerækken (12-14 år) hvilket betyder at de stiller op med 2 serier, en fri- og en redskabsserie. 
På Team Maliva øver vi os blandt andet i split, spagat, spring, balancer, rytmiske sekvenser, som alt sammen er med til at danne rammen i vores serier.

Team Maliva består af både erfarne og nyere gymnaster, og der er altid plads til piger, som gerne vil være seriøse omkring deres gymnastik og som er villige til at træne dedikeret, samtidig med at der lægges stor vægt på, at have det sjovt til træning og at have et godt sammenhold blandt pigerne på holdet.

Holdet kommer til at træne 2 hverdage + 1 weekendsdag pr. uge. Hverdags-træningerne har en varighed på 2,5 timer. Weekends-træningerne har en varighed på 3 timer.
 
Holdet træner følgende dage:
Mandag kl. 16.30-19.00, Solvangsskolen
Onsdag  kl. 16.15-18.45, Bybækskolen
Søndag kl. 14.15-16. 45, Farum Arena, Hal 4

Team Maliva deltager til følgende konkurrencer: Julestævnet, DM 1. Runde, SM, DM 2.
Holdet deltager til følgende opvisninger: FGF-rytme-opvisninger, DGI opvisning samt FGF Forårsopvisning.

Som udgangspunkt deltager holdet ikke i AGG-konkurrencer i denne sæson.

Hvis og såfremt der er spørgsmål eller Du/I er interesseret i at vide mere, kontakt da Peter Balle på:
 
 Instruktør: Freja Willads Haack
 
Der er faste ekstra omkostninger for nye gymnaster på 800 kr. for træningsdragt + dragtleje på 300-500kr. Dette kan varierer fra år til år.
 

 Junior 14-16: Team Octavia

 

Junior 14-16år: Team Octavia

Team Octavia er et Grand Prix/AGG konkurrence hold, bestående af piger fra årgang 2004-2002. Holdet blev etableret sommer 2015 og har siden deltaget til alle Grand Prix og Æstetiske konkurrencer samt internationale AGG konkurrencer, heriblandt et europamesterskab og et verdensmesterskab.

 

Holdet har 4 obligatoriske træninger om ugen med fokus på smidighed, styrke, kondition og rytmiske serier. Træningerne vil bestå af hård fysisk aktivitet i form af grundtræning og tekniske elementer såsom balancer, spring, krop og smidighed. Derudover bruges træningerne på holdets 2 koreografier (fri & redskab:tøndebånd), som de i løbet af sæsonen skal konkurrere med.

 

Holdet har i sæson 2017/18 placeret sig blandt Danmark top 3 i både AGG Junior og Grand Prix Senior. Holdet vil i år blive i juniorrækken og håber, at kunne stille op i Grand Prix Junior med både en fri og en redskabsserie. 

 

Motto: Vi kæmper til vi kan!

 

Holdet træner følgende dage:

Mandag 18.30-21.00 Søndersøhallen Spejlsalen

Onsdag kl.19.00-20.30 Bybæksalen

Torsdag kl.19.00-22.00 Farum Arena hal 4

Søndag kl.11.00-14.00 Søndersø Spejlsal

 

Der er faste ekstra omkostninger for nye gymnaster på 800 kr. for træningsdragt + dragtleje (alle gymnaster) på 50-150kr pr. konkurrence.

Instruktør: Caroline Pichat & Mathilde Pichat
 
Der er faste ekstra omkostninger for nye gymnaster på 800 kr. for træningsdragt + dragtleje (alle gymnaster), der i år lå på 800 kr. for 2 dragter, hvilket dog kan variere.
 


 
 

I Farum Gymnastikforening har vi kvalitet i børnegymnastikken

Læs mere om indmeldelse

Kalender