Info

Motion for den voksne mand, der ønsker at forbedre fysikken/kroppen på en sjov og effektiv måde. Find glæden ved at få godt gang i kredsløb og vejrtrækning, samt genoptræning af bugmuskler, overarme og ben.

Grundtræning er enten holdet for dig som ønsker at supplere din nuværende træningsform, eller som bare ønsker at komme i gang. Træningen vil tage udgangspunkt i den enkelte deltagers forudsætninger, og der vil være tale om funktionel træning, med egen kropsvægt som primær belastning. Vi vil bl.a. arbejde med cirkeltræning hvor teknik og korrekt udførsel har første prioritet.

På holdet vil vi udfordre og presse hinanden, således vi får mest muligt ud af en sjov og intens aften sammen.

Træningen vil have særligt fokus på at styrke deltagerens kropskerne, og derved give deltageren en stærkere ryg og bedre kropsholdning i hverdagen.

Vi ses til træning….

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(083) Rigtige mænd/coretræning
Tid/Sted
Onsdag 19:30-20:50 Kulturhuset, Motionssalen
Instruktør: Nicholas Trier Lind /
Afkrydser: Nicholas Trier Lind /
Startdato
04.09.2019
Slutdato
25.03.2020
Opr. Pris / Rabat
1400 kr. / 55%
Kort beskrivelse
Grundtræning er enten holdet for dig som ønsker at supplere din nuværende træningsform, eller som bare ønsker at komme i gang. Træningen vil tage udgangspunkt i den enkelte deltagers forudsætninger, og der vil være tale om funktionel træning, med egen kropsvægt som primær belastning. Vi vil bl.a. arbejde med cirkeltræning hvor teknik og korrekt udførsel har første prioritet. På holdet vil vi udfordre og presse hinanden, således vi får mest muligt ud af en sjov og intens aften sammen. Træningen vii have særligt fokus på at styrke deltagerens kropskerne, og derved give deltageren en stærkere ryg og bedre kropsholdning i hverdagen. Vi ses til træning….
Pris 55% rabat fratrukket.
630 kr.
Udsolgt

I Farum Gymnastikforening har vi kvalitet i børnegymnastikken

Læs mere om indmeldelse

Kalender