Info
Holdet er for dig der gerne vil opleve en dynamisk yogatræning, hvor bevægelse og åndedræt flyder sammen. Du får sved på panden, bliver fysisk udfordret og styrker din mobilitet samt fysiske formåen.
Dynamisk Vinyasa
Har du lyst til en styrkepræget træning, hvor du laver yoga i fællesskab med andre, så er denne yoga klasse noget for dig.
Yoga timen tager udgangspunkt i Vinyasa yoga, som er kendetegnet ved et naturligt flow igennem stillingerne. Opmærksomhed på dit åndedræt hjælper dig til at øge dit nærvær og koncentration i stillingerne.
Der arbejdes i et dynamisk flow der får pulsen til at stige og giver sved på panden.
Du får trænet core, koordination, fleksibilitet og balance samt din fysiske tilstedeværelse. Vi afslutter hver time med afspænding.
Alle er velkomne , mænd og kvinder – klassen er både for dig der har erfaring med yoga og for dig, der er ny til yoga.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(F85) Yoga Dynamisk Vinyasa (Power)
Onsdag 19:00-20:20 Kulturhuset, Tumlesalen
Instruktør: Anne Kristine Van der zaag /
Afkrydser: Anne Kristine Van der zaag /
Slutdato
Opr. Pris / Rabat
600 kr. /
Kort beskrivelse
FORÅR 2020 - Bemærk at der ikke er træning den 15. april 2020, til gengæld er der træning i Påskeugen den 8. april 2020
600 kr.

(085) Yoga Dynamisk Vinyasa (Power)
Onsdag 19:00-20:20 Kulturhuset, Tumlesalen
Instruktør: Anne Kristine Van der zaag / Freja Willads Haack /
Afkrydser: Anne Kristine Van der zaag / Freja Willads Haack /
04.09.2019
Slutdato
Opr. Pris / Rabat
1300 kr. / 55%
Kort beskrivelse
Pris 55% rabat fratrukket.
585 kr.
Tilmeld venteliste