Q30+ Opvisningshold

Info

Q30+ Opvisningsholdet er et rytmisk opvisningshold for dig, der elsker udfordringer i træningen, spændende opvisningsserier, sved på panden og fællesskabet. Du har derudover lyst til at være en del af en proces frem mod en opvisning, hvor det hele skal ende med at gå op i en højere enhed.

I træningen vil vi have fokus på fysisk grundtræning og kropsforståelse, og vi skal arbejde med rum, retning, planer, temposkift, stemninger og udtryk. 

Holdet vil deltage i 1-2 opvisninger og med et kort opvisningsprogram.

 

Det vil være en fordel at have erfaring inden for dans eller rytmisk gymnastik, men ikke et krav. Målet er, at alle oplever en gymnastisk udvikling, uanset hvilket niveau man starter på.

 

Lidt om os:

 

Kristina Mølkjær, 52 år

Har undervist i rytmisk gymnastik i mere end 30 år - børn og voksne, begyndere og øvede, opvisningshold, rep.hold og granprix konkurrencehold. Min inspiration til træning og opvisning finder jeg i dansens verden - morderne dans, ballet og streetjazz, og låner gerne elementer fra grandprixgymnastikken.

Gymnastik har altid været en stor og betydningsfuld del af mit liv og jeg elsker at dele glæden ved gymnastikken med andre :-)

 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram