Ryg-træning

Info

Styrk din Ryg og Lindre Smerterne

Ryghold

Har du smerter i ryggen eller oplever du tilbagevendende problemer? Så er vores ryghold det helt rigtige for dig. På dette hold vil du få mulighed for at arbejde med en række trænings- og mobiliseringsøvelser, der er designet til at håndtere og lindre dine smerter.

Du vil lære om årsagerne til rygsmerter og få indsigt i, hvordan du bedst kan håndtere og forebygge dem. Vores erfarne instruktør vil guide dig igennem øvelser, der styrker din ryg og forbedrer din mobilitet.

Træningen tilpasses deltagerne, så alle niveauer af erfaring og smerte er velkomne.


Om Marius – Din Instruktør

Jeg hedder Marius og er 25 år. Jeg er uddannet fysioterapeut og har i forlængelse af min uddannelse også taget et kursus specialiseret i akutte og kroniske smerter med fokus på den nyeste viden og forskning på området.

Jeg har også 10 års erfaring med at undervise i gymnastik, både på konkurrencehold og breddehold, og med deltagere i alle aldre. Når jeg underviser, kombinerer jeg teori med praktiske øvelser for at give en dynamisk træning, for at du får mest muligt ud af den.

Ud over min professionelle baggrund dyrker jeg selv flere former for ekstremsport og elsker generelt at bevæge mig. Jeg ser frem til at møde jer! 😃

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

088
Torsdag Tid: 19:00 - 19:50
Sted: Solvangsskolen, Gymnastiksalen
Instruktør: Marius Kure /
Periode: 05.09.2024 - 08.05.2025
Rater: 2
Ratepris: 800 kr. ( Engangsbeløb 1500 kr.)
Tilmeld
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram