Yoga - For Alle

Info


På dette Yoga hold arbejder vi med forskellige former for yoga, alt sammen med en positiv tilgang til kroppen og med fokus på at mærke hvad der er bedst for netop dig og din krop.

Yoga er en god hjælp til at passe på dig selv. Det giver øget kropsbevidsthed, forbedrer kropsholdning, mindsker spændinger, stimulerer kredsløb, opbygger styrke, smidiggør, giver ro og velvære.

Hver gang arbejder vi kroppen godt igennem, med en blanding af rolige bevægelser, tid til fordybelse og mere kraftfulde, styrkende bevægelser, smidighed og balance. Alt sammen med fokus på åndedrættet.

Min undervisning er varieret, og med plads til forskelligheder. Alle kan deltage: Du kender din krop bedst og ved, hvad den kan og ikke kan, og i undervisningen vil der være focus på at mærke efter.

Om mig: Jeg hedder Jette Hjulmand og har lavet og modtaget undervisning i Yoga de sidste 10 år. Tog en 200 timers Yoga-læreruddannelse fra Prana Yoga Shala i foråret 2021. Har undervist faste hold siden.


Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

084
Onsdag Tid: 13:30 - 15:00
Sted: Kulturhuset, Motionssalen
Instruktør: Jette Lautrup Hjulmand /

Yoga - Begynder (Onsdag)


Det siger instruktøren om holdet

På dette hold starter vi med enkle yogaøvelser i et stille tempo. Du kan være med hvis du aldrig harprøvet yoga og/ eller hvis du har lyst til fordybelse i stillingerne.

Du guides ind i stillinger der styrker din balance, stabilitet og øger bevidstheden på krop og åndedræt.

Vi arbejder både liggende, siddende og stående, men øvelser og stillinger kan tillpasses den enkelte så alle kan være med og alle kan få noget ud af at deltage.

Periode: 04.09.2024 - 07.05.2025
Rater: 2
Ratepris: 950 kr. ( Engangsbeløb 1800 kr.)
Tilmeld
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram