Mix it up - Landsstævnehold

Info

Mix It Up er et Landsstævnehold bestående af en rytmeside og en springside. Holdet er et fælleshold, der mødes til træning en gang om måneden, hvor vi både træner sammen alle sammen og stilartsopdelt. Målet er at få lavet en sjov og fed fælles opvisning, der skal fyres af på gulvet til Landsstævnet i Vejle i juli 2025. Fællesskabet er omdrejningspunktet for holdet og der er en forventning om, at man har lyst til at hjælpe hinanden, støtte op om fællesskabet og den gode stemning, så hver træning bliver en fest.

Rytmesiden: der er som sådan ikke noget adgangskrav, men en grundlæggende rytmeforståelse er en forudsætning for at gå på rytmesiden. Vi skal prøve forskellige stilarter af, herunder modern, rytmisk gymnastik med håndredskab og streetstyle. Vi bevæger os i alle niveauer og retninger og tager udgangspunkt i, hvor den enkelte er niveaumæssigt. Der er en forventning om, at man øver serierne lidt derhjemme mellem træningerne, så de ikke er helt væk, når vi mødes. Det skal være sjovt og det handler om at give den gas på gulvet.

Springsiden: vi anbefaler, at du har prøvet kræfter med en trampolin og/eller en airtrack før, men det er ikke et krav. Vi skal både øve selve springene og måske få sat en skrue mere på springet eller måske få genopfrisket de spring, man engang kunne. Derudover skal vi sammen lave en konceptserie, hvor vi kan give den gas med skøre og anderledes spring og tricks.

Målgruppen: holdet er for nuværende og tidligere gymnaster, der, på trods af en travl hverdag, har lyst til at give den gas sammen med andre og drømmer om at tage til Landsstævnet. Vi forventer, at den primære alder vil være mellem 18 og 38 år, men er du ældre end det, er du mere end velkommen. Man skal som minimum fylde 18 år den 2. juli 2025 for at deltage på holdet.

Træning:  Vi træner 3-4 timer pr. gang ca. 1. gang pr. md. følgende datoer : 

14. september 2024 kl. 14-17

12. oktober 2024 kl. 9-12

2. november 2024 kl. 14-17

14. december 2024 kl. 14-17

4. januar 2025 kl. 14-17

8. februar 2025 kl. 14-17

15. marts 2025 kl. 14-17

12. april 2025 kl. 14-17

3. maj 2025 kl. 14-17

14. juni 2025 kl. 14-17

1. træning kan ses som en prøvetræning, du skal tilmelde dig holdet, og hvis du ikke ønsker at fortsætte efter 1. undervisning, så skriv til admin@fgf.dk, så refunderer vi igen. 

Økonomi: selve holdet og træningerne koster 1100.-  Dertil kommer: 

 • Landsstævnebilletten, der i oktober kan købes til en earlybird pris på 1.099 kr. Efter oktober måned koster den 1.399 kr. Landsstævnebilletten dækker over overnatning på skole/i telt, opvisninger, en masse forskellige aktiviteter og koncerter. Ved siden af kan man vælge at tilkøbe fx show med Verdensholdet, åbningsshowet mm. Derudover skal der påregnes transport til og fra Landsstævnet og mad/drikke under Landsstævnet.

OBS : Billetten skal selv købes. 

 • Opvisningstøj + holdtrøje + håndredskab (rytmesiden) på max 400 kr. Alt i alt for hele sæsonen skal man derfor regne med en samlet udgift på 2.599 kr.*

*ved køb af L2025 billet til Earlybird pris og eksl. Mad og transport. 

Instruktørerne:

Rytmesiden:

 • Amanda Virklund: 
   Amanda er 34 år og har været instruktør i over 20 år. Hun har undervist på alt fra små børnehold, springhold, akrobatikhold og motionsdamer til udtagede rytme – og mixhold, der har optrådt til store stævner i udlandet. Amanda har selv været aktiv gymnast siden hun var helt lille og har prøvet kræfter med alt fra akrobatik, rytmisk gymnastik, springgymnastik, streetdance og modern. Yndlingsstilarten må dog være modern, hvor Amanda elsker at rulle rundt på gulvet, springe over gulv, lave seje tricks og kraftfulde serier. Og så elsker hun en god hård træning, hvor man i den grad får sved på panden på lidt alternative måder. Amanda har deltaget i de sidste 3 landsstævner og glæder sig rigtig meget til Vejle næste år!
   
 • Camilla Lang:
   Camilla er 34 år og har været instruktør siden gymnasietiden. Hun har undervist på både rytme-, akro-, og træningshold. Camilla elsker en hård opvarmning, tekniktræning og en god omgang udstrækning og så elsker hun at fyre op for noget fed musik. Hun har selv dyrket grand prix gymnastik som barn/ung, men fik omkring gymnasietiden øjnene op for andre stilarter som akrobatik, streetdance og funktionel træning. Camilla er kreativ og elsker at arbejde med håndredskaber og forskellige elementer i sine serier. Camilla var med til Landsstævnet i Esbjerg (i 2013) og glæder sig i den grad til at opleve den fede stemning igen.

Springsiden:

 • Mikkel Wickstrøm:
   Mikkel er 32 år og har været springinstruktør siden han var 13 år. Efter en tur på Ollerup i 2012, tog han til Island og var fuldtidstræner på teamgym deroppe i et års tid. Efterfølgende har han været med på forskellige spring- og mixhold i København. Mikkel er skarp på modtagning og feedback på de forskellige spring, og så bidrager han gerne til en sjov og hyggelig stemning på holdet. Han har selv været aktiv gymnast i mange år og kan som minimum ryste en flik ud ad ærmet. Mikkel var med til sit første landsstævne med efterskolen i 2009 og har sidenhen deltaget i de to seneste. Han glæder sig derfor rigtig meget til at skulle afsted næste år.
 • Philip er 31 år og arbejder til daglig som pædagog på en privatskole. Philips gymnastikbaggrund strækker sig over hele livet – både som gymnast og instruktør. Han har været instruktør i 16 år og er skarp på feedback og springmodtagning. Philip har undervist på adskillige hold, herunder DGI junior hold, senior mix konkurrence samt bredde hold i alderen 8+. Philip glæder sig til at komme med til landsstævnet næste år.

   


Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Landsstævnehold065
Lørdag Tid: 14:00 - 17:00
Sted: Søndersøhallen, Springhallen
Instruktør: Amanda Virklund / Camilla Cloetta Lang / Mikkel Wickstrøm / Philip Runge /
Holdnummer: 065
Periode: 31.08.2024 - 28.06.2025
Rater: 7
Ratepris: 185 kr. ( Engangsbeløb 1100 kr.)
Tilmeld
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram