Grand Prix miko begynder

Info

Mikro begynder

 

Dette hold er for gymnaster fra 5 år og op, som enten har kendskab til eller gerne vil afprøve grandprix gymnastik

 

Måske har du gået til andet gymnastik i foreningen eller måske er du helt ny inden for gymnastikkens verden - det er ikke afgørende. 

Det vigtigste er at du er til fællesskab, glimmer og har lyst til at gå til grandprix - og tænker, at halvanden times træning en gang om ugen, er fint. 

 

På holdet ligger vi vægt på at have det sjovt sammen og skabe gode fælleskaber, samtidig med at vi træner dans, rytme og akrobatik. 

 

På dette hold stiller vi ikke til konkurrencer men laver en lille opvisnings serie som øves igennem sæsonen og vises ved:

- FGF forårsopvisning 

- Grand Prix årlige julestævne 

 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

029
Søndag Tid: 09:00 - 10:30
Sted: Farum Arena - 4, Hal 4
Instruktør: Mathilde Albæk Jessen /
Hjælpeinstruktør: Isabella Cotterill /

Dette hold er for gymnaster fra 5 år og op, som enten har kendskab til eller gerne vil afprøve grandprix gymnastik - men stadig ikke er klar til konkurrencer. Måske har du gået til andet gymnastik i foreningen eller måske er du helt ny inden for gymnastikkens verden - det er ikke afgørende. 

Holdet træner sammen 1 gang om ugen. 

Det vigtigste er at du er til glimmer og har lyst til at gå til grandprix - og tænker, at halvanden times træning en gang om ugen, er fint.

På holdet ligger vi vægt på at have det sjovt sammen og skabe gode fælleskaber, samtidig med at vi træner dans, rytme og akrobatik.

Periode: 08.09.2024 - 11.05.2025
Rater: 2
Ratepris: 1015 kr. ( Engangsbeløb 1925 kr.)
Tilmeld
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram