Freja Okholm
Beskrivelse

Jeg hedder Freja og er 17 år. Jeg begyndte til sjip i 2014 og har konkurret siden 2016. Jeg synes det er super sjovt at sjippe og lærer andre at sjippe, så vi kan dele glæden. I 2018 blev jeg instruktør og har syntes det er fantasitisk lige siden.

Se hele beskrivelsen
Emilie Lykke
Beskrivelse
eg hedder Emilie og er 20 år gammel. Jeg har været instruktør i Farum Gymnastik Forening i 5 år. Jeg underviser i Rope Skipping, både på breddehold og konkurrencehold. Jeg overtog Rope Skipping-grenen i FGF i 2014, hvor jeg gennem de seneste 5 år har bygget Rope Skipping op i foreningen. Det har været utrolig vigtigt for mig at skabe et værdisæt  for Rope Skipping i FGF, der bygger på et højt ambitionsniveau og en seriøs tilgang til sporten og træning. Samtidig vægter jeg højt, at der skal være massere plads til sjov og ballede på både breddeniveau og konkurrenceniveau. Jeg vægter relationen til mine sjippere utrolig højt og gør meget for at skabe et trygt og rart træningsmiljø, samt styrke sammenholdet blandt sjipperne. 


Jeg er selv aktiv sjipper og dyrker det på eliteplan. Jeg konkurrerer både nationalt og internationalt, og har samlet sjippet i 12 år.
Se hele beskrivelsen
Sofie Magnussen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Sif Fink Arnbjerg-Nielsen
Beskrivelse

Sif er 21 år gammel og underviser i Rope Skipping på konkurrenceniveau. Til daglig læser hun til civilingeniør indenfor Fysik og Nanoteknologi. Hun har konkurreret nationalt i Rope Skipping siden 2007 og internationalt siden 2010. Som aktiv udøver har hun sat danmarksrekorder og vundet mesterskaber både individuelt og med hold. Hun har undervist i 8 år og har tidligere haft både opvisnings – og konkurrencehold i rope skipping. Som træner går hun meget op i, at udøveren har en god teknisk base, før der arbejdes videre med sværere tricks.

Se hele beskrivelsen

Kalender