(010) Børnegymnastik 4-6 år
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Børn 4-6 år. Uden forældre. Kom og vær med til gymnastik og leg, hvor vi gennem idrætslege vil styrke børnenes motorik og sanser. Vi vil prøve kræfter med forskellige rekvisitter bl.a. bolde og hulahopringe og have fart over feltet på varierende redskabsbaner. Vi kommer til at have fokus på udvikling gennem bevægelse og sjove gymnastiklege. Dette er et hold uden forældre.
Du er ved at tilmelde
Plads på venteliste
Du bliver nummer 1 af 3 pladser
0,00 kr.

Regler for ventelisten
Du betaler 0,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 3 på venteliste til HOLD Børnegymnastik 4-6 år ( 010 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 36 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 108 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 2 gange.

Pengene refunderes ikke.