(037B) GrandPrix - Mini 8-10 år - Ovi
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Mini 8-10, årgang 2011-2012 // B Dette hold er vores tidligere mikrohold, Team Ovia, som nu rykker op i Mini 8-10 år. Team Ovia har i sæson 2018/2019 konkurreret som Team Ovia-Lia og Team Ovia-Rosa, og været blandt den danske top i Mikro 1. division og Mikro 2. division. Holdet har høstet en række medaljer og er nu klar til at rykke op i den ældre række. Holdet er åbent for gymnaster fra årgang 2011-2012 med stor glæde for dans og bevægelse og en håndfuld gåpåmod og viljestyrke. Holdet har 3 obligatoriske træninger om ugen med fokus på smidighed, styrke, kropsbevidsthed og rytmik. Træningerne består af sjov fysisk aktivitet i form af grundtræning gennem leg og tekniske elementer såsom balancer, spring, akrobatiske momenter og smidighed. Derudover bruges træningerne på holdets 2 koreografi, som de i løbet af sæsonen skal konkurrere med. Holdet stiller op i Grand Prix Konkurrencer med en friserie og en redskabsserie (tov) samt AGG-konkurrencer. Motto: Det skal være sjovt, men udfordrende at gå til konkurrence-gymnastik!
Du er ved at tilmelde
Tirsdag: 16:00-18:30 / Onsdag: 16:00-18:30 / Søndag: 09:00-12:00
18.08.2019
Plads på venteliste
Du bliver nummer 1 af 2 pladser
0,00 kr.

Regler for ventelisten
Du betaler 0,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 2 på venteliste til HOLD GrandPrix - Mini 8-10 år - Ovi ( 037B ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 36 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 72 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 2 gange.

Pengene refunderes ikke.