Klubmodul henter siden
(072) Ryg- & Coretræning
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
BEMÆRK - TIDLIG HOLDSTART PGA. AFLYSNINGER I SEPTEMBER
 
Holdet starter allerede mandag den 24/8. Dette skyldes at Dorthe Østergaard desværre ikke kan undervise i uge 39, 40 samt evt. uge 43. Vi arbejder på højtryk for at finde vikarer.
 
Undervisning den 24. og 31. august foregår i Farum Arena, Hal 4 
  • Har du ondt i ryggen?
  • Ønsker du at forebygge ondt i ryggen?
  • Har du lyst til at styrke kroppens muskulatur?
  • Har du lyst til at aktivere og genoptræne mavemuskulaturen efter en fødsel eller trænings-pause?
  • Vil du træne på et lille hold

Så er dette hold for dig! Holdet har max. 15 deltagere og bliver trænet af en instruktør, der forstår at træne krop og ryg på en hensigtsmæssig måde – og med sans for det individuelle udgangspunkt.
Holdet er både for dig, der har rygproblemer og for dig, som trænger til at komme i gang med at træne og for dig som gerne vil holde dig FIT.
Vi vil fokusere på muskeltræning af store og mindre muskelgrupper, udstrækning samt afspænding. Ønsker du at gå på dette hold, skal du være i stand at rejse/sætte dig op fra gulvniveau.
Konceptet – vi træner efter – bygger på DGI Sundhedsidræt med det formål at give deltagerne på holdet mulighed for ved egen hjælp at holde kroppen rask, nedsætte smerter og fastholde mobilitet og funktionsniveau.
Holdet er for ALLE uanset alder og køn, men for at få det bedste resultat, skal du stræbe efter at være med til så mange træningsgange som muligt – og du kan med fordel træne videre hjemme.

 
Træningsredskaber
Holdet træner i Tumlesalen på Stavnsholtskolen, men på vejen skal du hente en træningsmåtte, der står på stativet ved hal 4 i Farum Arena. (Indgangen på siden). Der vil være måtter til alle, men du er også velkommen til at medbringe din egen.

Det vil være godt, hvis du medbringer et lille håndklæde/tæppe, da vi kan finde på at bruge det i øvelserne samt evt. en flaske vand. Hvis du ønsker at bruge fortøj, skal det helst være noget med en let bøjelig sål.
 
 
 
Læs mere
Bemærk tidligere holdstart (24/8) samt at der ikke er undervisning i uge 39, 40 samt evt. uge 42 og 43. Instruktør Dorthe Østergaard kan kontaktes på mail d.c.oestergaard@gmail.com for afklaring af eventuelle spørgsmål.
Startdato
24.08.2020
Slutdato
05.04.2021
Tid/Sted
Mandag 18:00-19:20 Stavnsholtskolen, Tumlesal
Pris
1300,00 kr.

Kalender