Info

Opvisningsholdet Q30+ er for dig der ønsker at fordybe dig i rytmisk gymnastik. Holdet kører på tredje sæson med stor succes og tilslutning. 

 

På Q30 knokler vi og hygger os - vi er seriøse og vi griner. Vi arbejder med fysisk grundtræningi form af kondition, styrke og mobilitet, øget kropsbevidsthed samt går i dybden med rytmisk grundteknik som sving, bølger, balance og spring over gulv. Gennem sæsonen arbejder med bevægelse til musik og sammensætter rytmiske serier med og uden håndredskab. 

 

Vi deltager i 3-4 opvisninger i løbet af foråret, og ønsker at præsentere et flot program. Derfor er kontinuerligt fremmøde vigtigt. 

 

Det er en fordel at have erfaring inden for rytmisk gymnastik, men ikke et krav. I sæsonen 2017-2018 var der flere, der ikke havde gået til gymnastik før eller kom i gang igen efter mange års pause. 

 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(F63) Q30 Opvisningshold 30+, letøve
Tid/Sted
Onsdag 19:25-21:30 Farum Arena, hal 4
Instruktør: Freja Willads Haack /
Afkrydser: Freja Willads Haack /
Startdato
03.04.2019
Slutdato
12.06.2019
Opr. Pris / Rabat
450 kr. /
Kort beskrivelse
Q30+ er for dig, der ønsker at prøve kræfter med rytmisk gymnastisk. Den fantastiske instruktør Freja Willads-Haack, som giver holdet en god og grundig opvarmning og derefter øves små serier og sekvenser. serier, som forventes at vises til Stenbro Stævne, DGI Forårsopvisning og Farum Gymnastikforenings Forårsopvisning. Kontingentet inkluderer tilmeldingsgebyrer til opvisningerne. Der skal påregnes udgift til opvisningstøj og et håndredskab.Q30+ er for dig, der ønsker at prøve kræfter med rytmisk gymnastisk. Den fantastiske instruktør Freja Willads-Haack træner holdet og giver holdet en god og grundig opvarmning og derefter øves serier og sekvenser.
Pris
450 kr.
Tilmeld

I Farum Gymnastikforening har vi kvalitet i børnegymnastikken

Læs mere om indmeldelse

Kalender