TIKTOK Dans og HIP HOP 

I sæson 2024/2025 tilbyder vi:

  • TIK TOK dans 7-9 år
  • TIK TOK dans 10-13 år
  • HIP HOP Mini
  • HIP HOP Girly style
  • HIP HOP Girly style opvisning - Læs mere under "opvisningshold"

 

Det siger instruktørerne om holdet: 

TIK TOK dans 7-9 og 10-13

På TIK TOK dans er du sikret en gang sved på panden og højt humør. Samtidig vil du blive udfordret i nogle små dansesekvenser, vi lærer i løbet af sæsonen. Der vil være fokus på kropsbevidsthed og kordinationsevnen. Vi vil blandt andet lære hiphop, moderne dans og tiktok danse. Så har du lyst til at prøve kræfter med de her ting på en sjov og lærerig måde, så er holdet lige noget for dig.


HIP HOP Mini

På danseholdet træner de 50 min om ugen hver onsdag, de vil blive introduceret til forskellige stilarter som blandt andet hiphop, contemporary, House og girly style. De vil lærer mange koreografier og nogle af dem vil blive fremvist til opvisningen i slutningen af sæsonen. Derudover vil der blive arbejdet med sammenhold og fællesskab på holdet da fælleskab er en vigtig del af at gå på et dansehold.


HIP HOP Girly style

På danseholdet træner de 1,5 timer hver onsdag, de de vil blive introduceret til forskellige stilarter som blandt andet hiphop, contemporary, House og girly style. Det er et opvisningshold så derfor skal de til nogle opvisninger på sæsonen. De vil lærer flere forskellige koreografier som vil blive brugt til opvisninger gennem sæsonen, samt hjemmeopvisningen i Farum. Derudover vil der blive arbejdet med sammenhold og fællesskab på holdet da fælleskab er en vigtig del af at gå på et dansehold.


 

 
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram