DGI Nordsjælland AfterRep

Info
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

DGI Nordsjælland AfterRep063
Onsdag Tid: 19:30 - 22:00
Sted: Farum Arena - 3, Hal 3
Instruktør: Jeanette Frost Ebstrup / Winnie Tangaa /

DGI Nordsjællands AfterRep

Fortræninger: Onsdag 16. og 22. august kl. 20-22 i Farum Arena, Hal 3

Tilmelding til fortræninger under event på www.fgf.dk.

Træningstid- og sted: Onsdag kl. 19.30-22.00 i Farum Arena, Hal 3

Første træning efter fortræningerne er onsdag d. 30. august

Det siger instruktørerne Winnie og Jeanette om holdet:

Holdet er for rutinerede rytmegymnaster i alderen 25+. Deltagelse på AfterRep-holdet kræver høj mødedisciplin til træninger, ekstratræninger og opvisninger. Holdet træner 2½ time om ugen. Påregn at møde 10-15 min før træningstid til Info og div. Det forventes, at gymnasterne deltager fra træningsstart til træningsslut.

 Der forventes et højt niveau i gymnastiske færdigheder, rutine og træningsengagement. Indlæringstempo for nye sekvenser og seriesammensætninger forventes højt, hvilket kan stille krav til gymnasterne om selvtræning hjemme eller før træning. Det forventes, at gymnasterne møder forberedt til træning.

Vigtigst af alt, du skal være indstillet på at tage et fælles medansvar for holdet - både socialt og i særdeleshed gennem overholdelse af mødepligt til såvel den ugentlige træning, samt til de 6 ekstra træninger i sæsonens løb, samt naturligvis til de opvisninger, det er planlagt, at holdet skal deltage i.

Instruktørerne har et ønske om fokus på grundtræning, derfor indeholder sæsonen flere træningstimer denne sæson. De 6 ekstra træninger er tiltænkt indlæring af nyt materiale således den ugentlige træning kan have mere fokus på grundtræning.

Holdnummer: 063
Periode: 30.08.2023 - 04.05.2024
Pris: 3325 kr.
Tilmeld venteliste
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram