Coretræning Mænd & Kvinder

Info
Vi træner vores Core* og funktionalitet til inspirerende musik, så vi er i godt humør, mens vi træner. Vi arbej-der med kroppens kernemuskler, vi styrker musklerne i både mave, ryg, lår og balder. Vi træner også ledmo-bilisering og afslutter med udstrækning og afslapning.

Brug en time på selvforkælelse, hvor din hjerne får en velfortjent pause og din krop bliver udfordret med styr-keøvelser. Vi går også op i at have det sjovt, mens vi træner og der er også plads til hygge på holdet f.eks. op til jul.

Vi laver funktionel træning, hvor vi arbejder med sammensatte og naturlige bevægelser (bøje, strække, dreje, række, trække, løfte) i modsætning til isoleret træning, hvor man arbejder med en enkelt mu-skel/muskelgruppe ad gangen i simple bevægelser.

Formålet med træningen er at forbedre kropsholdningen og muskelfunktionen, så rygproblemer forebygges eller afhjælpes samt forbedre koordinationen mellem kropsdelene, så man bevæger sig mere hensigtsmæssigt.

*core-musklerne er kroppens kernemuskalatur, f.eks. de store rygmuskler og mavemusklerne. Alle bevægel-ser udgår fra core og er de muskler, der holder sammen på hele kroppen.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

074
Mandag Tid: 19:30 - 20:30
Sted: Farum Arena - 4, Hal 4
Instruktør: Dorthe Østergaard /

Vi træner vores Core* og funktionalitet til inspirerende musik, så vi er i godt humør, mens vi træner. Vi arbejder med kroppens kernemuskler, vi styrker musklerne i både mave, ryg, lår og balder. Vi træner også ledmobilisering og afslutter med udstrækning og afslapning.
Brug en time på selvforkælelse, hvor din hjerne får en velfortjent pause og din krop bliver udfordret med styrkeøvelser. Vi går også op i at have det sjovt, mens vi træner og der er også plads til hygge på holdet f.eks. op til jul.

Vi laver funktionel træning, hvor vi arbejder med sammensatte og naturlige bevægelser (bøje, strække, dreje, række, trække, løfte) i modsætning til isoleret træning, hvor man arbejder med en enkelt muskel/muskelgruppe ad gangen i simple bevægelser.
Formålet med træningen er at forbedre kropsholdningen og muskelfunktionen, så rygproblemer forebygges eller afhjælpes samt forbedre koordinationen mellem kropsdelene, så man bevæger sig mere hensigtsmæssigt.

*core-musklerne er kroppens kernemuskulatur, f.eks. de store rygmuskler og mavemusklerne. Alle bevægelser udgår fra coren, og er de muskler, der holder sammen på hele kroppen.

Periode: 23.09.2024 - 19.05.2025
Rater: 2
Ratepris: 800 kr. ( Engangsbeløb 1500 kr.)
Tilmeld venteliste
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram